To może i ja dodam swoje 3 grosze:
weronika pisze:Ewentualnie zastanawiam się tak poważnie czy rozważnym będzie podać publicznie dostęp do konta real,
Jeśli podasz hasło inwestorskie to niczym to nie grozi prócz jednego: ujawnisz nazwisko osoby na którą założone jest konto (czyli zapewne swoje). Więc musisz sama zdecydować. Ale dałoby to również możliwość pewnego rozwoju Twojego systemu - zapewne znalazłyby się osoby na bieżąco komentujące Twoje wejścia (albo nawet je kopiujące)
Co do konta: ja bym raczej nie wybrał AM jak to ktoś podpowiada. Tam czasem bywa ciężko otworzyć pozycję ... po co tracić nerwy. Choć może przy wzroście który zakładasz ten problem nie będzie dotyczył Twojego konta (dotyczy kont którym "idzie za dobrze")
Co do XTB: weź pod uwagę, że tam minimalna pozycja to 0,10 lota. Uwzględnij to w zależności .... zresztą sama wiesz - po co ja to piszę ? ....
SEROL666 pisze:Pokazywanie Statystyki jeszcze nikomu nie pomogło no chyba że to celem jest reklama
Przeczytaj poprzedni wątek - (link ktoś podawał wyżej) z którego wynika skąd się bierze ten dziennik. Tak - to jest reklama - i nic w tym złego.
SEROL666 pisze:A jeżeli chcesz zobaczyć fajne statystyki to jedną zaprezentował Dargoth
Chyba mylisz pojęcia. Nie bardzo można nazwać statystyką obrazek pokazujący krzywą z balansem. Znacznie (mam nadzieję) więcej dowiesz się z dziennika: o ryzyku, stylu gry itd. Ale nie liczyłbym, że ktoś na tacy poda Ci gotowy przepis na "tylko" 100% rocznie