czyli Merlin wti ma identycznie, a brent ma jakieś 6,2 dolca wyżej niż ja
dziwne zachowanie kabla do reszty, chyba podbijają ile mogą, a jak ostrzej ruszy rynkiem to srogi zjazd...
DayTrading: Piątek 24.04.2026
Re: DayTrading: Piątek 24.04.2026
ja mam prawie 3gr wyzej wyzej bo gram rynek kasowywti kntrakty mam tak samo jak wysiux pisze: 24 kwie 2026, 11:48 no to mamy chyba te same ceny, bax ma ze dwa dolce wyżej z tego co pamiętam(nie wiem jak inni), więc staram się nie rzucać poziomami przy ropach
a bezpieczniej grac kasowy bo mniej jest na wariancje narazony np ROLKA
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2026, 12:35 przez mbaxster, łącznie zmieniany 1 raz.
i co edek fałszywe wybicie? goldy jadą w dół ostro
a może to jednak kanał na edku jest i należało by kopiować dolną bandę na górę ? tak właśnie u mnie na kablu to wygląda
a może to jednak kanał na edku jest i należało by kopiować dolną bandę na górę ? tak właśnie u mnie na kablu to wygląda
Może pokazali kierunek jazdy i zakres
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2026, 12:52 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
TO ZNOWU ROPKA bo dokładałem ski
400b gra
400b gra
edka wczoraj rysowalem na dzissiux pisze: 24 kwie 2026, 12:33 i co edek fałszywe wybicie? goldy jadą w dół ostro
wszystkie formacje kanał trojkat klin sa mniej czy bardziej spadkowe
dopiero wyjscie nad 1,173x miesza w garach na krotko
Mieszają w garachmbaxster pisze: 24 kwie 2026, 12:53edka wczoraj rysowalem na dzissiux pisze: 24 kwie 2026, 12:33 i co edek fałszywe wybicie? goldy jadą w dół ostro
wszystkie formacje kanał trojkat klin sa mniej czy bardziej spadkowe
dopiero wyjscie nad 1,173x miesza w garach na krotko![]()
![]()
![]()
W kanale nadal są.
Z trójkąta lipa
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
chyba o 15-tej będzie kierunek obrany, bo tak mnie wczoraj wycięli jakoś po 14 na ropie i się zdenerwowałem trochę 
ropka kasowy wti
400b gra
[/quote]
ropka ladnie poszlo 300b
400b gra
[/quote]
ropka ladnie poszlo 300b
licząc po wczorajszemu to wti już zaliczyła dno i jak zejdą niżej to możliwe, że odwracają się jednak
no jakby tak sobie pogrywali to można zasiadać przed wykresem o 12:30, kawka i siedzisz do 15:30 i na grzybki rybki,rower, wielbłąda czy kto tam co woli
no jakby tak sobie pogrywali to można zasiadać przed wykresem o 12:30, kawka i siedzisz do 15:30 i na grzybki rybki,rower, wielbłąda czy kto tam co woli