Polska, absurdy itp

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: Polska, absurdy itp

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

ubvwbvj.jpg
vfBz7WzamohInjnF.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

SEROL666 pisze:
01 cze 2025, 11:28
bi wrażenia. Jak ktoś nie wie o co chodzi w tych wyborach to się dowie po, jak wygra ten ładniejszy.

Tak naprawdę celem konkursu był start Inka, który zaczął z głosić wysokiego stołka prawdy odnośnie FX w wątku "Zanim zaczniesz....". Cała sprawa była tak długo przeciągana ze co tu dużo mówić Ink wykręcał się jak mógł aby nie wziąć w nim udziału ( Będzie to z 10 miesięcy) jak z resztą później towarzyszka Anomalia.
Konkurs był w formule OPEN aby móc dowolnie kształtować warunki a jednak żaden z adwersarzy się nie skusił nawet na DEMO. Ja niestety nie mogłem wystartować z pewnych względów zdrowotnych i tyle.
Kłamać też trzeba umieć a ty nawet tego nie umiesz, ja nigdy nie zamierzałem startować w żadnym konkursie wymyślonym przez ciebie. Finalnie miałem racje bo bałeś sie wystartować, a nie czekaj przewaliłeś depo i później było ci wstyd dołączyć i głupio się tłumaczyłeś, to że nawet powody unikania konkursu się zmieniały to też każdy widział, tak samo jak start konkursu sam przeciągałeś bo cie noga bolała, bo miałeś grypę, bo szef cie zrugał i byłeś smutny itp sam własnego konkursu nie potrafiłeś zacząć, nawet wątek ja musiałem założyć bo myślałeś ze sprawa ucichnie i ci sie upiecze XD Także nie zaczynaj tematu konkursu bo jest to twoja największa porażka na tym forum i ludzie zobaczyli kto pływa bez gaci. przykro mi. Żadne twoje wymówki już nie maja absolutnie znaczenia, skompromitowałeś sie i tyle i dalej gadasz coś o zdrowiu jednoczesne przez cały okres trwania konkursu logowałeś się nocami i wrzucałeś tutaj srednio po 10 postów dziennie z grafikami i linkami co ewidentnie wymagało sporo pracy jak na schorowanego człowieka. Żałosne to jest kolego.
Anomalia pisze:
01 cze 2025, 13:09
SEROL666 pisze:
01 cze 2025, 11:28
Tak naprawdę celem konkursu był start Inka, który zaczął z głosić wysokiego stołka prawdy odnośnie FX w wątku "Zanim zaczniesz....". Cała sprawa była tak długo przeciągana ze co tu dużo mówić Ink wykręcał się jak mógł aby nie wziąć w nim udziału ( Będzie to z 10 miesięcy) jak z resztą później towarzyszka Anomalia.
Ech, Ty i ta Twoja legendarna prawdomówność.... :lol:
XD

