go4x - polski broker4 (tms)
W nawiązaniu do powyższego – GO4X nie gwarantuje Stop Lossów, bo tego się nie robi. Można to robic jak się ma klientów na miniloty, ale jak ktoś znajdzie płynność, rynkowe kwotowania i gwarantowany stop loss na 30mln ED to prośba o kontakt na info[at]go4x.pl i stawiamy dobry lunch.
A w ogóle – lubimy dyskutowac – jak czegos nie wiemy pytamy Pana Foreksa…
- Janek Trader
- Pasjonat
-
- Stały bywalec
To mam prośbę: proszę przekazać pracownikom help desku żeby nie udzielali błędnych informacji, tylko jak nie są pewni (w końcu nikt nie jest wszechwiedzący...) to niech się spytają Pana Forexa. Będzie mniej zamieszania i wszyscy będą dobrze poinformowani.GO4X pisze:W nawiązaniu do powyższego – GO4X nie gwarantuje Stop Lossów, bo tego się nie robi.
pozdrawiam
-
- Stały bywalec
btw mi wychodzi że za max wpłatę na poziomie 30k pln mogę otworzyć maksymalnie 14 lotów eursud, więc po co te banialuki o 30 mln eurusd?. dobrze wiecie że klientów detalicznych operujących takimi pozycjami można w Polsce policzyć na palcach jednej ręki. Zakładam więc że rozwiałem wasze obawy na temat poślizgów przy obsłudze stopów na duże pozycje waszych klientów i stawiacie lunch...GO4X pisze:W nawiązaniu do powyższego – GO4X nie gwarantuje Stop Lossów, bo tego się nie robi. Można to robic jak się ma klientów na miniloty, ale jak ktoś znajdzie płynność, rynkowe kwotowania i gwarantowany stop loss na 30mln ED to prośba o kontakt na info[at]go4x.pl i stawiamy dobry lunch.
Pan Forex bywa dość zajęty, wiadomo ma swoje sprawy… tu pogadać o flow’ach… tu wyjąć figurkę…Janek Trader pisze:dobreA w ogóle – lubimy dyskutowac – jak czegos nie wiemy pytamy Pana Foreksa…
Chcę zapytac Pana Foreksa w jakiej odległości od ceny można stawiać SL i zlecenia oczekujące?
Ale dziś dzwonił i dopytaliśmy: SL na edku 5 pipsów od rynku, na PLN 40. Ale mamy OTC wiec jak są wyboje to musimy uważać na resory. normalne.
Kolega od feralnego chatu, przyznajemy da ciała, wiec trochę usłyszał, ale szkolenie z opcji poprowadził naprawdę ok, wiec Pan Forex już mu wybaczył - nobody’s perfect at the end…MarianDolar pisze:To mam prośbę: proszę przekazać pracownikom help desku żeby nie udzielali błędnych informacji, tylko jak nie są pewni (w końcu nikt nie jest wszechwiedzący...)
Nievinnemu, dziękujemy za opinie o nowym krajobrazie – w końcu chodzi o prawo wyboru, Reptile’owi, który chyba niezbyt nas lubi – za pobudzanie do myślenia.Nievinny pisze: Na blogu wyraziłem swoją wstępną opinię dot. nowych brokerów na polskim rynku, między innymi GO4X. Bo jakoś nie widzi mi się boom na Forex...
A wiecie - w tym miesiącu zarówno wynik z pozycji GO4X jak i sami klienci GO4X są do przodu. Nowa jakość bez ściemy moi drodzy…
Za co lubić nowego MMGO4X pisze:Reptile’owi, który chyba niezbyt nas lubi – za pobudzanie do myślenia.

Firmie proponuje się dodać do Lista brokerów
Zrobiłem edit, bo przeczytałem ten post 2 raz i...
he? Jaka jakość ?GO4X pisze:A wiecie - w tym miesiącu zarówno wynik z pozycji GO4X jak i sami klienci GO4X są do przodu. Nowa jakość bez ściemy moi drodzy…

Chciało by się żeby gra była "fair"....
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
-
- Stały bywalec
- Janek Trader
- Pasjonat
GO4X
gadkę masz jak po szkoleniu z NLP,
mówi się w necie, że macie szybką egzekucję zleceń,
w jakich godz. "czynny" jest czat na stronie?
gadkę masz jak po szkoleniu z NLP,
mówi się w necie, że macie szybką egzekucję zleceń,
mógłbyś rozwinąć o tych "klientach do przodu"GO4X pisze:A wiecie - w tym miesiącu zarówno wynik z pozycji GO4X jak i sami klienci GO4X są do przodu. Nowa jakość bez ściemy moi drodzy
w jakich godz. "czynny" jest czat na stronie?