Od frajera do milionera..
mysle ze powinienes podac opis swojego systemu jak obiecales, i nie mydlic oczu ludziom jaki to masz skuteczny system i ile zarabia, tylko ze trzeba po jednym wejsciu w rynek musisz wyjsc z psem i wypalic paczke fajek
, a wracajac z przerazeniem siadac do kompa zeby zajac nastepna pozycje 
saper tez sie myli raz chociaz do tego czasu mial 100% skutecznosci
tez mam sporo "super saper system" ktorymi robie 50%-100% dziennie, co z tego jak zawsze nadchodzi dzien ze zawaham sie z zamknieciem albo do konca bede mial nadzieje ze wroci rynek, i bajeczki ze wazna sprawa rodzinna..., lepiej zamknac ze strata niz na MC jak ludzie patrza ci na rece
wiec opisuj swoj super system chyba ze masz cos do ukycia, wlacznie z emocjami na jakie trzeba sie nastawiac

saper tez sie myli raz chociaz do tego czasu mial 100% skutecznosci

tez mam sporo "super saper system" ktorymi robie 50%-100% dziennie, co z tego jak zawsze nadchodzi dzien ze zawaham sie z zamknieciem albo do konca bede mial nadzieje ze wroci rynek, i bajeczki ze wazna sprawa rodzinna..., lepiej zamknac ze strata niz na MC jak ludzie patrza ci na rece
wiec opisuj swoj super system chyba ze masz cos do ukycia, wlacznie z emocjami na jakie trzeba sie nastawiac
sa jakies opoznienia przy otwieraniu zlecen po 3 loty w FXPRO, czy z palca pieknie wchodza? pamietam ze miales konto w AM - jakie sa roznice pomiedzy tymi 2ma brokerami jesli chodzi o egzekucje zlecen?diver3 pisze:Gram na wielu, niektorzy z Was na pewno wiedza z jakich powodowelamika pisze:diver na jakiej platformie grasz?, podglad jest z FXPro.
pozdrawiam
r4ph pisze:mysle ze powinienes podac opis swojego systemu jak obiecales, i nie mydlic oczu ludziom jaki to masz skuteczny system i ile zarabia, tylko ze trzeba po jednym wejsciu w rynek musisz wyjsc z psem i wypalic paczke fajek , a wracajac z przerazeniem siadac do kompa zeby zajac nastepna pozycje
Po pierwsze kolego ja nic nie musze, po drugie z psem wychodze dla przyjemnosci (jak mojej tak i jego), po trzecie nie pale, po czwarte... to mi sie juz nie chce pisac
Porownanie oklepane i do tego zupelnie bez sensu (jak dla mnie)... A zeby Ci wytlumaczyc "lopatologicznie" roznica ta polega na tym , ze ja zawsze moge wplacic nowe depor4ph pisze:saper tez sie myli raz chociaz do tego czasu mial 100% skutecznosci

Jesli o mnie chodzi to moja rada jest taka: rob codziennie 100% czy 50% , po kazdym dniu wyplacaj zarobek, jezeli jest tak ja mowisz to jestes prawie na koncu drogi pt. "Od frajera do milionera"r4ph pisze:tez mam sporo "super saper system" ktorymi robie 50%-100% dziennie, co z tego jak zawsze nadchodzi dzien ze zawaham sie z zamknieciem albo do konca bede mial nadzieje ze wroci rynek, i bajeczki ze wazna sprawa rodzinna..., lepiej zamknac ze strata niz na MC jak ludzie patrza ci na rece
Choc dla mnie calym swoim postem udawadniasz ze dopiero wszedles na ta sciezke

Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.
Jak na razie nie narzekam na FxPro, jesli chodzi o AM to konto otworzylem u nich tylko na potrzeby tego dziennika. Roznica... no coz, dla mnie konto w AM jest niezywe, a o zmarlych podobno mowi sie dobrze albo wcale , wiec ja tez nic nie powiemelamika pisze:sa jakies opoznienia przy otwieraniu zlecen po 3 loty w FXPRO, czy z palca pieknie wchodza? pamietam ze miales konto w AM - jakie sa roznice pomiedzy tymi 2ma brokerami jesli chodzi o egzekucje zlecen?diver3 pisze:Gram na wielu, niektorzy z Was na pewno wiedza z jakich powodowelamika pisze:diver na jakiej platformie grasz?, podglad jest z FXPro.
pozdrawiam

pozdrawiam
niestety widze tylko zachwyt ludzi zakladajacych swoje pierwsze konto
, moze bys zachwycil nowa teoria PA tych co juz cos wiedza o forexie, bo na mnie 600$ dziennie nie robi wrazenia jak na wiekszosci tutaj czytajacych 
system PA oparty na MC to kazdy widzial , wiec nie wiem po co robic zbiegowisko
jak to sie mowi , czlowiek uczy sie cale zycie, i ja tez mam jeszcze sporo przed soba , moge byc "na poczatku drogi", chetnie poslucham rad starszego wymiatacza

system PA oparty na MC to kazdy widzial , wiec nie wiem po co robic zbiegowisko
w sumie racja, twoja pokazowka zlozyla sie jak domek z kart, ale moglbys przynajmniej pokazac co w tym bylo takiego poruszajacego, bo na to wszyscy licza a nie na to ze majac skutecznosc prawie 100% mozna miec MCdiver3 pisze:Po pierwsze kolego ja nic nie musze
jak to sie mowi , czlowiek uczy sie cale zycie, i ja tez mam jeszcze sporo przed soba , moge byc "na poczatku drogi", chetnie poslucham rad starszego wymiatacza

Kolego przywracasz sens istnienia temu dziennikowi, a ja juz myslalem ze nie bedzie smiesznie - mylilem sier4ph pisze:niestety widze tylko zachwyt ludzi zakladajacych swoje pierwsze konto , moze bys zachwycil nowa teoria PA tych co juz cos wiedza o forexie, bo na mnie 600$ dziennie nie robi wrazenia jak na wiekszosci tutaj czytajacych

r4ph pisze:jak to sie mowi , czlowiek uczy sie cale zycie, i ja tez mam jeszcze sporo przed soba , moge byc "na poczatku drogi", chetnie poslucham rad starszego wymiatacza
Nie wiem czego masz sporo przed soba, zycia czy nauki? Chociaz w obu przypadkach zycze jak najlepiej...
A co do rad to hmmm... na poczatek zacznij wietrzyc sypialnie przed snem

Ps.
600$ dziennie nie robi wrazenia, a 1000$?

Witam wszystkich.
W pełni popieram r4ph i także chciałbym poznać Twój system diver3. Ponadto obiecałeś na 13.11 pokazać na czym on polega jeśli okaże się skuteczny.
Myślę, że jednak trochę ludzi na to czekało wraz ze mną, po to między innymi służy ten dział Forex Journal jak i ten post, aby się rozwijać i uczyć, a nie do samego jeśli mogę tak powiedzieć przechwalania się ile zarobiłeś i co masz zamiar robić po tym. Szanuję to wszystko, ale przejdźmy już do konkretów i naprowadź nas na drogę takiego sukcesu jaki sam osiągnąłeś. Spokojnej nocy:-)
W pełni popieram r4ph i także chciałbym poznać Twój system diver3. Ponadto obiecałeś na 13.11 pokazać na czym on polega jeśli okaże się skuteczny.
Myślę, że jednak trochę ludzi na to czekało wraz ze mną, po to między innymi służy ten dział Forex Journal jak i ten post, aby się rozwijać i uczyć, a nie do samego jeśli mogę tak powiedzieć przechwalania się ile zarobiłeś i co masz zamiar robić po tym. Szanuję to wszystko, ale przejdźmy już do konkretów i naprowadź nas na drogę takiego sukcesu jaki sam osiągnąłeś. Spokojnej nocy:-)