Palmtop
Re: MT4 na telefonie
[quote="archi2day"]Hej czy próbowaliście z wynikiem pozytywnym załądować jakiś niestandardowy wskaźnik na mobilnego MT4 ?
Czy w ogóle jest taka możliwość ?
Rozmawiałem z konsultantem XTB i powiedział mi że nie ma możliwości wrzucania niestandardowych wskaźników.
Czy w ogóle jest taka możliwość ?
Rozmawiałem z konsultantem XTB i powiedział mi że nie ma możliwości wrzucania niestandardowych wskaźników.
Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu
MT4 to MT4 - bez różnicy jakiego brokera. Ten SPV ma Windows Mobile więc będzie działać.Kondek pisze:Kuiłem telefon SPV M3000. jestem Ciekaw jak bedzie tam działał MT4 z XTB.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Wszystko działa jak należy, nie ma opóźnień ani innych problemów, nie wiem jeszcze jak ustawić Trailing, ale dojdę to tego
Dodano po 27 sekundach:
Wszystko działa jak należy, nie ma opóźnień ani innych problemów, nie wiem jeszcze jak ustawić Trailing, ale dojdę to tego

Dodano po 27 sekundach:

Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu
Normalnie jak na MT4. Prawym na otwarte zlecenieKondek pisze:nie wiem jeszcze jak ustawić Trailing

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu