chyba nie znacie tego wskąźnika o który prosiłem ale znacie jakiś sprawdzony wskaźnik który by pokazywał trend i aby wmiarę nie dzialał na małe korekty
Witam,
mam taką prośbę. Poszukuję prostego wskaźniczka, który pokazywał by mi zasięg "body" 2 albo 3 ostatnich świeczek. Jeśli ktoś czymś takim dysponuje byłbym wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam
ConradO pisze:Witam,
mam taką prośbę. Poszukuję prostego wskaźniczka, który pokazywał by mi zasięg "body" 2 albo 3 ostatnich świeczek. Jeśli ktoś czymś takim dysponuje byłbym wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam
Wskaźnik pokazuje min i max X świeczek wstecz, więc chyba o to chodziło.
Jak nie pasuje to poszukaj wskaźnika CustomCandle na forum jest.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Tigr3 dziękuje bardzo, ale mi chodzi o coś co liczbowo pokazywałoby ile pipsów ma ciało ostatniej świecy i przedostatniej świecy. Nie chodzi mi o średnią z tych okresów lub max/min. Samo ciało bez cieni. Wiem że to łatwe do sprawdzenia, ale dla mnie ma istotne znaczenie i ułatwiłoby mi sprawę i przyśpieszyło proces pzdr
Jeśli chodzi o
formacje świecowe to: Pattern Recognition master
inside bary: ibNN
formacje harmoniczne: ZUP lub korharmonics oba dostępne na tym forum gdzieś w archiwum
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przebrnąłem przez 80 stron ....i nie znalazłem, albo przeoczyłem. Szukam dwóch wskaźników: Imran Sait i braintrend signal. Może ktoś wrzucić lub wskazać stronę? Z góry dziękuję.