http://www.youtube.com/watch?v=weXR8Poqya4
7087822 jak najbardziej7087822 pisze:Czy ATR nie pokazuje takich danych ?? Jezeli go sutawisz na 1 okres to bedzie zliczać dane z jednej świeczki , jak sie myle to prosze mnie poprawić , jak jest ok to jezeli niechce ci się zczytywać danych z wyresu to moge ci napisać wskaxnik pokazujący dane z ATR na głownym wykresie
nie jestem programista ale mam jakies tam podctawy napisałem prosty wskaźnik który pokazuje to co chcesz , tylko nie weim jak ustawic aby zlikwidowało te zera po przecinku więc musisz sobie jakos poradzić , wskaźnik standardowo wskazuje twoje założenie jak bedziesz się chciał pobawić i cos pozmieniać to wszystko jest w opcjach , jak cos to moge pomóc jak chcesz cos zmenic , alblbo jakis inny banalny wskaxnikConradO pisze:7087822 jak najbardziej7087822 pisze:Czy ATR nie pokazuje takich danych ?? Jezeli go sutawisz na 1 okres to bedzie zliczać dane z jednej świeczki , jak sie myle to prosze mnie poprawić , jak jest ok to jezeli niechce ci się zczytywać danych z wyresu to moge ci napisać wskaxnik pokazujący dane z ATR na głownym wykresieRzeczywiście można do tego celu wykorzystać ATR, nie pomyślałem o tym a to jednak wygodniejsze niż posługiwanie się krzyżykiem. Powiedz mi, a dało by się ten wskaźnik napisac w taki sposób żeby wyświetlał liczbowo tylko ATR z 1 okresu bieżącej i 2 wcześniejszych świeczek? pzdr