Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
ImSoCute
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ImSoCute »

ale to promieniowanie i tak jest wokol nas, to mozna je wykorzystac do ladowania baterii :) tego juz sie nie uniknie, ale zawsze jest mozliwosc przeniesienia sie do amazonii i korzystania z zycia normalnego :)

Awatar użytkownika
chojnak
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: chojnak »

Amazonia jak amazonia, nic tam ciekawego dla siebie nie widzę, na dodatek indianki średnio urodziwe a i alkohol kiepski własnej roboty mają.

Ale Bieszczady, o Bieszczady to co innego :) Alkohole pierwsza klasa, swojski i kobitki znacznie urodziwsze ;)
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.

JD_Investment
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: JD_Investment »

Witam!
rh-fx pisze:Jezeli kogoś nie zadowala MT4 Mobile - brak własnych wskaźników - niech czeka na xpphone .

Duża cegła :) ale z systemem XP

http://www.xpphone.com/en/product/functions.html
"Zainspirowany" konstrukcją XpPhone'a poszperałem trochę w sieci i rezultat przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Wcale na XpPhona'a skazani nie jesteśmy :-)

Okazuje się, że konstrukcji komputerów mieszczących się w kieszeni marynarki, z ekranami o przekątnych 7" (a nawet 4.5"), pracujących pod kontrolą Windows XP (lub nawet Vista), jest sporo. Rzućcie okiem - niektóre modele wyglądają zachęcająco i nawet nie powalają ceną:

http://www.totalnawyprzedaz.com.pl/Komp ... c3682.html

Pozdrawiam,

j_d

Awatar użytkownika
dogii
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: dogii »

Zna ktoś stronkę z instalką FxPro MT4 na linuxa?

tosiek83
Bywalec
Bywalec

HTC Touch 3G czy HTC Diamond

Nieprzeczytany post autor: tosiek83 »

Witam

Planuje w najbliższym czasie zakupić sobie telefon z WM. Wybrałem dwa modele:

- HTC Touch 3G ==> http://www.htc.com/pl/product/touch3g/s ... ation.html
i
- HTC Diamond ==> http://www.htc.com/pl/product/touchdiam ... ation.html

Który z tych modeli polecacie bardziej? Oba mają po tyle samo pamięci ROM i RAM, jak również maja takie same procesory. Różnią się jedynie wyglądem zewnętrznym, no i jeden ma ekran dotykowy o rozdzielczości QVGA a drugi VGA, i tu jest moje następne pytanie: która rozdzielczość jest lepsza?

Awatar użytkownika
besot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: besot »

tosiek83 pisze:i tu jest moje następne pytanie: która rozdzielczość jest lepsza?
to niczego się sam nie dowiedziałeś o tych modelach?
Polecam xda flame kup w Angli lub USA na ebayu około <500$ , u na s nie jest dostępny chyba że import prywatny, do forexu i nie tylko,będziesz zadowolony.Możesz go podłączyć pod monitor i obserwować np . wykres bez konieczności instalowania np MT4 na obcym komputerze poza domem i takie tam kombinacje.

Awatar użytkownika
fxBobi
Gaduła
Gaduła

Re: HTC Touch 3G czy HTC Diamond

Nieprzeczytany post autor: fxBobi »

tosiek83 pisze:Witam

Planuje w najbliższym czasie zakupić sobie telefon z WM. Wybrałem dwa modele:

- HTC Touch 3G ==> http://www.htc.com/pl/product/touch3g/s ... ation.html
i
- HTC Diamond ==> http://www.htc.com/pl/product/touchdiam ... ation.html

Który z tych modeli polecacie bardziej? Oba mają po tyle samo pamięci ROM i RAM, jak również maja takie same procesory. Różnią się jedynie wyglądem zewnętrznym, no i jeden ma ekran dotykowy o rozdzielczości QVGA a drugi VGA, i tu jest moje następne pytanie: która rozdzielczość jest lepsza?
Diamond bym polecił , a nie zastanawiałeś sie nad Touch Pro , ja posiadam i jestem zadowolony dobrze sprawdza sie jako prywatna namiastka komputera jak i telefon , w tym wątku wrzuciłem fotografie jak wygląda MT4 Mobile na touch Pro , tak samo bedzie wyglądał na Diamond

tosiek83
Bywalec
Bywalec

No i zakupiłem HTC Diamonda, mam nadzieje, że się będzie dobrze sprawował z platformą MT4 bez żadnych zawiech.

Mam takie pytanko: czy pakiet internet w telefonie 500MB starczy na miesięczne korzystanie z platformy tak po około 2-3 godzinki dziennie?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Sam mam Diamonda - przy wielu aplikacjach na raz czasem go zmuli ale poza tym ok.
tosiek83 pisze:czy pakiet internet w telefonie 500MB starczy na miesięczne korzystanie z platformy tak po około 2-3 godzinki dziennie?
Teoretycznie wszystko zależy od tego jak dużo będziesz "przetrawiał" danych i jak często zmieniał wykresy ale praktycznie powinno spokojnie wystarczyć.
Tylko kontroluj stan baterii, bo z włączonym 3G/EDGE dość szybko "schodzi" ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

tosiek83
Bywalec
Bywalec

Witam

Mam problem z aktualizacją metatradera mobile. Ściągam MetaTrader 4 Mobile Pocket PC ze strony Admiral Markets i instaluje. Program instaluje się bez żadnego problemu a następnie uruchamiam go i loguje się na swoje konto, w momencie logowania wyskakuje okno z aktualizacją "LiveUpdate" z wersji 4.00 bulid 255 na 4.00 bulid 226. Naciskam "Start" i program łączy się z serwerem i ściąga aktualizację. Potem pokazuje się okienko "Download complete" z informacją "Instalation procedure needs to update and restart your application" i przyciskiem "Update and Restart". Gdy naciskam ten przycisk telefon zawiesza się i nie reaguje na żadne kliknięcia. Po ponownym wyłączeniu i włączeniu telefonu program nie jest zaktualizowany i nadal jest w wersji 225.

Wie może ktoś dlaczego tak się dzieje, albo co zrobić aby MT4 zadziałał na moim fonie.

Mam HTC Diamonda

Z góry dzięki za jakiekolwiek info na ten temat

A może ktoś posiada instalkę MT4 mobile z Admiral Markets w wersji 226.

ODPOWIEDZ