Od frajera do milionera..
- pan_martino
- Gaduła
Spokojnie panowie, ja raz w niecale 2 tygodnie zrobilem ponad 300%, potem efektywnosc troche spadla. System kazdy ma ulozony pod siebie i jezeli podalbym wszystkie szczegoly na forum raczej nikt nie bedzie mial z niego takich rezultatow jak ja mam bo licza sie jeszcze przemyslenia. Takze niektorzy moga sie rozczarowac kiedy autor poda swoj.
- inwestor86
- Pasjonat
dlaczego nie widac dzisiejszych trejdow na http://diver3.mt4stats.com/ ?
P.S. niezle wyniki, oby tak dalej

Tego niestety nie wiem, generalnie ta strona plata czasami niezle figle, jak i zreszta sam broker (ale czego dobrego mozna spodziewac sie po kacapachinwestor86 pisze:dlaczego nie widac dzisiejszych trejdow na http://diver3.mt4stats.com/ ?

pozdrawiam serdecznie
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.
Ja też nie widzę ostatnich transakcji... Dostałem ostatnio takiego maila z mt4stats:
Poza tym gratuluję dziennika - skuteczność jest rewelacyjna.
Może to jest ten problem?MT4 Stats is already a while online since the last attacks, but we receive a lot of emails about journal errors like this:
2009.09.10 08:49:40 FTP: STOR command failed
Ignore this email from me if you don't have this STOR error.
Do you have this in your journal or something simular?
Then please restart your MT4 trading platform and all should be ok.
Poza tym gratuluję dziennika - skuteczność jest rewelacyjna.
Witam wszystkich po weekendowej przerwie
Natlok obowiazkow poza forexowych i brak czasu, troche spowodowal zamieszania, ale jestesmy juz na dobrej drodze do sukcesu
Kilka pozycji przetrzymanych od piatku, zamknalem dopiero dzis z powodow jakby to powiedziec "experymentalnych"
Ale do rzeczy, wynik po zamknieciu piatkowych "dilow" czyli po 24 dniach gry:
konto: +190,60 %
skutecznosc 90,40%
Jedna pozycja otwarta dzis , oczekiwane zamkniecie ok 15-16, takze wieczorem bedzie jeszcze aktualizacja wyniku
pozdrawiam
Natlok obowiazkow poza forexowych i brak czasu, troche spowodowal zamieszania, ale jestesmy juz na dobrej drodze do sukcesu

Kilka pozycji przetrzymanych od piatku, zamknalem dopiero dzis z powodow jakby to powiedziec "experymentalnych"

Ale do rzeczy, wynik po zamknieciu piatkowych "dilow" czyli po 24 dniach gry:
konto: +190,60 %
skutecznosc 90,40%
Jedna pozycja otwarta dzis , oczekiwane zamkniecie ok 15-16, takze wieczorem bedzie jeszcze aktualizacja wyniku
pozdrawiam
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.