Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Kondek pisze:Prawym co, palcem?
Hehe fakt, skrót myślowy. Przytrzymaj (prawego) palca na zleceniu, rozwinie się menu i tam jest TS.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Kondek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kondek »

Dzięki, spróbuję :-)
Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

Czy orientuje się ktoś czy na modelu SAMSUNG AVILA pójdzie platforma? Z tego co się dowiedziałem to telefon ten ma 'oprogramowanie producenta', natomiast MT4 chodzi tylko pod windows mobile? Ale może są jakieś sposoby, nakładki itp? Z kolei SAMSUNG OMNIA ma juz oprogramowanie windowsowskie. Bardzo proszę o pomoc
Boby Fischer is great!

tosiek83
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: tosiek83 »

Witam

Planuje w najbliższym czasie zakupić jakiś telefon z Windows Mobile i chciałbym się was poradzić jakie telefony polecacie. Dlatego z WM ponieważ chce wgrać do niego MetaTrader4. Kwota do wydania to max. 600zł oczywiście może być też tańszy, nie chodzi mi o to żeby miał jakieś bajery ale tylko o to żeby miał Winodws Mobile no i oczywiście WiFi. Może być używany z allegro lub jakiś nowy na abonament z byle jakiejś sieci (abo tak do 50zł).

Z góry dzięki za odpowiedzi

Awatar użytkownika
rh-fx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rh-fx »

Jezeli kogoś nie zadowala MT4 Mobile - brak własnych wskaźników - niech czeka na xpphone .

Duża cegła :) ale z systemem XP

http://www.xpphone.com/en/product/functions.html

.
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?

Awatar użytkownika
Hikari
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Hikari »

Piekna cegla!
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% ;)

Awatar użytkownika
fxBobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxBobi »

tosiek83 pisze:Witam

Planuje w najbliższym czasie zakupić jakiś telefon z Windows Mobile i chciałbym się was poradzić jakie telefony polecacie. Dlatego z WM ponieważ chce wgrać do niego MetaTrader4. Kwota do wydania to max. 600zł oczywiście może być też tańszy, nie chodzi mi o to żeby miał jakieś bajery ale tylko o to żeby miał Winodws Mobile no i oczywiście WiFi. Może być używany z allegro lub jakiś nowy na abonament z byle jakiejś sieci (abo tak do 50zł).

Z góry dzięki za odpowiedzi
Proponuje jakiegoś HTC do 600 to moze byc Tytn II , pracuje na WM MT4 bez problem uda sie wgrac MT4 , ale jest jeden mankament rozdzielczość jest dośc niska , ja również ostatnio nabyłem HTC tylko że Touch Pro ogólnie jestem zadowolony wymienił bym tylko na HTC HD , do handlowania nadaje sie średnio tzn. przesunąć Sl lub otworzyc juz wcześniej zaplanowaną pozycje lub zamknoć

Awatar użytkownika
vegajk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vegajk »

Laptop a moze palmtop... ciezko mi ocenic....generalnie ciekawa propozycja... :wink:

http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Tel ... &_ticrsn=3

tosiek83
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: tosiek83 »

Witam

Mógłby ktoś wrzucić fotki swoich telefonów z włączoną aplikacją MT4, chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda na różnego rodzaju sprzęcie.

Z góry dzięki

Awatar użytkownika
fxBobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxBobi »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

gdyby kotos interesował to tak wygląda Mobile Mt4 na HTC Touch Pro , wydaje mi sie że na wszyskich ekranach o roz. 480X640 bedzie tak to wyglądać , jakośc zdjeć : moze troche ciemne ale w trybie makro z którego musiałem skorzystac dla wyrazistości zdjeć flesh nie miga , a osobnego źrudła światła nie chciało mi się organizować :wink:

ODPOWIEDZ