1008.jpg
1007.jpg
1006.jpg
Jezusie co ty masz w głowie! Nie chcę tu publicznie obrażać twojej inteligencji, ale mam wyrobione zdanie na twój temat.SEROL666 pisze: ↑10 kwie 2025, 01:43K...a Mać chłopie jesteś odklejony jeżeli uważasz że aktualna władza jest demokratyczna! Aktualne rządy są stricte LEWACKIE bez najmniejszego zabarwienia patriotyzmem. Tusk aktualnie realizuje program tzw. Mitteleuropa a my jako polssza mamy być podporządkowani Niemieckim lideromi tyle. Jak Wygra Trzeskuś to pierwsze co podpisze to lewackie ustawy jak mowa nienawiści, którą aktualnie blokuje Dudda a co jest po prostu cenzurą. Do tego przepchną związki wszelakie i inne lawackie cuda... ale pewnie nie wiesz jakie to będzie miało znaczenie dla społeczeństwa. Nowacka Ci nie wystarczy ??
Ten warszawski cudak chce wepchnąć EURO do naszego kraju przez co zepchnie nasz w nicość i bezład.
Może wrzucę memy to może spojrzysz inaczej na twoją opcję i to co zamierzają
roger_fx pisze: ↑10 kwie 2025, 09:01Jezusie co ty masz w głowie! Nie chcę tu publicznie obrażać twojej inteligencji, ale mam wyrobione zdanie na twój temat.SEROL666 pisze: ↑10 kwie 2025, 01:43K...a Mać chłopie jesteś odklejony jeżeli uważasz że aktualna władza jest demokratyczna! Aktualne rządy są stricte LEWACKIE bez najmniejszego zabarwienia patriotyzmem. Tusk aktualnie realizuje program tzw. Mitteleuropa a my jako polssza mamy być podporządkowani Niemieckim lideromi tyle. Jak Wygra Trzeskuś to pierwsze co podpisze to lewackie ustawy jak mowa nienawiści, którą aktualnie blokuje Dudda a co jest po prostu cenzurą. Do tego przepchną związki wszelakie i inne lawackie cuda... ale pewnie nie wiesz jakie to będzie miało znaczenie dla społeczeństwa. Nowacka Ci nie wystarczy ??
Ten warszawski cudak chce wepchnąć EURO do naszego kraju przez co zepchnie nasz w nicość i bezład.
Może wrzucę memy to może spojrzysz inaczej na twoją opcję i to co zamierzają
Włącz myślenie! Nie myśl kalkami przygotowanymi dla ciebie przez propagandystów PIS i Konfederosji.
Powtórzę: obecna władza jest demokratyczna i patriotyczna.
Ja nie wiem skąd ty te mitteleuropy i polsze bierzesz, ale zmień dostawcę, bo cię robi w konia. Niemcy są naszym najważniejszym partnerem gospodarczym i musimy z nimi utrzymywać partnerskie stosunki. Niemcy aktywnie lobbowały za naszym członkostwem w UE. Rozumiem, że EU też ci się nie podoba.
Rafał podpisze ustawę o aborcji, związkach partnerskich i bardzo dobrze. Nowacka robi świetną robotę w min. edukacji. Obecnie nie ma planów wprowadzenia Euro, ale w przyszłści tego nie można wykluczyć, i bardzo dobrze.
To PiS sprowadzał do Polski migrantów z Afryki i Azji w setkach tysięcy. To PiS wymyślił i lobbował za Zielonym Ładem.
Fajnie, że umiesz czytać. Jeszcze nauczysz się czytać ze zrozumieniem i będziesz chłopak jak ta lalazielonywtemacie pisze: ↑10 kwie 2025, 14:23Twój post jest tak idiotyczny i odklejony od rzeczywistości, że muszę zadać to pytanie dla jasności: to było na poważnie, czy z ironią?
Bążur !
Kalki ??? To dane z Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej. Ten rząd w 2024 wpuścił 323.000 emigrantów co widać jak mieszkasz w dużym mieście. To ciut mniej niż PISiorki ale za to w JEDEN ROK
Możesz zaklinać ile chcesz ci kolesie z POPISu wiszą u Niemieckiej klamki i proszą o ochłapy wykonując polecenia Brukseli czy tam Berlina:
Radziłbym się zapoznać z geopolityką Niemiec tam się nic nie zmieniło od ponad 100 lat wciąż im się śni dominacja nad Europą co mogłeś słyszeć pod hasłami Federalizacji Europy. A te mądre politykiery z KO chcą być prymusami i wspierać działania NIemiec do dominacji w zamian za kilka fuszek dla tych sprzedawczyków.roger_fx pisze: ↑10 kwie 2025, 09:01Ja nie wiem skąd ty te mitteleuropy i polsze bierzesz, ale zmień dostawcę, bo cię robi w konia. Niemcy są naszym najważniejszym partnerem gospodarczym i musimy z nimi utrzymywać partnerskie stosunki. Niemcy aktywnie lobbowały za naszym członkostwem w UE. Rozumiem, że EU też ci się nie podoba.
Kaczyński miał swojego długopisa to i Donek chce mieć swojego. Rafałek podpisze WSZYSTKO bo jest w duszy lewakiem ale oczywiści przed wyborami odgrywa tego kogo mu karzą. Brak kręgosłupa moralnego czyni go idealnym Lewackim Prezydentem.
Siedzisz na forum o tematycznym ale nic nie wiesz o tak istotnej walucie świata. Wprowadzenie do PL to wielki błąd i ogromne koszty. Sprawdź tylko poziomy zadłużenia krajów UE posiadających EURo - i to nie przypadek że takie są. Na EUR korzystają tylko Niemcy i przypadkiem Holandia
To półprawda niech Ci sam Rafi powie jak to było
W zawodach forex które sam ogłosiłeś bądź taki "mondry"
Jak już mówimy o absurdach to kolega Serol nie może zawrzeć ani jednej transakcji bo ma rury wsadzone w organizm ale eseje ze screenami + pełny opis sytacji na 3 strony a4 w godzinach nocnych dzień w dzień wykonuje bez najmniejszego problemu, rury już nie zawadzająCblondyn pisze: ↑11 kwie 2025, 09:28W zawodach forex które sam ogłosiłeś bądź taki "mondry"![]()
Do nazisty dodam homofob, rasista, antysemita i hgw kto jeszcze. Stara śpiewka od lat. Zawsze ktoś jest czemuś winien. Jak nie Niemcy, to żydy, lewaki, komuchy, ubeki, Tusk, cyklisci, grzybiarze ..... itd. itd.
Generalnie to kolesie za cały swój nędzny żywot muszą kogoś obwiniać by usprawiedliwić samego siebie![]()