plus500

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
2
25%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
6
75%

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

omet pisze:ja tam wole wyplacic 200zl i wpłacic na oande przez pay pala i ugrac tam 500 lub wiecej . bo tam jest bezpieczniej
zdaje sie ze nie dadza wyplacic tych 200 zl, bo zalezy ile ugrasz punktow handlowca, zdaje sie ze trzeba miec 50 pkt by moc wyplacic..

Dodano po 1 minutach:

ja mam juz 180 zl i chcialem wyplacic 150 zl i nie idzie..mam dopiero 25 pkt. myslalem ze wycofam czesc kaski a tu lipa..
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

rafandynka
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: rafandynka »

tu masz tabele punktow, ktos powie jak to jest z tym skalpowaniem?
http://www.plus500.pl/Promotions/Instru ... Table.aspx
pzdr.

sparrow
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: sparrow »

Nie ma zadnych ograniczen co do skalpowania.

mdurlik
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mdurlik »

Nie wolno skalpować. Musisz trzymać trasakcję minimum 2 min.

17.1.12 you will not enter into any Transaction for the purposes of arbitrage, scalping or to exploit any temporal and/or minor inaccuracy in any rate or price offered on the Trading Platform;

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

oprocz plus500 mam jeszcze konto real gdzies indziej i tak sobie pomyslalem jak odbiore to co tu zarobilem z czescią bonusa :) mianowicie, piep.... ich punktu handlowca, otworze w tym samym momencie dwie przeciwstawne na EU na plus 500 i na swoim koncie, jak w swoim koncie dostane po dupie to w tym czasie zasile plus500, zatem wniosek jest taki: wejsc tak by stracic na plus500 i tyle samo zarobic na drugim koncie :) dobrze kombinuje?
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

ImSoCute
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ImSoCute »

raczej srednio kombinujesz... zarobisz na p500, stracisz depo na swoim real, a potem chcac ugrac punkty stracisz reszte na p500 :)

good luck

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

ImSoCute pisze:raczej srednio kombinujesz... zarobisz na p500, stracisz depo na swoim real, a potem chcac ugrac punkty stracisz reszte na p500
zarobie na plus500 tak jak napisales, wiec ponawiam ta sama tranzakcje czyli przeciwstawne na dwoch kontach. oczywiscie wejscie tak by na plus500 stracic praktycznie wiekszosc :) myslisz ze to niemozliwe?

Dodano po 5 minutach:

podkreslam te dwa konta to real tyle ze plus500 z bonusem wiec chce tak wejsc by na plus500 stracic praktycznie wszystko ,kosztem zysku na realu w innym miejscu :)

Awatar użytkownika
omet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: omet »

glupoty ja otwieralem na 1 min i mi kase wyplacili

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

krtkie pytanko, na plus 500 minimalna jednostka na EU jest 2500 euro za 52 zl, to rozumiem bo dzwignia 1:200 ale te 2500 euro to mikrolot? 0.01 lota? dobrze kombinuje?

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

to 0.025 lota, czyli 2500 jednostek waluty bazowej
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

ODPOWIEDZ