Od frajera do milionera..
Zgodnie z obietnica, najswiezsze wyniki po 25 dniach gry:
Konto: +201,40%
Skutecznosc 90,50%
Postawilem sobie zadanie, aby srednia skutecznosc za caly okres gry nie spadla ponizej 86%
pozdrawiam
http://diver3.mt4stats.com
Konto: +201,40%
Skutecznosc 90,50%
Postawilem sobie zadanie, aby srednia skutecznosc za caly okres gry nie spadla ponizej 86%

pozdrawiam
http://diver3.mt4stats.com
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.
Tak to juz jest na tej forex-owej karuzeli, raz wchodzi lepiej raz jeszcze lepiejTs_A pisze:No dzis z S1 do M2 siadlo jak w maslo.
Uwazaj przy 600% to jest feralna dla mnie liczba

A co do tych 600%... to powiem Ci tak; sledzilem Twoj dziennik i moim skromnym zdaniem laika, problem polegal tylko na jedym: To Fast To Furious, reszta bez zarzutu..

pozdrawiam
Ktos kiedys napisal...
Sorry, ale czasami nie moge sie powstrzymac, a tam skad pochodze mawiano:
"Nie chwali Cie mama , pochwal sie sama"
pozdrawiam
mam nadzieje ze nikt powaznie tego nie bierze...

Zamiast 12 tygodni zajelo mi to tylko 5, czy to oznacza, ze jestem niezlymacius.forex pisze:Czesc,
4.48% w dwa dni? Czyli po tygodniu jakies 10%. Powiedzmy ze po kazdym tygodniu bedziesz zwiekszal wartosc trejdow proporcjonalnie do zyskow. Wtedy po 12 tyg. bedziesz mial
400pln x (1+0.1)^12 = 1255.37pln
Jak to zrobisz to bedziesz naprawde niezly.
Powodzenia.

Sorry, ale czasami nie moge sie powstrzymac, a tam skad pochodze mawiano:
"Nie chwali Cie mama , pochwal sie sama"
pozdrawiam
mam nadzieje ze nikt powaznie tego nie bierze...

Nie wydaje mi się, żeby mogło tu coś się odwrócić. Widać jak na dłoni, że człowiek doskonale wie co robi i taki wynik nie jest żadnym fartem ani przypadkiem. Co najwyżej skuteczność może nieznacznie spaść, albo się podnieść.7087822 pisze:wyniki dobre i również nie mam nic przeciwko temu aby sie chwalic ale nigdy nie wiadomo kiedy role sie odwrócą i pozostaje tyko rozczarowanie, ale życze dalszych wyników tak dobrych jak dotychczasowe
Pozdrawiam!