Teraz będziemy musieli czekać do 00:00 - 03-00 na odpowiedz naszego forumowego batmana/ciecia ;)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Ink. pisze:
05 cze 2025, 14:07
Kłamać też trzeba umieć a ty nawet tego nie umiesz, ja nigdy nie zamierzałem startować w żadnym konkursie wymyślonym przez ciebie. Finalnie miałem racje bo bałeś sie wystartować, a nie czekaj przewaliłeś depo i później było ci wstyd dołączyć i głupio się tłumaczyłeś, to że nawet powody unikania konkursu się zmieniały to też każdy widział, tak samo jak start konkursu sam przeciągałeś bo cie noga bolała, bo miałeś grypę, bo szef cie zrugał i byłeś smutny itp sam własnego konkursu nie potrafiłeś zacząć, nawet wątek ja musiałem założyć bo myślałeś ze sprawa ucichnie i ci sie upiecze XD Także nie zaczynaj tematu konkursu bo jest to twoja największa porażka na tym forum i ludzie zobaczyli kto pływa bez gaci. przykro mi. Żadne twoje wymówki już nie maja absolutnie znaczenia, skompromitowałeś sie i tyle i dalej gadasz coś o zdrowiu jednoczesne przez cały okres trwania konkursu logowałeś się nocami i wrzucałeś tutaj srednio po 10 postów dziennie z grafikami i linkami co ewidentnie wymagało sporo pracy jak na schorowanego człowieka. Żałosne to jest kolego.
Ink 11 lat temu robiłeś wklejki z DEMO czy też wejścia na mikro lotach. Tyle wiemy.
Tylko ty byłeś celem konkursu i nikt inny. Bo w sumie tylko z Tobą spierałem się o to co to znaczy być tym zarabiającym traderem i tyle. Reszta uczestników mnie nie obchodziła.
Jakbyś nie zauważył Admin wywalił Twój LTA w kilkanaście dni... Ty to nazwałeś RUNem.... co tak naprawdę nie miało miejsca. Ale co tam mija 6 miechów i Ty nie dobiłeś tego nawet w wersji demo.
Wiesz dlaczego nikt z Was nie dołączył ? Myślę tu o Tobie i Anomalii ? Bo nie macie sukcesów na rynku a to co osiągacie jest bardzo nietrwałe dzisiaj zarabiacie a jutro tracicie. Jesteście w pętli której nie rozumiecie mimo wykształcenia i posiadanego intelektu. To wszystko co widzę w Waszej historii na nawi sprowadza się do niezrozumienia psychologi rynku o której pisze Harry aka Andreas.
Gdybyście osiągali sukcesy już dawno jedno z Was podeszłoby pod konkurs aby zgasić takiego kolesia jak ja.

Oczywiście konkurs leci dalej.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

SEROL666 pisze:
09 cze 2025, 03:22
podeszłoby pod konkurs aby zgasić takiego kolesia jak ja.

XD

KrisRapin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: KrisRapin »

Obrazek

Obrazek

xD

SEROL666 pisze:Jakbyś nie zauważył Admin wywalił Twój LTA w kilkanaście dni
Jakbyś nie zauważył, to Admin kilka dni po tym wywalił konto w kosmos. Miał tylko szczęście, że wyciągnął w porę zyski zanim Trump zaczął miotać rynkiem - gdyby nie to, to depo wyczyszczone.
Jeśli imponuje Ci tego typu trading, to po prostu nie masz pojęcia jak zarabiać na rynku regularnie i skutecznie. Imponują Ci runy, które raz się udadzą, a raz nie. Dziwnym trafem nie pochwalił się, że dołącza do konkursu ZANIM udało się osiągnąć zysk :)

SEROL666 pisze:Bo nie macie sukcesów na rynku a to co osiągacie jest bardzo nietrwałe dzisiaj zarabiacie a jutro tracicie
I tu pozostaje mi to tylko skomentować, to tym oto pięknym obrazkiem :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

SEROL666 pisze:
09 cze 2025, 03:22
Wiesz dlaczego nikt z Was nie dołączył ? Myślę tu o Tobie i Anomalii ? Bo nie macie sukcesów na rynku a to co osiągacie jest bardzo nietrwałe dzisiaj zarabiacie a jutro tracicie. Jesteście w pętli której nie rozumiecie mimo wykształcenia i posiadanego intelektu. To wszystko co widzę w Waszej historii na nawi sprowadza się do niezrozumienia psychologi rynku o której pisze Harry aka Andreas.
Gdybyście osiągali sukcesy już dawno jedno z Was podeszłoby pod konkurs aby zgasić takiego kolesia jak ja.

