Dla mnie jednak duża różnica czy 100 czy 170%. Roboty na wyliczenie to 15 sekund, jeden wzór z gimnazjum. Ale racja mniejsza z tym.
Hannibal, jesteś bardzo popularny bo większość wie, że nie da się codziennie na plus.
??? Statement to prezentacja danych bez żadnej obróbki statystycznej z tej krzywej z balansem możemy zobaczyć trend a to już statystyka. Ja oczekuje jakiegoś przepisu skąd ta dedukcja ???Ale ok każdy czyta między wierszami no i jak przystało na Tradera przewidujesz kolejne ruchygreen7 pisze:Chyba mylisz pojęcia. Nie bardzo można nazwać statystyką obrazek pokazujący krzywą z balansem. Znacznie (mam nadzieję) więcej dowiesz się z dziennika: o ryzyku, stylu gry itd. Ale nie liczyłbym, że ktoś na tacy poda Ci gotowy przepis na "tylko" 100% rocznie
No jeśli tak definiujesz statystykę to równie dobrze jest nią dowolna skośna kreska namalowana przez dzieciaka na kartce. Albo niekoniecznie skośna (i oczywiście niekoniecznie na kartce).SEROL666 pisze: ??? Statement to prezentacja danych bez żadnej obróbki statystycznej z tej krzywej z balansem możemy zobaczyć trend a to już statystyka.
No nie wiem, zapewne stąd:SEROL666 pisze:Ja oczekuje jakiegoś przepisu skąd ta dedukcja ???Ale ok każdy czyta między wierszami no i jak przystało na Tradera przewidujesz kolejne ruchy
SEROL666 pisze: Napisz coś tym jak grasz dziennie, tygodniowo czy raz na miesiąc robisz kasę na payroll'sach.
A wzajem miłegoSEROL666 pisze:Miłego weekenda
Witaj.Patroltuning pisze:sorki, ale da sie jesli ktos ma dobra strategie. P.S. gram na realnych kontach.weronika pisze:bo większość wie, że nie da się codziennie na plus.