plus500

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
2
25%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
6
75%

Liczba głosów: 8

Czarno-Czarny
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Czarno-Czarny »

Najprawdopodobniej
Ciekaw jestem czy bez kombinowania wypłacają, bo platformę mają naprawdę bardzo przejrzystą i korzystną

krzynio
Uczestnik
Uczestnik

pobieranie adresu mac (o co chodzi?)

Nieprzeczytany post autor: krzynio »

Tak co do tego adresu ip to z moich spostrzeżeń wynika że ta platforma pobiera adres mac, może to jest dodatkowe zabezpieczenie. Gdy włączam platforma na moim firewallu wyskakuje monit o uruchomieniu c:\windows\system32\getmac.exe i czy chcę dopuścić. Jeżeli dam odrzuć do się nie zaloguje. (a tej platformy używam od wczoraj i dostałem bonus 50 ale tak na prawdę nie wierze że to coś warte ale skoro i tak czasem gram na traderze to wypróbuje plus500 także choć interfejs nie podoba mi się ;P)

Awatar użytkownika
omet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: omet »

polecam zagrac za 50zl na poczatku na usd/chf a potem spokojnie na eur/jpy . ugralem 200zl i chcialem wyplacic 150zl lecz nie mialem ugrane punktow TP i pogadalem z kolesiem z cypru z obslugi platformy i kazał mi ugrac reszte TP czyli 50TP. jak ugrałem to wypłacili mi na moneybookers po 2 dniach. mysle ze sa w porzadku . moja dziewczyna nie wierzyła ze mi wypłaca hhehe . maja fajny plus ze mozna ustawiac alerty ceny i przychodzi darmowy sms ze pozycja zostala zamknieta lub cena osiagnela jaks wartosc. zaden chyba broker tego nie oferuje . w nocy nastwialem pozycje TP a rano odczytywałem w telefonie smsa ze juz wygrałem hehe. jestem ciekaw czy jesli duzymi pieniedzmi sie obraca to tez tak wypłacaja bez problemu?

Awatar użytkownika
Doniek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Doniek »

Można usunac konto na tym Plus500?
Jeśli chcesz uniknąć krytyki nic nie mów, nic nie rób, bądź nikim...

Czarno-Czarny
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Czarno-Czarny »

Nie ma takiej opcji

atsimer
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: atsimer »

Najlepsze w zasadzie co mają, to szybkie i bezpłatne alerty SMSowe (są i emailowe) dotyczące cen instrumentów.

Awatar użytkownika
omet
Stały bywalec
Stały bywalec

omet pisze:polecam zagrac za 50zl na poczatku na usd/chf a potem spokojnie na eur/jpy . ugralem 200zl i chcialem wyplacic 150zl lecz nie mialem ugrane punktow TP i pogadalem z kolesiem z cypru z obslugi platformy i kazał mi ugrac reszte TP czyli 50TP. jak ugrałem to wypłacili mi na moneybookers po 2 dniach. mysle ze sa w porzadku . moja dziewczyna nie wierzyła ze mi wypłaca hhehe . maja fajny plus ze mozna ustawiac alerty ceny i przychodzi darmowy sms ze pozycja zostala zamknieta lub cena osiagnela jaks wartosc. zaden chyba broker tego nie oferuje . w nocy nastwialem pozycje TP a rano odczytywałem w telefonie smsa ze juz wygrałem hehe. jestem ciekaw czy jesli duzymi pieniedzmi sie obraca to tez tak wypłacaja bez problemu?

nikt u niego za gotowke nie gra bo nie ma odopowiedzi?

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

ja zagralem za 50 zl bonusowe , mam 150 zeta, chce dosiegnac 500 i wtedy pomysle o wyplacie
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
omet
Stały bywalec
Stały bywalec

sgorn pisze:ja zagralem za 50 zl bonusowe , mam 150 zeta, chce dosiegnac 500 i wtedy pomysle o wyplacie
ja tam wole wyplacic 200zl i wpłacic na oande przez pay pala i ugrac tam 500 lub wiecej . bo tam jest bezpieczniej

rafandynka
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: rafandynka »

Zalozylem konto, nie dostalem bonusa - moze dlatego ze zalozone w weekend. Napisalem maila po 1 dniu odpowiedz po niemiecku i stan konta +50pln :D
W Plus-500 nie wolno skalpować (transakcja powinna być otwarta min 2 minuty).

Sprawdź, czy dlatego.
Skad takie info, jesli mozna wiedziec ?

Pzdr.
M

ODPOWIEDZ