Palmtop
po zawodach
Telefon już zakupiłem i nie odwiedzam tego tematu. Ale dla zainteresowanych... i niezdecydowanych polecam Samsung Omnię i900, na której MT4 chodzi bez zarzutu, i mogę śmiało pochwalić. Z tym że nie ma tam wielu wskaźników i nie można operować na EA, poza tym telefonik bardzo przydatny w kontrolowaniu pozycji nawet w miejscu pracy ze względu na niewielkie gabaryty.
--------------------------------------------------------
Life is brutal and full of zasadzkas
--------------------------------------------------------
Life is brutal and full of zasadzkas
- Boby_Fischer
- Gaduła
umieściłem jak wygląda na HTC jak działa nie jest to to samo co na kompie do dynamicznej gry rowniez bym nie polecał ale tak aby otworzyć zaplanowaną pozycje itp. to dobrze sie sprawdzaBoby_Fischer pisze:a co na temat telefonów MDA lub jak kto woli HTC? Jak działa platforma, wygodny w obsłudze itp?
chojnak zgodzę sie z tobą na chwile obecna niema chyba lepszego wyboru niż coś z gamy HTC które sie specjalizują w produkcji PDA , alternatywa morze być Sony Eri.. Xperia
- MasterOfBlaster
- Bywalec
Toshiba wydała ciekawy model - TG01
Sporą zaletą jest ekran 480 x 800 px (4,1'')
Procesor 1000 MHz
Wadą jest słaba bateria - 1000 mAh
http://www.mgsm.pl/katalog/toshiba/tg01/
Sporą zaletą jest ekran 480 x 800 px (4,1'')
Procesor 1000 MHz
http://www.mgsm.pl/katalog/toshiba/tg01/
Limuzyna 450tys! Helikopter 1,2 mln! Posiadłość pod Toruniem 15 mln!
Pełne miłości spojrzenia uległych polityków bezcenne!
Są rzeczy , których kupić nie można, za całą resztę zapłać pieniędzmi od wiernych radiosłuchaczy.
Pełne miłości spojrzenia uległych polityków bezcenne!
Są rzeczy , których kupić nie można, za całą resztę zapłać pieniędzmi od wiernych radiosłuchaczy.
Oj, w połączeniu z dużym energożernym ekranem i mocnym prockiem wygląda to słaboMasterOfBlaster pisze:Procesor 1000 MHz

Ale niestety tak już jest z przenośną elektroniką - od lat najsłabszym ogniwem są baterie, lata lecą a postęp niewielki.
J.
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.
Trzymam Cię chłopie za słowona szczescie za kilka lat prawie zapomnisz o tym ze masz ladowac baterie, przelom w technologii juz nastapil, teraz tylko czekac na wdrozenie do masowej produkcji Smile

Wypasione Vaio z serii Z na maks oszczędności trzyma mi 5h, co uważam że jest 1/2 tego co powinien, a HTC Diamond jeden dzień przy średnim dzwonieniu (a powinien z 3-7 dni!).
BTW: co to za nowa technologia? Słyszałem coś o zwiększeniu pojemności ogniw bez ich fizyznego powiększania ale temat umarł śmiercią naturalną.
J.
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.