DayTrading: Piątek 24.04.2026

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 24.04.2026

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Mamy silne dywergencje
Cena spada lub stoi a CCI rośnie to zapowiada S na EU
Układ LH - HH.
woodie-s-cci-system-niewiarygodnie-obsz ... 5-350.html
Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

mbaxster
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mbaxster »

zbyt proste to granie
to teraz gaz
20k gram
200bg ropka
edek
slki na zero :568:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

siux
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siux »

wti przebiło standardowy zjazd...

szwajcar wypadł z kanału dołem
wcześniej kabel wyskoczył ze swojego górą

AGarcia
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: AGarcia »

i co przydupasy ?
mówilem wam wczoraj.
ten od trojacikow juz mnie tu powyzywał a sam sie dzis zbłaźnił jak pajac.
wyciulali was na edku jak talala hahahaaa silne dywergnecje, tażam sie ze smiechu :lol: :lol: :lol:
nawet nocny stróż bax wam teraz nie pomoze...... taki kozak od zakupow dolara buchahaa, wam juz nic nie pomoze: PRZEGRALIŚCIE :fuckyou: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

AGarcia pisze: 24 kwie 2026, 18:23 i co przydupasy ?
mówilem wam wczoraj.
ten od trojacikow juz mnie tu powyzywał a sam sie dzis zbłaźnił jak pajac.
wyciulali was na edku jak talala hahahaaa silne dywergnecje, tażam sie ze smiechu :lol: :lol: :lol:
nawet nocny stróż bax wam teraz nie pomoze...... taki kozak od zakupow dolara buchahaa, wam juz nic nie pomoze: PRZEGRALIŚCIE :fuckyou: :lol: :lol: :lol:
Spokojnie usiądź i weź tabletkę na uspokojenie bo się nadciśnienia nabawisz a i popij ziółkami :wink:

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Mamy mocna dywergencje na edku
Cena rośnie a wskaźniki spadają
Zamykanie L może nastąpić i realizacja zysków
Sadze ze ze niebawem będzie zjazd w dól :563:
No zobaczymy
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

AGarcia
Stały bywalec
Stały bywalec

a tak na pocieszenie bo powiem szczerze, że mi Was niezmiernie żal, jako dobry chrześcijanin nie jedzący w piątek mięsa powiem Wam to co też mówiłem wtedy jak dolce kupowaliście po 4,5 wespół z nocnym stróżem baxem (to zły człowiek i radze go ignorować, wpedzi Was tylko w długi i straty) że będzie czas że kapitał zacznie migrowac do US i bedzie to wtedy gdy juz na US położą krzyżyk i to może być ten moment. Giełda US wyprzedza ten fakt. Europa dozna szoku energetycznego i ogólnych braków wszystkiego i drożyzny. Kapitał zacznie stad spadac do US co pomału juz sie dzieje bo czuja bluesa. Także edek moze jeszcze zaliczyc parytet i to szybciej niz śni o tym stróż nocny BAX. Ja tam dolca nie skreślam sam trzymam pozycje na szwajcarze z samiuśkiego dołu... ale tu nie pomoga zadne trojkaty bo musza jeszcze zapakowac frajerow w gielde EU i walute i zrobić tweesta. To moze potrwac jeszcze pare miesiecy nawet. Stawiam na start w czerwcu.

I-EL to ogon
US to pies
EU to kloaka psa

ogon macha psem i z tym nie da się dyskutować.

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

AGarcia czemu wszystkich obrażasz ? nie rozumiem chwalisz się tam kupiłem tu sprzedałem i nic więcej .Absolutnie żadnej analizy ,wykresu ale zawsze " błyskotliwy" komentarz i szydera z innych ,nie wiem masz jakiś problem to udaj się do lekarza .Absolutnie nie zamierzam wchodzić w jakiś spór ,ale zachowujesz się tak jak byś wszystko wiedział lepiej normalnie poziom ekspert . Pytanie co robisz na tym forum i do czego jest Ci potrzebne ,nie wiem chcesz sobie podbudować ego ?.Proponuję wykonać badania pod względem zdrowia psychicznego bo przejawiasz objawy "maniakalne " ps .na wszelkie Twoje zaczepki nie zamierzam więcej odpowiadać bo szkoda mi czasu

AGarcia
Stały bywalec
Stały bywalec

sam sie przebadaj bo brniesz maniakalnie w jakies analizy na ktorych tylko tracisz swoje smieszne badz co badz ale monety.
na to jest nawet nazwa: APOFENIA. Natomiast jeśli chodzi o mnie to bez tej całej iluzji prekognicyjno/życzeniowej zarobiłem juz na rynku dość siana. I to bez tego wszystkiego. wystarczy słuchać i myśleć. Siedzisz na niskim fraktalu dlatego przegywasz. No i czytanie takich troli jak bax to też dla wielu tutaj rychłe game over. Ten trol działa bardzo sprytnie i zabija swoje ofiary powoli ale skutecznie.

Awatar użytkownika
skubacz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: skubacz »

Kod: Zaznacz cały

https://www.youtube.com/watch?v=uXYb7_gJqho
Rafał Zorski
Nie graj za pożyczone
Obrazek

ODPOWIEDZ