Serol zanim napiszesz posta zjedz sobie coś - najlepiej ogórka, bo chyba straszna ochota Ciebie na niego naszła. Chapnij ogórasa.
SEROL666 pisze:Dla mnie jesteś jednodniowym kiszonym ogórkiem który chce przepychać setę wódy.
Może Ciebie zaskoczę, ale wcale się nie dziwię. W końcu Ty tu jesteś kilkanaście lat, a ja ledwo dwa. Problem w tym, że jestem w stanie udokumentować sukcesy na rynku, a Ty nie.
Czy to nie jest jeszcze większe ośmieszenie Ciebie, iż taki ogórasek ma wyniki, a Ty po tylu latach jedynie marzenia?
SEROL666 pisze:Ja nie znam matmy ?? Słuchaj ty źle odczytałeś staty Admina - już to ostatnio wyjaśniłem Tobie. Admin raczej miał wyje..ne na to czy straci czy nie faktem jest że zabawiał się z rynkiem i z 950USD zrobił 40.000USD
Przed znakiem zapytania nie stawia się spacji - kolejna lekcja dla Ciebie - całkowicie za darmo.
Kolejną lekcją będzie lekcja historii, skoro po kilkunastu latach tradingu nie ogarniasz pewnych podstaw.
Był sobie taki Pan - Jim Simons. Jim jest uważany na całym świecie za mistrza tradingu. Jego średnioroczna stopa zwrotu według sieci wynosi 66%.
W praktyce jest ona nieco mniejsza, bo trzeba odliczyć koszty, a więc realna kwota netto to około 39% średniorocznie w latach 1988 - 2018.
Do tego ciekawostka: drawdown Jima wynosi tylko 3-5%. Dokładne dane nie są znane publicznie, ale dziennikarze Wall Street Journal wielokrotnie słyszeli o takich właśnie liczbach w rozmowach prywatnych z pracownikami Jima. Można, więc to traktować jako ciekawostkę niepopartą twardymi danymi (zyski są publiczne, a więc one są udokumentowanym faktem).
Ty zaś wyskakujesz z tekstem, że ktoś z 950 USD robi 40k USD i nie widzisz w tym nic dziwnego - tylko wiedzę.
Mamy, więc prosty wybór:
- Admin jest tak zaje*isty, że zasługuje na własną kartę w historii tradingowego świata.
- Admin po prostu zrobił hazardowy run.
Która z tych opcji jest bardziej prawdopodobna zostawiam wszystkim do oceny indywidualnej.
I tak - jeśli nie widzisz w tym nic dziwnego - to nie znasz matematyki na poziomie szkoły podstawowej.
SEROL666 pisze:Do tego ja niczego nie zresetowałem niczego
No tak, Ty tylko uwaliłeś depo

Bo oczywiście ta kwota "€191.08" na Twoim koncie:
https://www.myfxbook.com/members/Serol6 ... 5/11295806 jest całkowicie normalna.
Ty serio nie widzisz, że się tylko ośmieszasz? Każdy widzi, że przewaliłeś forsę. Zostało to już wystarczająco udokumentowane w temacie Twojego konkursu.
SEROL666 pisze:mam ponad 70%skuteczność w przewidywaniu zachowania walut
Z tak dużą skutecznością uwalać depozyty to trzeba mieć talent. Gratuluję!
SEROL666 pisze:Sam sobie to liczę
Aaaa... no tak, jeśli Ty sam sobie coś liczysz to wiele tłumaczy, tak a propos Twojej wiedzy matematycznej.
SEROL666 pisze:Nie znamy stat do twojego tradingu jeżeli coś napiszesz na zielono to nie znaczy że to miało miejsce. Do tego FX interesujesz się niecałe 2 lata to takie NIC w kategorii: trwałości/stabilności wyników
To akurat prawda. Ale przecież magicznie sobie wyników nie wygeneruję - aktualnie działam od dwóch lat i takie też wyniki mogę przedstawić. Niemniej z uwagi na fakt, że ogarniam matematykę to wiem jak mniej-więcej kształtować się będzie moja stopa zwrotu w najbliższych latach. Ja nie działam hazardowo, a metodycznie bez myślenia życzeniowego. Zysk 20% na całym majątku rok do roku to jest max na jaki liczę (średniorocznie). Ty sądzisz, że rok w rok powinno się zarabiać 1000% i sądzisz, że takie wyniki są osiągalne i normalne.
a propos myślenia życzeniowego:
SEROL666 pisze:a wspomniałem ze dzięki magii finansowej można było wycisnąć grubo więcej na BRK w tym roku niż twoje marne +13,92%
Można było. Można było też wygrać w totolotka, w kasynie, albo zostać "królową balu". Nie jest ważne jaka okazja Cię ominęła, a ważny jest wynik długoterminowy. Ty tego nie rozumiesz - szukasz od kilkunastu lat świętego gralla zamiast zrozumieć, że go nie ma i liczy się stabilny wzrost.
Przedstawiłem Ci, że najlepszy trader na świecie systematycznie potrafił zarobić średniorocznie 39% netto. Ty tego nie potrafisz zrozumieć - szukasz nadal 100000% wzrostów myśląc, że za takimi wynikami stoi wiedza, a nie hazard.
Po kilkunastu latach skutecznego tradingu można zrobić naprawdę dobry wynik finansowy - Ty tego nie umiesz, nie masz nic do pokazania, a to jednoznacznie pokazuje, że jesteś jedynie konfabulantem, bo o świadome kłamanie Cię nie oskarżam. Ot wyglądasz na osobę chorą.
I zjedz ogórka, bo ewidentnie pisałeś na głodzie.