siux pisze: 06 lut 2026, 19:22
Bax możesz powiedzieć po jakiego grzyba trzymasz cały czas WTI ? tu zgarniasz po kilka pipsów na czym innym podczas gdy wti zaliczyło w między czasie poziom prawie 61 dolców czyli różnica 5,5 dolca, to kupa kasy
Chcesz mieć ładne obrazki na forum z liczbami na zielono?
SIUX
u mnie bylo ok 62
to troszke wyzsza szkoła jazdy ale sprobuje moze zrozumiesz
zarowno na ropie /i gazie/ ja buduje formacje lki na ski /
i to co widzisz patrz wykres ropa 150b z 4 lutego a to jest ta sama ropa tylko była 1800 baryłek wykres wyzej
A jest teraz DZISIAJ 150 /ok 10procent czyli dla mnie juz drobiazg
czyli zysk z esek jest juz w 90 procentach obrobiony

bo skracalem najpierw do 900 itd itp
a to co zostało to tzw strazak bym mogl spokojnie postawic
lki tez TAK wyzej 1000 barylek ale nie z poziomu 61

bo to RYZYKO wg mnie /zjebie sie w minute z 62 do 59 i bedzie masakra przy wejsciu 1k a co jak wejde 2k lki

:
i taka cena mi nie pasuje do niczego
58 ok 59lki najlepiej z 56 moga byc na lki /50 powiedzial trumpek ze bedzie

/
ok na upartego to z 60 ela
/dlatego ta ska jest i bedzie az przyjdzie jej czas i nie wazny zysk juz z niej bo w sumie wolalbym by uroslo jak widac bym znowu dopakował
jak zgasze na 61,xx to qrwa nie mam nic bo ani a lki ani w ski nie wiem kiedy wejsc
napisz czy pojąłeś bo w dpie mam popisywanie sie tu i pokazywanie obrazkow na zielono to podstawa budowania moich elek na eski
a tak przy okazji to na weekend mam piekny gaz i rope wti ske jak widac
ja ske te 150b skroce lub zgasze ale wtedy gdy postawie ze 2-3 lki
w gore jak widac tez mi pasuje
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
zapamietaj ja ciezko tyram na dt na forexie realnie ja nie popisuje sie tu i tak wiem ze jestem dobry w te klocki
Popisy robilem ja byla pandemia na demo
pokazywalem zarobki banke piec albo 10 dziennie na eur/dol tylko TO BYLA WYZSZA SZTUKA JAZDY
nie taki drobiazg jak tu teraz i tak zostało ze co drugi matoł mysli ze gram na demo
bo jak mozna ciagle zarabiac realnie A MOZNA

/ napewno wyzej 15procent depo miesiecznie a moze tygodniowo
EOT I AMEN