Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
- pan_martino
- Gaduła

- pan_martino
- Gaduła

No ale to chyba nie jest zasmiecanie jezeli sie tu wrzuca wsparcia i opory, bo o to w tym temacie chodzi i to sa własnie miedzy innymi te wartosciowe rzeczy w tym temacie, , a jak bedzie czat to temat szybko umrze. takie moje zdanie.mbor112 pisze:Panowie może zróbmy czata na którym będziemy sie wymieniać "poziomami wsparć" no tak żeby nie zaśmiecać tematu bo jak widać jest naprawde wartościowy
To taka moja mała sugestia
- inwestor86
- Pasjonat

zapraszam, wlasnie utworzylem grupe na Skype, prosze napisac do mnie i dodam do grupy, moj nick to lukaz_86mbor112 pisze:Panowie może zróbmy czata na którym będziemy sie wymieniać "poziomami wsparć" no tak żeby nie zaśmiecać tematu bo jak widać jest naprawde wartościowy
To taka moja mała sugestia
zapraszam
- Boby_Fischer
- Gaduła

a co jak ktos nie ma w pracy czata i innego komunikatora? niektorzy sa w pracy , na forum sie udzielaja i to jest jedyna droga...przynajmniej do 16 bo potem to i w domu poczatowac moze kazdy.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.