Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
No ja czytałem to z pierwszej strony już nie raz i nie dwa. Chodzi mi o to że ciężko się uczyć o czymś i zbierać materiały nie wiedząc czego szukać i na co zwracać uwagę. Dlatego myślałem że ktoś mi napisze coś w stylu " Po pierwsze naucz ie wyznaczać linie wsparcia i oporu. Po drugie... itd" wtedy wiem na czym się skupić i jakie elementy są mi potrzebne, nie robiąc sobie bałaganu w głowie zbędnymi dyrdymałami.
znowu to samo... chciałem wejść a nie wchodziłem. I nie wiem czemu...Opór na USDCHF ... sam nie wiem jak to się skończy ale opór wydaje się dosyć mocny może przynieść co najmniej 100pips tak się kończyły poprzednie odbicia co o tym myślicie?
http://img69.imageshack.us/img69/9646/cadjpy.jpg
myślicie że będzie wybicie górą? CADJPY
-
- Stały bywalec
Witam Wszystkich, to mój pierwszy post na tym forum
Od jakiegoś czasu też zajmuje się zgłębianiem techniki PA i generalnie cały czas staram się wszystkiego uczyć, dlatego wszelkie uwagi mile widziane.
Szczerze mówiąc można się było spodziewać takiego ruchu na USD/JPY i też ustawiałem się pod S, ale niestety do szczęścia zabrakło kilka pips..

Szczerze mówiąc można się było spodziewać takiego ruchu na USD/JPY i też ustawiałem się pod S, ale niestety do szczęścia zabrakło kilka pips..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.