Będzie będzie. Standardowo po impulsie spadkowym po publikacji danych z rynku pracy, indeks zawrócił o 180 stopni i pokonał kolejny szczyt. Stawiam, że SP do wtorku dotrze do 1150. WIG20 dalej ma zaległości w biciu szczytów. Pozostałe indeksy już dawno przekroczyły poziom 50% bessy, SP500, DAX. FTSE i SPA to nawet jest już prawie pod 61% bessy.Kondek pisze:2600Przepraszam, ale w to nie uwierzę
[WIG20] Analizy, prognozy
-
- Stały bywalec
FW20 ? Tylko daytrading 
Kiedyś (październik 2008) otworzyłem pod koniec 3 eLki. W fixingu zarobiły 300 zł z groszami, fajnie.
Amerykanie głosowali nad planem Paulsona, plan upadł (pierwsze głosowanie).
FW20 otworzyły się 100 pkt niżej nastepnego dnia. W panice zamknąłem eLki z 3k straty
Moja największa wtopa 
Pytacie co było dalej? Dalej był standart - do końca dnia FW20 odrobił stratę i wyszedłbym na zero
Skąd my to znamy, co Panowie ? 
Pd tego czasu mam głęboką psychiczną awersję do zostawiania FW na dzień następny (bo nigdy nie wiadomo co wykombinują pejsaci hamburgerożercy za oceanem ....)
Pozdrawiam, J.

Kiedyś (październik 2008) otworzyłem pod koniec 3 eLki. W fixingu zarobiły 300 zł z groszami, fajnie.
Amerykanie głosowali nad planem Paulsona, plan upadł (pierwsze głosowanie).
FW20 otworzyły się 100 pkt niżej nastepnego dnia. W panice zamknąłem eLki z 3k straty

Pytacie co było dalej? Dalej był standart - do końca dnia FW20 odrobił stratę i wyszedłbym na zero

Pd tego czasu mam głęboką psychiczną awersję do zostawiania FW na dzień następny (bo nigdy nie wiadomo co wykombinują pejsaci hamburgerożercy za oceanem ....)
Pozdrawiam, J.
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.