plus500

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
2
25%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
6
75%

Liczba głosów: 8

mdurlik
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mdurlik »

Blecho napisał:
LOL... ktos tu pisal ze zalozył 3 konta na plus500 i nie mógł kasy wypłacić.Ja już mam chyba 10 konto, z 10 starterów wykorzystanych i na ostatnim koncie ugrałem z 50 zł 411 i normalnie wypłaciłem na konto bankowe:P
Grałes na identyczne dane osobowe i wypłacałes na to samo konto?

Dawid21
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Dawid21 »

mdurlik pisze:Nie wolno skalpować. Musisz trzymać trasakcję minimum 2 min.

17.1.12 you will not enter into any Transaction for the purposes of arbitrage, scalping or to exploit any temporal and/or minor inaccuracy in any rate or price offered on the Trading Platform;

Kolego bądz na tyle uprzejmy i powiedz gdzie tu masz coś o czasie 2min lub innym wytycznym co do transakcji. ja skalpuje na tej platformie i nie mam z nimi żadnych problemów jak narazie.,,

mdurlik
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mdurlik »

Kolego bądz na tyle uprzejmy i powiedz gdzie tu masz coś o czasie 2min lub innym wytycznym co do transakcji. ja skalpuje na tej platformie i nie mam z nimi żadnych problemów jak narazie.,,
Napisalem do Obsługi Klienta Plus-500.pl i dostalem taką odpowiedź.

Dawid21
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Dawid21 »

No ok ale niewidzę wtym zdaniu żadnyc wytycznych co do czasu czy minimum pipsów na transakcje a pojęcie skalp może być szeroko rozumiane dla jednego zysk 2-3 pipsów będzie skalpem a la drugiego 15-20 pipsów będzie skalpem i wtaki sposób jeśli broker nie określi jasno co rozumie poprzez skalp nigdy niedojdziemy do porozumienia a racja może pozostac zawsze po stronie brokera...:(

Muinnell
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Muinnell »

Zazadalem wypaty i w historii mam wyplata zatwierdzona(nie wyplacona)Na samo zatwierdzeniae czekalem 3 dni(moneybookers)Ile jeszcze musze czekac na kase

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Muinnell pisze:Zazadalem wypaty i w historii mam wyplata zatwierdzona(nie wyplacona)Na samo zatwierdzeniae czekalem 3 dni(moneybookers)Ile jeszcze musze czekac na kase
ja w historii tez mialem ze wyplata zatwierdzona i po 2-3 dniach bylo-ANULOWANO :) zreszta tez na moneybookers :) i takich zlecen dalem kolo 6 i nie poszlo. tak jak im 2 tyg temu napisalem do supportu ,tak do tej pory zero odzewu.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Muinnell
Bywalec
Bywalec

A kasę z bonusy wypłacałeś Bo ja wcześniej wpłaciłem swoja. A i jeszcze jedno jak taka firma jak przelewy24 mogla nie sprawdzić firmy z która podpisuje umowę na przelewy. Wielki minus.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Muinnell pisze:A kasę z bonusy wypłacałeś Bo ja wcześniej wpłaciłem swoja
nie. tylko bonusem obróciłem
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Muinnell
Bywalec
Bywalec

Przyznam ze się trochę przestraszyłem. Ale moim zdaniem Polak to kombinator i jak ktoś uczciwie grał to i uczciwie mu wypłacono. Kaska na koncie ;). A i oczywiście zrobiłem bonus 100 zł za 30 pkt. Platforma niestety nie przypadła mi do gustu wole MT4 ale wypłacalni są (niecałe 3 dni)Jedyny plus Akcje i towary (bardzo ciekawe)No ja np. na kawie bonus zrobiłem no i jeszcze 100 zł na „+”

N_Tesla
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: N_Tesla »

Czy ktoś się spotkał z takim błędem przy starcie platformy?
Reinstalacja nie pomaga.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