Dziennik W.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

Serol666, racja , to mój dziennik będzie w takim razie dla Ciebie nudny, ;) dzieki za kciuki :
Ruszam od Listopada. Ewentualnie zastanawiam się tak poważnie czy rozważnym będzie podać publicznie dostęp do konta real, ewentualnie zrobie tak, że będę opisywała wyniki, a dostęp real dam jakiemuś moderatorowi który będzie potwierdzał prawdziwość. A co jakiś czas będę pokazywała statment potwierdzony przez Moda. Ale jak będzie to się jeszcze zastanowie, wszak mam kilka dni.
:)

Awatar użytkownika
w_ujek edek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: w_ujek edek »

witaj weroniko,

pamietam, ze w konkursach XTB bylas wysoko. Ciekaw jestem jak bedzie Ci szlo w realu.
Mam nadzieje ze odrobine zdradzisz jednak swoja strategie, w koncu chcesz przekonac inwestorow.

zycze powodzenia
w_ujek edek

Jakie planujesz depo?

Awatar użytkownika
ConradO
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ConradO »

SEROL666 pisze:100 - 130% w rok - jakieś 2% tygodniowo
I o to właśnie w tym chodzi, jeśli podchodzisz do tego biznesu poważnie.
SEROL666 pisze:100% w rok to żaden szał
Wręcz przeciwnie, to doskonały wynik.

loup
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: loup »

100% w rok to milion w 8 lat, zakładając niewielkie depo początkowe 4000. Mało?

Awatar użytkownika
masteras
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: masteras »

witam
tu masz bardzo prostą stonke z opisem po zalogowaniu żeby pokazywało twoje wyniki
http://www.mt4stats.com/

dla przykładu
http://fxequitybuilder.mt4stats.com/
http://getforexalerts.mt4stats.com/
http://briangan.mt4stats.com/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Forex to najtrudniej zarobione najłatwiejsze pieniądze.

mms://stream.onet.pl/media.wsx?/live/tvnbiznes_video?ext=.wmv

Obrazek

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

loup pisze:100% w rok to milion w 8 lat, zakładając niewielkie depo początkowe 4000. Mało?
Weronika dała sobie czas do stycznia czyli... 32-krotnie mniej. A jeżeli zobaczysz jakieś 20 kilka % to założę się że przejdziesz nad tym obojętnie.
Chodzi mi o cel tego dziennika. Pokazywanie Statystyki jeszcze nikomu nie pomogło no chyba że to celem jest reklama... . Bez modus operandi można tu zajrzeć w styczniu. A jeżeli chcesz zobaczyć fajne statystyki to jedną zaprezentował Dargoth ( w odpowiedzi na wyniki na demo ! ):
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... c&start=10
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

To może i ja dodam swoje 3 grosze:
weronika pisze:Ewentualnie zastanawiam się tak poważnie czy rozważnym będzie podać publicznie dostęp do konta real,
Jeśli podasz hasło inwestorskie to niczym to nie grozi prócz jednego: ujawnisz nazwisko osoby na którą założone jest konto (czyli zapewne swoje). Więc musisz sama zdecydować. Ale dałoby to również możliwość pewnego rozwoju Twojego systemu - zapewne znalazłyby się osoby na bieżąco komentujące Twoje wejścia (albo nawet je kopiujące)

Co do konta: ja bym raczej nie wybrał AM jak to ktoś podpowiada. Tam czasem bywa ciężko otworzyć pozycję ... po co tracić nerwy. Choć może przy wzroście który zakładasz ten problem nie będzie dotyczył Twojego konta (dotyczy kont którym "idzie za dobrze")
Co do XTB: weź pod uwagę, że tam minimalna pozycja to 0,10 lota. Uwzględnij to w zależności .... zresztą sama wiesz - po co ja to piszę ? .... :)

SEROL666 pisze:Pokazywanie Statystyki jeszcze nikomu nie pomogło no chyba że to celem jest reklama
Przeczytaj poprzedni wątek - (link ktoś podawał wyżej) z którego wynika skąd się bierze ten dziennik. Tak - to jest reklama - i nic w tym złego.
SEROL666 pisze:A jeżeli chcesz zobaczyć fajne statystyki to jedną zaprezentował Dargoth
Chyba mylisz pojęcia. Nie bardzo można nazwać statystyką obrazek pokazujący krzywą z balansem. Znacznie (mam nadzieję) więcej dowiesz się z dziennika: o ryzyku, stylu gry itd. Ale nie liczyłbym, że ktoś na tacy poda Ci gotowy przepis na "tylko" 100% rocznie :)

weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

Fx_killer, 0,5% dziennie to rocznie nie 100% tylko 170%.

Zagadka dla Ciebie, 100% rocznie to ile dziennie będzie tak naprawde?

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

125% jeśli już....chyba ,ze dla Ciebie otworzą forex w weekend i święta

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

może bede niepopularny....kto na pewno każdego dnia bedzie na plus ?jakoś mi w to trudno uwierzyć....korzystałem z porad takich co tak zapewniali....teraz pewnie naciągają innych ze swojej Hiszpanii :wink:

ODPOWIEDZ