To wejście na M15 też jest dobre, przebicie 3-krotnie testowanego oporu, a potem zamiana biegunów to co było oporem staje się wsparciem, więc wejscie w tym miejscu też było dobre tym bardziej, że S/R był ustawiany na wysokich TF więc potencjalny zakres ruchu powinien być dłuższy. To jest dokładnie przykład z tego co na początku wątku opisał fxlamer. I wcale nie trzeba ustawiać odległego SL, bo nawet gdyby Cię wywaliło to masz strategię Antystop.Maxi pisze: ja wtedy wszedłem akurat na wybiciu z tej konsolidacji przez co musiałem większy SL dać i więcej tak nie zrobię ale są jeszcze miejsca tak jak zaznaczyłem jeszcze na M15 dobrze myślę? Niech każdy dorzuci coś od siebie
Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
Też uważam, że jest dobre zagrywam na coś takiego już o tym pisałem bucket bottommario77 pisze:To wejście na M15 też jest dobre, przebicie 3-krotnie testowanego oporu, a potem zamiana biegunów to co było oporem staje się wsparciem, więc wejscie w tym miejscu też było dobre tym bardziej, że S/R był ustawiany na wysokich TF więc potencjalny zakres ruchu powinien być dłuższy. To jest dokładnie przykład z tego co na początku wątku opisał fxlamer. I wcale nie trzeba ustawiać odległego SL, bo nawet gdyby Cię wywaliło to masz strategię Antystop.Maxi pisze: ja wtedy wszedłem akurat na wybiciu z tej konsolidacji przez co musiałem większy SL dać i więcej tak nie zrobię ale są jeszcze miejsca tak jak zaznaczyłem jeszcze na M15 dobrze myślę? Niech każdy dorzuci coś od siebie

Znaczna ilość ludzi na naked trading też tracą kasę, najprawdopodobniej dlatego, że setupów jest bardzo dużo. Musisz sobie znależć "swoje" formacje i grać pod nie lub system podpiety do analizy wyresu. Taki właśnie system staram się pokazać

pozdrawiam
wasskii
Ostatnio zmieniony 20 paź 2009, 14:39 przez Wa$$kII, łącznie zmieniany 1 raz.
Yaaa man
Wielkie dzięki Wa$$kill za poświęcenie czasu nam laikom filmik byłby fajny
Dlatego zostane przy PA bo widać jak się zachowuje cena na wykresie tylko trzeba doświadczenia żeby ułożyć własny system a ja na razie się motammario77 pisze:To wejście na M15 też jest dobre, przebicie 3-krotnie testowanego oporu, a potem zamiana biegunów to co było oporem staje się wsparciem, więc wejscie w tym miejscu też było dobre tym bardziej, że S/R był ustawiany na wysokich TF więc potencjalny zakres ruchu powinien być dłuższy. To jest dokładnie przykład z tego co na początku wątku opisał fxlamer. I wcale nie trzeba ustawiać odległego SL, bo nawet gdyby Cię wywaliło to masz strategię Antystop.
To nie pieniądze robią człowieka, tylko człowiek pieniądze
- Boby_Fischer
- Gaduła
- inwestor86
- Pasjonat
Poniżej filmik z wejściami na m5 
http://www.youtube.com/watch?v=s1GVx3Lel7Y
P.S. Wiem, że nie jestem mówcą. Jeśli ktoś czegoś nie rozumie proszę pisać.
P.P.S. Będzie też filmik ze złymi wejściami.

http://www.youtube.com/watch?v=s1GVx3Lel7Y
P.S. Wiem, że nie jestem mówcą. Jeśli ktoś czegoś nie rozumie proszę pisać.
P.P.S. Będzie też filmik ze złymi wejściami.
Yaaa man