plus500
-
- Bywalec
pobieranie adresu mac (o co chodzi?)
Tak co do tego adresu ip to z moich spostrzeżeń wynika że ta platforma pobiera adres mac, może to jest dodatkowe zabezpieczenie. Gdy włączam platforma na moim firewallu wyskakuje monit o uruchomieniu c:\windows\system32\getmac.exe i czy chcę dopuścić. Jeżeli dam odrzuć do się nie zaloguje. (a tej platformy używam od wczoraj i dostałem bonus 50 ale tak na prawdę nie wierze że to coś warte ale skoro i tak czasem gram na traderze to wypróbuje plus500 także choć interfejs nie podoba mi się ;P)
polecam zagrac za 50zl na poczatku na usd/chf a potem spokojnie na eur/jpy . ugralem 200zl i chcialem wyplacic 150zl lecz nie mialem ugrane punktow TP i pogadalem z kolesiem z cypru z obslugi platformy i kazał mi ugrac reszte TP czyli 50TP. jak ugrałem to wypłacili mi na moneybookers po 2 dniach. mysle ze sa w porzadku . moja dziewczyna nie wierzyła ze mi wypłaca hhehe . maja fajny plus ze mozna ustawiac alerty ceny i przychodzi darmowy sms ze pozycja zostala zamknieta lub cena osiagnela jaks wartosc. zaden chyba broker tego nie oferuje . w nocy nastwialem pozycje TP a rano odczytywałem w telefonie smsa ze juz wygrałem hehe. jestem ciekaw czy jesli duzymi pieniedzmi sie obraca to tez tak wypłacaja bez problemu?
omet pisze:polecam zagrac za 50zl na poczatku na usd/chf a potem spokojnie na eur/jpy . ugralem 200zl i chcialem wyplacic 150zl lecz nie mialem ugrane punktow TP i pogadalem z kolesiem z cypru z obslugi platformy i kazał mi ugrac reszte TP czyli 50TP. jak ugrałem to wypłacili mi na moneybookers po 2 dniach. mysle ze sa w porzadku . moja dziewczyna nie wierzyła ze mi wypłaca hhehe . maja fajny plus ze mozna ustawiac alerty ceny i przychodzi darmowy sms ze pozycja zostala zamknieta lub cena osiagnela jaks wartosc. zaden chyba broker tego nie oferuje . w nocy nastwialem pozycje TP a rano odczytywałem w telefonie smsa ze juz wygrałem hehe. jestem ciekaw czy jesli duzymi pieniedzmi sie obraca to tez tak wypłacaja bez problemu?
nikt u niego za gotowke nie gra bo nie ma odopowiedzi?
-
- Uczestnik