ale nie było zadnego istotnego miejsca zeby cena tak wybila do góry a sama formacja powinna przeczyc takim wybiciom było jeszcze miejsce na spadki chyba ze cos przegapilem pewnie zapasy ropyWa$$kII pisze:to m1a zatem żeby grać na m1 musisz mieć kontekst czyli m5, h1, h4, dzienny miesieczny. na m1 widzisz tylko maly wycinek tego co sie naprawde dzieje
Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
To nie pieniądze robią człowieka, tylko człowiek pieniądze
Dzisiejszy sell formacji nad i pod, która wystąpiła dodatkowo zgodnie z trendem. Mamy też nowe LL, więc nie powinno przebić poprzedniego LH zgodnie z Price Action
kilka jednak istotnych poziomów zaznaczyłem na h1, dodatkowo 50% fibo, na mniejszych jest tam jeszcze kilka powodów do kupna. Sorki za dokładnośc i nie wszytsko nakreślone, ale na szybko widać, że jednak sporo tam tego było. Zobacz w lewo mniej więcej na wysokości 50% fibo widać, że poziom ważny.Maxi pisze:ale nie było zadnego istotnego miejsca zeby cena tak wybila do góry a sama formacja powinna przeczyc takim wybiciom było jeszcze miejsce na spadki chyba ze cos przegapilem pewnie zapasy ropyWa$$kII pisze:to m1a zatem żeby grać na m1 musisz mieć kontekst czyli m5, h1, h4, dzienny miesieczny. na m1 widzisz tylko maly wycinek tego co sie naprawde dzieje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Yaaa man
jak teraz patrze to faktycznie widać ale zazwyczaj jak wchodze w takich miejscach to dostaje po d***e a fibo nakresliłem od nastepnego dołka i dla tego mi sie nie zgadzało ale ten strzał w góre to musiały byc dane jak by nie było próbuje sie czegoś nauczycWa$$kII pisze:kilka jednak istotnych poziomów zaznaczyłem na h1, dodatkowo 50% fibo, na mniejszych jest tam jeszcze kilka powodów do kupna. Sorki za dokładnośc i nie wszytsko nakreślone, ale na szybko widać, że jednak sporo tam tego było. Zobacz w lewo mniej więcej na wysokości 50% fibo widać, że poziom ważny.
To nie pieniądze robią człowieka, tylko człowiek pieniądze
Każdy się tu uczyMaxi pisze:jak teraz patrze to faktycznie widać ale zazwyczaj jak wchodze w takich miejscach to dostaje po d***e a fibo nakresliłem od nastepnego dołka i dla tego mi sie nie zgadzało ale ten strzał w góre to musiały byc dane jak by nie było próbuje sie czegoś nauczycWa$$kII pisze:kilka jednak istotnych poziomów zaznaczyłem na h1, dodatkowo 50% fibo, na mniejszych jest tam jeszcze kilka powodów do kupna. Sorki za dokładnośc i nie wszytsko nakreślone, ale na szybko widać, że jednak sporo tam tego było. Zobacz w lewo mniej więcej na wysokości 50% fibo widać, że poziom ważny.

Yaaa man
-
- Bywalec
Agent polecam blog WaSSkII
http://topfxsignals.com/pl/
Tam masz wszystko krok po kroku wytłumaczone
Od siebie moge dodać że jeśli masz taką sytuację że cena łapie SL a potem idzie w dobrym kierunku to prawdopodobnie musisz bardziej dokladnie wyznaczać poziomy,lub dawac wiekszy Sl
http://topfxsignals.com/pl/
Tam masz wszystko krok po kroku wytłumaczone
Od siebie moge dodać że jeśli masz taką sytuację że cena łapie SL a potem idzie w dobrym kierunku to prawdopodobnie musisz bardziej dokladnie wyznaczać poziomy,lub dawac wiekszy Sl