Palmtop
Jeśli nie ma na ich stronie najnowszej wersji to najlepiej byłoby im wspomnieć o tym by ową wersję zamieścili i/lub przeslałi Ci ją. Skoro nie ma pliku instalacyjnego v 226 na ich stronie to wątpię by ktoś inny go miał.
Swoją drogą dziwna sprawa - też mam Diamonda i wszystkie aktualizacje (różnych brokerów) przechodziły bez problemu, te najnowsze też.
Swoją drogą dziwna sprawa - też mam Diamonda i wszystkie aktualizacje (różnych brokerów) przechodziły bez problemu, te najnowsze też.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Zainstalowałem wersje v 226 ze strony producenta http://www.metaquotes.net/en/metatrader4/mobile_trading i wszystko śmiga bez problemu.raposo pisze:Jeśli nie ma na ich stronie najnowszej wersji to najlepiej byłoby im wspomnieć o tym by ową wersję zamieścili i/lub przeslałi Ci ją. Skoro nie ma pliku instalacyjnego v 226 na ich stronie to wątpię by ktoś inny go miał.
Natomiast teraz mam następne pytanko: jak przestawić w MT4 mobile wyświetlanie ekranu z pionowego na poziomy. Przeszperałem wszystkie opcje w tym programie ale nic takiego mi się nie rzuciło w oczy. A może trzeba coś w opcjach telefonu zmienić.
Tak, musisz to zmienić w opcjach telefonu. W MT4 Mobile nie ma takiej możliwości.tosiek83 pisze: może trzeba coś w opcjach telefonu zmienić.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Wykres może być włączony tylko jeden, kwestia ile symboli masz pod ręką kwotowanych i jak często przełączasz wykres. Dodatkowo MT4 Mobile przy uruchomieniu nadciąga ostatnie dane na co u mnie z reguły idzie 100-150kb (jeśli korzystałem 2-3 dni temu) dla głównych walut.Astakos pisze:Wiadomo że im więcej wykresów i częściej tym więcej pobiera
Ogólnie koszt ten nie jest duży tymbardziej jeśli ma się wykupiony jakiś pakiet u operatora - warto przejrzeć oferty.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Jeżeli posiadasz abonament w sieci play albo kartę w play-u "Play fresh" to możesz wykupić pakiet "play online w telefonie":raposo pisze:Wykres może być włączony tylko jeden, kwestia ile symboli masz pod ręką kwotowanych i jak często przełączasz wykres. Dodatkowo MT4 Mobile przy uruchomieniu nadciąga ostatnie dane na co u mnie z reguły idzie 100-150kb (jeśli korzystałem 2-3 dni temu) dla głównych walut.Astakos pisze:Wiadomo że im więcej wykresów i częściej tym więcej pobiera
Ogólnie koszt ten nie jest duży tymbardziej jeśli ma się wykupiony jakiś pakiet u operatora - warto przejrzeć oferty.
500MB za 15zł
1 GB za 25zł
2 GB za 40zł
każdy z pakietów ważny jest 30 dni
Moim zdaniem pakiet 500MB na miesiąc wystarczy w zupełności na 2-3 godzinne korzystanie z platformy MT4 dziennie (około 4-6 par walutowych) jak i sporadyczne zaglądanie na różne serwisy www.
Ja właśnie wykupiłem taki pakiet (na razie 500MB) i jestem z niego zadowolony.
Wg. mnie to są na razie najlepsze dostępne pakiety internetowe (na komórkę) z pośród obecnie dostępnych oferowanych przez operatorów komórkowych.
PS. to nie jest reklama tylko info dotyczące wg. mnie najkorzystniejszej obecnie oferty. Każdy może mieć inne zdanie

aaa zapomniał bym
Pakiety Play Online w telefonie mogą być wykorzystane tylko w strefie taniego Internetu w sieci Play (czyli w strefie, w której Play świadczy usługi telekomunikacyjne w oparciu o własną sieć).
Ale to i tak jeżeli mieszkasz w większy mieście (nie na jakimś zadupiu) to zasięg sieci play jest ogólnie dostępny i śmiało można korzystać z tych pakietów.
Jeżeli któryś z forumowiczów zna jakieś tańsze oferty (pakiety) mobilnego internetu to proszę o info.
Pozdro
Dodano po 1 godzinach 26 minutach:
Pisałeś wcześniej, że też masz HTC Diamond. Jak możesz to podziel się informacją jak wiesz jak zmienić orientacje ekranu w tym fonie tak aby MT4 było poziomo na ekranie.raposo pisze:Tak, musisz to zmienić w opcjach telefonu. W MT4 Mobile nie ma takiej możliwości.tosiek83 pisze: może trzeba coś w opcjach telefonu zmienić.
-
- Uczestnik
Miałem podobny problem tylko że w HTC Diamond. Jak loguje się w MT4 to się nie łączy, musze najpierw otworzyć przeglądarkę Opera (tylko na chwile) aby ona uruchomiła sesje połączenia z internetem a później zamykam Opere i uruchamiam MT4 i wtedy loguje się bez problemu. Nie wiem czemu tak jest no ale działa. Może da się to zrobić aby MT4 logował się od razu no ale za krótko mam Diamonda i jeszcze nie rozkminiłem wszystkich jego funkcji w połączeniach z internetem.marcinbajorek pisze:Witam mam Samsunga Omnia i mały problem po wgraniu MT4 nie mogę się zalogować do rachunku przez gprs. Telefon działa w sieci play jest skonfigurowany przez WIFI MT4 loguje się bez problemu. Może ktoś wie w czym problem.