EFIX POLSKA
- jasonbourne
- Pasjonat
Masz rację. Natomiast, jak wspomniałem, mam możliwość dokonywania operacji z poziomu przegladarki internetowej, jak równiez analizy (wykresy, wskaźniki etc.) Wynika to z tego, iż na służbowym kompie nie moge zainstalowac żadnego oprogramowania, a takiej instalki wymagają domy maklerskie. Stąd mój wybór podyktowany jest raczej koniecznością i brakiem alternatywy. Takie mozliwości mam w Efix przy DealBooku Web.alinoe pisze: Dla mnie jest oczywiste, że jeśli ktoś chce grać na kontraktach WIG20 to idzie do domu maklerskiego a nie gra na CFD. CFD to dobre rozwiązanie w przypadku gdy chemy grać na droższych kontraktach notowanych na zagranicznych giełdach w przypadku gdy nas nie stać na ryzyko związane z wyższą wartością tych kontraktów. Kontrakty na WIG20 są relatywnie tanie więc gra na nich poprzez CFD oferowane przez Efix to dla mnie dosyć oryginalne podejście.
.
- magictrader
- Pasjonat
Re: pytanie
1:400,rafal87 pisze:Witam mam pytanie jak zaloze konto mini i wpłace 2000 zl to jaka dzwignie dostane
po przekroczeniu 2500 USD na koncie mini dźwignia zmniejszana jest do 1:100.
Re: pytanie
Nie tak :magictrader pisze:1:400,rafal87 pisze:Witam mam pytanie jak zaloze konto mini i wpłace 2000 zl to jaka dzwignie dostane
po przekroczeniu 2500 USD na koncie mini dźwignia zmniejszana jest do 1:100.
400:1 (¼%)
Maksymalna wartość rachunku 5000 GBP*
po przekroczeniu kolejny maksymalny lewar :
200:1 (½%)
Maksymalna wartość rachunku 25.000 GBP*
https://forex.inwest-24.pl/
Wszystko o rynku Forex
Wszystko o rynku Forex
- magictrader
- Pasjonat
Bazowałem na tym http://www.gftforex.com/openaccount/account-types.asp
i na informacjach jakie uzyskałem jakiś czas temu od GFT. Tak mi wtedy GFT na czacie odpowiedziało
.
i na informacjach jakie uzyskałem jakiś czas temu od GFT. Tak mi wtedy GFT na czacie odpowiedziało