Dla mnie jesteś jednodniowym kiszonym ogórkiem który chce przepychać setę wódy. Ambicje ok ale ale czy naprawdę ktoś chce taką zieleniną przepychać żrący płyn bez gwarancji ulgi ?KrisRapin pisze: 24 cze 2025, 10:49 Serol to gość, któepo) na depozycie (nie na całym majątku, co zawsze podkreślam)
W tym roku jak do tej pory: +13,92% (kumulatywnie) ze zmodyfikowanym podejściem, które usprawniło mój trading w pewnych okolicznościach.
Ja nie znam matmy ?? Słuchaj ty źle odczytałeś staty Admina - już to ostatnio wyjaśniłem Tobie. Admin raczej miał wyje..ne na to czy straci czy nie faktem jest że zabawiał się z rynkiem i z 950USD zrobił 40.000USD.Pracuj na tym co widzisz a nie co Ci się wydaje co Admin potrafi a czego nie.
Do tego ja niczego nie zresetowałem niczego a to nowe otwarte konto i oczywiście twoje konfabulacje. Do tego ty niczego się nie nauczyłeś w tak krótkim czasie mój ogóreczku. Przyjrzyj się dokładniej mojej historii postów w dziale DT mam ponad 70%skuteczność w przewidywaniu zachowania walut. Sam sobie to liczę żeby mi żaden taki niedokiszony ogóreczek pisał że jest inaczej.
Nie znamy stat do twojego tradingu jeżeli coś napiszesz na zielono to nie znaczy że to miało miejsce. Do tego FX interesujesz się niecałe 2 lata to takie NIC w kategorii: trwałości/stabilności wyników. Myślisz że jesteś pierwszym śmiałkiem, który ma początkowe wyniki na plusie ?? Zaprasza do działu journale... tam się okaże że rynek najczęściej uśrednia wyniki gierojów do lokaty bankowej.
Mam takiego kumpla co rozwodzi ludzi od 8 do 16 a tak naprawdę jego główne hobby to giełda US. On codziennie poświęca 4-5 godzin na czytanie raportów jego wiedza jest już daleko poza moim postrzeganiem rynków. Bez niego nie puściłbym kasy na różne dziwne spółki. Ja wielki wróg MSFT cały czas trzymam ich akcje, kupiłem Palantir, o którym dowiedziałem się od niego. Ten koleś zmonetyzował wojnę, rozmawia ze mną albo inaczej ja słucham jego. Czasem piszę na forum korzystając z jego wiedzy. Ty nie jesteś takim kolesiem nie czuć w twoich postach wiedzy z jego poziomu. Jesteś ogóreczkiem, który chwilę temu trafił do słoiczka i tyle. Wiesz że BRK.B - które też mam w portfelu pobiło twój wynik... a wspomniałem ze dzięki magii finansowej można było wycisnąć grubo więcej na BRK w tym roku niż twoje marne +13,92%. Tak więc pozdrawiam bez erekcji na twoje wyniki. Twój ruch zielony.