mazimba pisze:W dobie globalizmu..
lub w globie debilizmu![]()
Junior Trader w IDM (Wwa), może kogoś zainteresuje:
http://www.pracuj.pl/praca/Junior%20Tra ... ta,1596701
Był tam ktoś na rozmowie?
mazimba pisze:W dobie globalizmu..
lub w globie debilizmu![]()
Junior Trader w IDM (Wwa), może kogoś zainteresuje:
http://www.pracuj.pl/praca/Junior%20Tra ... ta,1596701
exnergy pisze:za dużo spędzasz czasu na forum, a za mało na nauce.
Mieszasz wszystko do góry nogami................exnergy pisze:Trader to pewnosc swoich racji przy podejmowaniu odpowiedzialnych decyzji - w tym poscie pokazales cos zupelnie odwrotnego.
Ten temat chciałem rozwinąć...........zz pisze:a jak przydzie co do czego to klienci klną........na czym świat stoi ponieważ tracą kasę w dziecinny sposób..
Chciałem napisać dokładnie to samo - ZZ za dużo jest Ciebie na tym forum. Przestań wybiórczo czytać na masową skalę tylko zacznij myśleć i analizować to co już wiesz - inaczej nigdy nie zrozumiesz tych głupot którymi ciągle nas męczysz...exnergy pisze:ZZ - za dużo spędzasz czasu na forum, a za mało na nauce
Wiem, że to poważnie spowolni ilość umieszczanych informacji przez Ciebie ale nam się nigdzie nie śpieszy - poczekamyzz pisze:nie rozumię
Ciekawy argument... pozostawię bez komentarza (tak jak by każdy się procesował bo go do pracy nie przyjęli - ciekawe jak z tym walczą w mc DonaldzieTymek pisze:Wrzucają tak wiele
wymagań by mieć podstawę formalną by odmówić jak coś nie będzie pasować.
Widzę że pomału robi się tutaj gówniarstwo więc parę rzeczy trzeba sobie wyjaśnić.Pytajnik pisze:Chciałem napisać dokładnie to samo -
Tym wyjaśniliście mi wszystko co potrzebowałem.Tymek pisze:Ale jak się nie bierze żadnej strony rynku to też źle. Generalnie prawie
zawsze trzeba mieć otwarte zlecenia
Wiem do czego pijesz ///Połowa internautów to debile tak kiedyś powiedział Lem///.Tylko wiesz exnergy my jesteśmy specyficzną społecznością bez własnej reprezentacji bez......no Wiesz o czym się zapluwam.Praktycznie inwestorzy FX poza tym forum nie mają nikogo.Sam znam ludzi co przyszli tu obolali i szukali ratunku więc zrozumiesz że gowniarstwo co poniektórych mnie do szału doprowadza..exnergy pisze:Czasem słynne motto Lema o internautach przypomina mi się bezwiednie