Troszeczke zmieniłem styl gry:) dzisiaj juz ugrałem około 75 pipsów,a najgorsze wtym jes to żee jakies 4 świeczki M15 temu GU dawało łatwe wejście na 50 pipsów !! nie spac do 11 działacbigben pisze:Hex czy przestałeś się trzymać zasad które wyłożyłeś nam na stronie 46 ? Bo jak mamy inaczej rozumieć otwarcie transakcji BUY na spadkowej H1, pod tunelem (zarówno na M5 jak i na M15) w dodatku na pierwszej kropce na M5 ? Pozatym nie rozpoznaje w tej transakcji Twojego stylu gry - w pewnym momencie z +10 pipsow zrobiło się - 8. Jakie są aktualnie zasady Twojego systemu ?
Dodano po 9 minutach:
nie było potrzeby zamykać bo na tym minus 8 chciałem jeszcze dokupic ale z uwagi że była późna godzina nie dokupowałem,ten minus msiał sie zrobic żeby potwierdzic wzrostbigben pisze:w pewnym momencie z +10 pipsow zrobiło się - 8
ja przewidziałem wzrost od 1.6400 do 1.6470 Ale wiedziałem że bedzie latac dól góra dlatego wziełem raz 30 pipsów to co pokazałem wyżej ale nie położyłem się spać tylko wziełem kolejne 20 pipsów na GU i 20 na EU
system dragona jest świeny korzystam z niego ale w wyobraźni po prostu nakładam sobie kanał na wykres,Ale ja nie mam żadnego wskaźnika na wykresie nic komplenie same słupki ceny i ja po prostu to chyba widze!