Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
senemedar
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: senemedar »

O tej głowie to już wcześniej wspominałem ;) Jestem jak najabrdziej za, ale trzeba być czujny bo rynek lubi płatać figle ;)
[R]

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pan_martino »

A ja dzisiaj ladnie zgarnalem 220p na geju :) Wszedlem o 3 w nocy w konsolidacji a zamknalem teraz na strefie wsparcia bo lepiej nie kusic losu.

Nadal trzymam szorta na cablu od 1,5002

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

pan_martino pisze: Nadal trzymam szorta na cablu od 1,5002
YY a nie 1.5200 ?:)

Awatar użytkownika
senemedar
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: senemedar »

Martino, czy te moje analizy zgadzały się z Twoimi ? Chyba tak, bo ja też jadę na kablu na szorcie ;)
[R]

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pan_martino »

Tak, 1,5202 pmylilem sie. No wlasnie czekam na glebsza korekte tego wzrostu i nie moge sie doczekac, caly czas walczy z bykami i nie moze wygrac, zwaszcza ze trend nadal wzrostowy.

mbor112
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mbor112 »

Panowie może zróbmy czata na którym będziemy sie wymieniać "poziomami wsparć" no tak żeby nie zaśmiecać tematu bo jak widać jest naprawde wartościowy :)
To taka moja mała sugestia :)
:)

simonyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: simonyx »

mbor112 pisze:Panowie może zróbmy czata na którym będziemy sie wymieniać "poziomami wsparć" no tak żeby nie zaśmiecać tematu bo jak widać jest naprawde wartościowy :)
No ale to chyba nie jest zasmiecanie jezeli sie tu wrzuca wsparcia i opory, bo o to w tym temacie chodzi i to sa własnie miedzy innymi te wartosciowe rzeczy w tym temacie, , a jak bedzie czat to temat szybko umrze. takie moje zdanie.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

mbor112 pisze:Panowie może zróbmy czata na którym będziemy sie wymieniać "poziomami wsparć" no tak żeby nie zaśmiecać tematu bo jak widać jest naprawde wartościowy :)
zapraszam, wlasnie utworzylem grupe na Skype, prosze napisac do mnie i dodam do grupy, moj nick to lukaz_86

zapraszam :)

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

jak podłączyć sie do czata?
Boby Fischer is great!

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

a co jak ktos nie ma w pracy czata i innego komunikatora? niektorzy sa w pracy , na forum sie udzielaja i to jest jedyna droga...przynajmniej do 16 bo potem to i w domu poczatowac moze kazdy.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

ODPOWIEDZ