Dziękuję za komplement, w imieniu swoim i Inka :564:
I nie wiem, co Wam ta prawacka Republika w mózg robi :roll: Jeden daje w dziąsło, więc żąda się od drugiego żeby testy narkotykowe zrobił :roll:
Tu jeden ogłasza konkurs a ja/Ink mamy w nim brać udział :shock:

Serolu, to Twój konkurs, Ty dałeś słowo że w nim weźmiesz udział, kropka.
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

KrisRapin pisze:
09 cze 2025, 17:15
Jakbyś nie zauważył, to Admin kilka dni po tym wywalił konto w kosmos. Miał tylko szczęście, że wyciągnął w porę zyski zanim Trump zaczął miotać rynkiem - gdyby nie to, to depo wyczyszczone.
Jeśli imponuje Ci tego typu trading, to po prostu nie masz pojęcia jak zarabiać na rynku regularnie i skutecznie. Imponują Ci runy, które raz się udadzą, a raz nie. Dziwnym trafem nie pochwalił się, że dołącza do konkursu ZANIM udało się osiągnąć zysk :)
Tak naprawdę to chyba nie czytasz dobrze stat Admina. Nigdy nie robił run'ów w stylu Zaora trzymał się strat na poziomie 3%. Ujmując to co wypłacił plus całą resztę walną DD na poziomie 26% jak dobrze liczę. Co zostało oddał Mamonowi - klasyka. Ale ale ale w wielkim uproszczeniu wziął 950USD i wyciągnął z tego 40.000USD wiec jego ROE wychodzi jakieś 42 w krótkim czasie.

Ty chwilę temu zainteresowałeś się FX więc to co robisz teraz i tak się zmieni a do tego z 90% prawdopodobieństwem mogę Ci napisać że spierdo..sz sprawę i za kilka lat - przez które będziesz zmieniał swoje podejście do FX przyznasz nam rację. Do tego czasu będziesz zarabiał i tracił goniąc w piętkę.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Anomalia pisze:
09 cze 2025, 18:06
Dziękuję za komplement, w imieniu swoim i Inka :564:
I nie wiem, co Wam ta prawacka Republika w mózg robi :roll: Jeden daje w dziąsło, więc żąda się od drugiego żeby testy narkotykowe zrobił :roll:
Tu jeden ogłasza konkurs a ja/Ink mamy w nim brać udział :shock:

Serolu, to Twój konkurs, Ty dałeś słowo że w nim weźmiesz udział, kropka.
Nie oglądam TV Republika - oni nic nie mają wspólnego z rządami republiki.
Czy możesz uzasadnić Twoją "lewicowość" bo ja jakoś nie mogę po tym wszystkim co przeczytałem i dowiedziałem się o władzach UE zaakceptować liberalnego lewactwa w komisji europejskiej. Co Cię przekonało ? Traktat Spinellego z Ventotene ? Czy wizja społeczeństwa propagowanego przez szkołę frankfurcką ?Czy esej Herberta Marcuse ?
Masz jakieś pomysły o co chodzi z LGBTQi A ? Czym tak naprawdę jest pakt migracyjny ? Jakieś przemyślenia ?

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

SEROL666 pisze:
11 cze 2025, 01:34
autor: SEROL666 » śr 11-06-2025, 1:01
autor: SEROL666 » 11 cze 2025, 01:34
Przedział czasowy 00:00-3:00 utrzymany XD

KrisRapin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: KrisRapin »

SEROL666 pisze:Ty chwilę temu zainteresowałeś się FX więc to co robisz teraz i tak się zmieni a do tego z 90% prawdopodobieństwem mogę Ci napisać że spierdo..sz sprawę i za kilka lat - przez które będziesz zmieniał swoje podejście do FX przyznasz nam rację. Do tego czasu będziesz zarabiał i tracił goniąc w piętkę.
Fakt, jestem nowy w temacie, bo działam od dwóch lat, ale mylisz się co do moich efektów - są one bardzo dobre, a to dlatego, że nie jestem chytry ani głupi. Po prostu wystarczy rozumieć matematykę i logikę w zakresie podstawowym.
W każdym razie Ty Serol - ze swoimi 2978 (sic!) postami na forum, ze swoim wieloletnim doświadczeniem (co najmniej od 2009 roku sic!) na pewno jesteś już zarobiony po pachy i tylko czekasz, aż pokażesz wszystkim W SWOIM WŁASNYM konkursie "jak to się robi" prawda?

Chociaż nie... czekaj :D

ODPOWIEDZ