Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nasreddin »

ostatnio ZUP wrzucil rademenes tutaj http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... zup#110638
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”

Awatar użytkownika
besot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: besot »

7087822 pisze:cięszko jest znaleść interesujace nas informacje w tym wątku z powodu ilości stron
Wyszukiwarka jest standardowa, trzeba szukać konkretnych postów a nie wątków.

taerg
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: taerg »

Jeszcze raz dzięki Nasredin. A co do wyszukiwania Besot, to pewnie masz rację, ale to nie zmienia faktu, że 7087822 napisał prawdę. Mały z niej (wyszukiwarki) pożytek niestety.

spekul
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: spekul »

Mam takie >cuś> RSI_Coloured_Final1s4cb_en.mq4 ,do pary potrzebuje kolorowego W%R. Może >ktuś>ma.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zajmij dobrą pozycję.

plus150
Uczestnik
Uczestnik

wskaźniki, roboty

Nieprzeczytany post autor: plus150 »

Witam,

Poszukaj tu: http://www.ea-forex.pl Widzę, że sporo tego tam jest.

Pozdrawiam

spekul
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: spekul »

Dzięki plus150 ,witaj na forum...
Cholera przeszukałem chyba wszystkie fora i nie ma ,w ogóle WPR ów jak na lekarstwo strasznie mały wybór ,a WPR uderzajacy o bande ,potwierdzony przez RSI daje b mocny sygnał dla scalpera.A dlaczego szukam kolorowego,aby nie ślęczeć przy kompie.Od czasu do czasu łypne z daleka jak zobacze kolor to ,lece i ..........akcja ,...albo nie......wygodne to.
Prośba do programistów .nie da się tego zrobić ,ja nie mam pojęcia jak.
Williams percent range kolor przy uderzeniu w bande (90,10)
Zajmij dobrą pozycję.

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

taki kombajn do wyboru do koloru .nie zmienia koloru ale do ustawienia jest wszystko np kolor strefy na ostry seledyn i wpr np oczojebny pomarancz :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”

taerg
Bywalec
Bywalec

Czy ktoś z was wie, gdzie mógłbym znaleźć jakiś opis do ZUP-a?A może po prostu wiecie jak to zmienić?Kiedy na określonym TF pojawia się jakiś pattern, a ja próbuję sprawdzić, jak to wygląda z innej perspektywy i przechodzę z H1 np. na H4, to po powrocie na H1 pattern "znika". Wiecie jak rozwiązać taki problem?Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

opis ZUP a jest na codebase . tutaj gdzies jest nawet mod77 z rozwalonym kodem. zresetuj wykres

taerg
Bywalec
Bywalec

Dzięki.Reset pomaga. Idealnie byłoby, gdyby nie był konieczny. Niestety nie wiem, co to jest "codebase" (strona internetowa?), ani "mod77".

Zablokowany