GMMA in Color
ja tez sie tym bawie, troszke zmodyfikowalem ale idea jest ta sama. swoja gre bede opisywal w prywatnym blogu, pozniej zamieszcze na forum link
bedzie to GMMA polaczone z pivotami i kanalem EMA, Price action.

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Wczoraj zawiodłem się trochę na dragonie33 i postanowiłem przy okazji testować na nowym demie GMMA, dzisiaj - według zaleceń fxlamer'a i jego obrazków po krótkim przeglądzie historii na demie wbijamy, ale jako mało zaawansowany fx'owicz ostrożnie ...
Krótko mówiąc dzisiaj niezły hat-trick: M5 ofcors
EUR/JPY

EUR/USD

USD/JPY

Pozdrawiam i zazdroszczę tym co zagrali podobnie a nawet lepiej na live

EDIT:
Na parze USDJPY do GMMA w 2 oknie dodałem VEGASA1H + MA_Color według niego USDJPY jedzie teraz z dzisiejszego spadku short 94.38 do long 94.95 mam nadzieje że dobrze to zinterpretowałem i w miarę zrozumiale, bo tak właśnie zrobiłem i leci teraz buy aż miło, jak by nie było to test i mam nadzieje że się sprawdzi, PZdr.
Krótko mówiąc dzisiaj niezły hat-trick: M5 ofcors
EUR/JPY

EUR/USD

USD/JPY

Pozdrawiam i zazdroszczę tym co zagrali podobnie a nawet lepiej na live

EDIT:
Na parze USDJPY do GMMA w 2 oknie dodałem VEGASA1H + MA_Color według niego USDJPY jedzie teraz z dzisiejszego spadku short 94.38 do long 94.95 mam nadzieje że dobrze to zinterpretowałem i w miarę zrozumiale, bo tak właśnie zrobiłem i leci teraz buy aż miło, jak by nie było to test i mam nadzieje że się sprawdzi, PZdr.