DayTrading: Piątek 06.02.2026
Re: DayTrading: Piątek 06.02.2026
esa złoto
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
ja też wszystko pozamykałem oprócz ropy, najbardziej to mnie ten szwajcar irytuje, buja się toto cały tydzień w jednym miejscu, chyba z niego całkiem zrezygnuję
szczerzesiux pisze: 06 lut 2026, 14:32 ja też wszystko pozamykałem oprócz ropy, najbardziej to mnie ten szwajcar irytuje, buja się toto cały tydzień w jednym miejscu, chyba z niego całkiem zrezygnuję
robota na jakiejkolwiek walucie
wg mnie nie ma sensu szkoda czasu i strata czasu
znowu qrwa tego dolara dzis nie sprzedalem i tyle o walutach od tego roku tylko dolce real i na fx zadnych walut eur/dol i innego szajsu
troche mnie zloto zaskoczylo
liczylem ze na weekend sie złozy na maksa a ono znowu pod 5tke probuje chjnia i tyle nara
srebro zjebalo sie wczoraj o polowe a zloto spadlo tylko o 1000 to sa cuda tego swiata
ale grzbiety, przekręcili H4 z wti 
na gazie ponownie byłem w L ale już zamknięte
coś się ryneczek rozruszał
na gazie ponownie byłem w L ale już zamknięte
coś się ryneczek rozruszał
nie mam czasu
pora konczyc te zawody
gaz lka bp
złoto 7ktr
gaz ska 5k
ropa 150b
znowu 2ka na z/s zdjeta reszta na weekend zostaje pap
/dobrze ze w nocy potyrałem na złotku boby bylo srednio na jeza a tak dniowka bdbbbbbbb/
tyrajcie sami
nius ze stoq
Sytuacja na rynkach 6 lutego - dolar wraca do przeceny

wywalilem ske zlota bo na weekend to bez sensu
pora konczyc te zawody
gaz lka bp
złoto 7ktr
gaz ska 5k
ropa 150b
znowu 2ka na z/s zdjeta reszta na weekend zostaje pap
/dobrze ze w nocy potyrałem na złotku boby bylo srednio na jeza a tak dniowka bdbbbbbbb/
tyrajcie sami
nius ze stoq
Sytuacja na rynkach 6 lutego - dolar wraca do przeceny
wywalilem ske zlota bo na weekend to bez sensu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nikkei eska, 56k zrobili 
Bax możesz powiedzieć po jakiego grzyba trzymasz cały czas WTI ? tu zgarniasz po kilka pipsów na czym innym podczas gdy wti zaliczyło w między czasie poziom prawie 61 dolców czyli różnica 5,5 dolca, to kupa kasy
Chcesz mieć ładne obrazki na forum z liczbami na zielono?
no piknie gaz się właśnie opadł
no piknie gaz się właśnie opadł
BAX:
wielki leszcz zarobiony
a co ja mówiłem że złoto bedzie king a dolar bedzie śmieć...
a ty żeś ludzi popakował w dolary..... jakby mnie tak rok temu posłuchali a nie sie śmiali debile to dziś mogliby spedzać ferie tak jak ja z rodziną... np. w Egipcie. Jutro jade oglądać piramidy...
miłego zapierdalania i odrabiania po-baxowych strat
wielki mistrz zaskoczonyznowu qrwa tego dolara dzis nie sprzedalem ..... srebro zjebalo sie wczoraj o polowe a zloto spadlo tylko o 1000 to sa cuda tego swiata![]()
wielki leszcz zarobiony
a co ja mówiłem że złoto bedzie king a dolar bedzie śmieć...
a ty żeś ludzi popakował w dolary..... jakby mnie tak rok temu posłuchali a nie sie śmiali debile to dziś mogliby spedzać ferie tak jak ja z rodziną... np. w Egipcie. Jutro jade oglądać piramidy...
miłego zapierdalania i odrabiania po-baxowych strat
Nie, nie grałem dzis . Trochę nie miałem czasu, a trochę byłem „ obrażony”
Ładną D1 wyrysowali na silver i 6 świec H4 wzrostowych z rzędu. Nieźle. Widać ze byki rządziły na wykresie. I od razu nasuwa sie pytanie czy to było modelowanie świecy W1 i rysowanie knota od dołu czy moze walnąłem sie o 20 centów w wyznaczeniu nowego dołka po korekcie w trwającej hossie
Dwa scenariusze na poniedziałek ( pisze dzis bo od poniedziałku nie będę mieć czasu za dużo na fx)
1. Z perspektywy h1 jesteśmy w bardzo dobrym miejscu ( idealnym
2.Jeżeli pójdą wyżej na otwarciu to korekta odwołana i najpierw zrobią poziom 79,24 - 80.47 a nawet ważniejsze bedzie 82,11.
Poziom 82,11 jest bardzo ważny. Jeżeli go wybiją to bedą próbować negować świece spadkową H4 i ten dynamiczny spadek z 05.02. A jeżeli nie dadzą rady wybić 82,11 to wtedy korekta do tych 70$.
Tak bym to widział na poniedziałek- wtorek
To tak w ramach czyszczenia łba zapisałem żeby do poniedziałku mi nie uciekło z głowy i któryś z tych scenariuszy będę rozgrywał w zależności od otwarcia
Ok. Tyle .
Dobrego weekendu .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
siux pisze: 06 lut 2026, 19:22 Bax możesz powiedzieć po jakiego grzyba trzymasz cały czas WTI ? tu zgarniasz po kilka pipsów na czym innym podczas gdy wti zaliczyło w między czasie poziom prawie 61 dolców czyli różnica 5,5 dolca, to kupa kasy
SIUX
u mnie bylo ok 62![]()
to troszke wyzsza szkoła jazdy ale sprobuje moze zrozumiesz![]()
zarowno na ropie /i gazie/ ja buduje formacje lki na ski /
i to co widzisz patrz wykres ropa 150b z 4 lutego a to jest ta sama ropa tylko była 1800 baryłek wykres wyzej
A jest teraz DZISIAJ 150 /ok 10procent czyli dla mnie juz drobiazg![]()
czyli zysk z esek jest juz w 90 procentach obrobionybo skracalem najpierw do 900 itd itp
a to co zostało to tzw strazak bym mogl spokojnie postawic
lki tez TAK wyzej 1000 barylek ale nie z poziomu 61![]()
bo to RYZYKO wg mnie /zjebie sie w minute z 62 do 59 i bedzie masakra przy wejsciu 1k a co jak wejde 2k lki
:
i taka cena mi nie pasuje do niczego
58 ok 59lki najlepiej z 56 moga byc na lki /50 powiedzial trumpek ze bedzie![]()
/
ok na upartego to z 60 ela
/dlatego ta ska jest i bedzie az przyjdzie jej czas i nie wazny zysk juz z niej bo w sumie wolalbym by uroslo jak widac bym znowu dopakował
jak zgasze na 61,xx to qrwa nie mam nic bo ani a lki ani w ski nie wiem kiedy wejsc
napisz czy pojąłeś bo w dpie mam popisywanie sie tu i pokazywanie obrazkow na zielono to podstawa budowania moich elek na eski
a tak przy okazji to na weekend mam piekny gaz i rope wti ske jak widac
ja ske te 150b skroce lub zgasze ale wtedy gdy postawie ze 2-3 lki![]()
![]()
w gore jak widac tez mi pasuje
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
zapamietaj ja ciezko tyram na dt na forexie realnie ja nie popisuje sie tu i tak wiem ze jestem dobry w te klocki
Popisy robilem ja byla pandemia na demo![]()
pokazywalem zarobki banke piec albo 10 dziennie na eur/dol tylko TO BYLA WYZSZA SZTUKA JAZDY
nie taki drobiazg jak tu teraz i tak zostało ze co drugi matoł mysli ze gram na demo
bo jak mozna ciagle zarabiac realnie A MOZNA/ napewno wyzej 15procent depo miesiecznie a moze tygodniowo
![]()
EOT I AMEN
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.