Po pierwsze świetnie Kerimb, że wróciłeś na forum. Byłeś dla mnie inspiracją i motywacją, żeby nie dać sobie spokoju z FX...fx_killer pisze:Dwa czy trzy lata temu to było OK. Można było pogadać z TRO i uzupełnić wiedzę lub wymienić poglądy. Teraz? Cóż teraz? Lepszy biznes na "klepaniu" wskaźników itd itd. Bądźcie ostrożni gdyż dotacje są mile widziane!
Od TRO wiele się nauczyłem, ale granie jego systemami to nie dla mnie (np. TP="get what you can" ale 5pipsów to już wynik zadowalający. Mnie się to nie sprawdzało - minus na koncie się powiększał). Ten tutaj to raczej system Dragona, który powstał z inspiracji TRO IMO i ten system stosuję. Pewnie z czasem będę robił analizę pełniejszą tak jak HEX i Kerimb i większość dochodowych traderów, bo pewnie przyjdzie moment, że system przestanie się sprawdzać jeśli się patrzy tylko na M15 (z H1 w tle).
Co do dotacji, to nie przesadzajmy - przecież wystarczy $50 (chociaż wiem, że czy to dużo, to kwestia względna). Ja zapłaciłem i dostaję je i są fajne i ciekawe, ale poza tym, że są fajne, to z nich nie korzystam, bo postanowiłem się trzymać jednego systemu. Pewnie z czasem coś się doda, coś wymieni itd.
Pozdrawiam