http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=7526Shadi pisze:Poszukuję wskaźnika który pozwolił by mi na zmianę wyświetlonych świec np na tf 20m.. Posiadacie linka do tego?
Ciekawe wskaźniki do MT4
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Wskaźnik pokazuje min i max X świeczek wstecz, więc chyba o to chodziło.ConradO pisze:Witam,
mam taką prośbę. Poszukuję prostego wskaźniczka, który pokazywał by mi zasięg "body" 2 albo 3 ostatnich świeczek. Jeśli ktoś czymś takim dysponuje byłbym wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam
Jak nie pasuje to poszukaj wskaźnika CustomCandle na forum jest.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Tigr3 dziękuje bardzo, ale mi chodzi o coś co liczbowo pokazywałoby ile pipsów ma ciało ostatniej świecy i przedostatniej świecy. Nie chodzi mi o średnią z tych okresów lub max/min. Samo ciało bez cieni. Wiem że to łatwe do sprawdzenia, ale dla mnie ma istotne znaczenie i ułatwiłoby mi sprawę i przyśpieszyło proces
pzdr