Ciekawe wskaźniki do MT4
Dzięki plus150 ,witaj na forum...
Cholera przeszukałem chyba wszystkie fora i nie ma ,w ogóle WPR ów jak na lekarstwo strasznie mały wybór ,a WPR uderzajacy o bande ,potwierdzony przez RSI daje b mocny sygnał dla scalpera.A dlaczego szukam kolorowego,aby nie ślęczeć przy kompie.Od czasu do czasu łypne z daleka jak zobacze kolor to ,lece i ..........akcja ,...albo nie......wygodne to.
Prośba do programistów .nie da się tego zrobić ,ja nie mam pojęcia jak.
Williams percent range kolor przy uderzeniu w bande (90,10)
Cholera przeszukałem chyba wszystkie fora i nie ma ,w ogóle WPR ów jak na lekarstwo strasznie mały wybór ,a WPR uderzajacy o bande ,potwierdzony przez RSI daje b mocny sygnał dla scalpera.A dlaczego szukam kolorowego,aby nie ślęczeć przy kompie.Od czasu do czasu łypne z daleka jak zobacze kolor to ,lece i ..........akcja ,...albo nie......wygodne to.
Prośba do programistów .nie da się tego zrobić ,ja nie mam pojęcia jak.
Williams percent range kolor przy uderzeniu w bande (90,10)
Zajmij dobrą pozycję.
taki kombajn do wyboru do koloru .nie zmienia koloru ale do ustawienia jest wszystko np kolor strefy na ostry seledyn i wpr np oczojebny pomarancz 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”
Czy ktoś z was wie, gdzie mógłbym znaleźć jakiś opis do ZUP-a?A może po prostu wiecie jak to zmienić?Kiedy na określonym TF pojawia się jakiś pattern, a ja próbuję sprawdzić, jak to wygląda z innej perspektywy i przechodzę z H1 np. na H4, to po powrocie na H1 pattern "znika". Wiecie jak rozwiązać taki problem?Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam.