Polska, absurdy itp

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: Polska, absurdy itp

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

1008.jpg
1007.jpg
1006.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

NIe wiem w co Wy tam wierzycie ale POPIS czy tam KOPIS serwuje nam to samo, Trzaskowski wprowadzał Zielony Ład rączka w rączkę - jest nawet wideo ja Rafałek opowiada jakie to ważne - do tego ten koleś chce szybko wepchnąć C40 tak samo jak PiS to tylko iluzja że oni czymś się różnią. Zagwarantują wam że będziemy się martwić pastuchami z Afryki, którzy dostali od 04,04,2025 takie same prawa jak reszta ludzi w tym kraju

roger_fx
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: roger_fx »

SEROL666 pisze:
10 kwie 2025, 01:43
K...a Mać chłopie jesteś odklejony jeżeli uważasz że aktualna władza jest demokratyczna! Aktualne rządy są stricte LEWACKIE bez najmniejszego zabarwienia patriotyzmem. Tusk aktualnie realizuje program tzw. Mitteleuropa a my jako polssza mamy być podporządkowani Niemieckim lideromi tyle. Jak Wygra Trzeskuś to pierwsze co podpisze to lewackie ustawy jak mowa nienawiści, którą aktualnie blokuje Dudda a co jest po prostu cenzurą. Do tego przepchną związki wszelakie i inne lawackie cuda... ale pewnie nie wiesz jakie to będzie miało znaczenie dla społeczeństwa. Nowacka Ci nie wystarczy ??
Ten warszawski cudak chce wepchnąć EURO do naszego kraju przez co zepchnie nasz w nicość i bezład.
Może wrzucę memy to może spojrzysz inaczej na twoją opcję i to co zamierzają
Jezusie co ty masz w głowie! Nie chcę tu publicznie obrażać twojej inteligencji, ale mam wyrobione zdanie na twój temat.

Włącz myślenie! Nie myśl kalkami przygotowanymi dla ciebie przez propagandystów PIS i Konfederosji.

Powtórzę: obecna władza jest demokratyczna i patriotyczna.

Ja nie wiem skąd ty te mitteleuropy i polsze bierzesz, ale zmień dostawcę, bo cię robi w konia. Niemcy są naszym najważniejszym partnerem gospodarczym i musimy z nimi utrzymywać partnerskie stosunki. Niemcy aktywnie lobbowały za naszym członkostwem w UE. Rozumiem, że EU też ci się nie podoba.

Rafał podpisze ustawę o aborcji, związkach partnerskich i bardzo dobrze. Nowacka robi świetną robotę w min. edukacji. Obecnie nie ma planów wprowadzenia Euro, ale w przyszłści tego nie można wykluczyć, i bardzo dobrze.

To PiS sprowadzał do Polski migrantów z Afryki i Azji w setkach tysięcy. To PiS wymyślił i lobbował za Zielonym Ładem.

zielonywtemacie
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: zielonywtemacie »

roger_fx pisze:
10 kwie 2025, 09:01
SEROL666 pisze:
10 kwie 2025, 01:43
K...a Mać chłopie jesteś odklejony jeżeli uważasz że aktualna władza jest demokratyczna! Aktualne rządy są stricte LEWACKIE bez najmniejszego zabarwienia patriotyzmem. Tusk aktualnie realizuje program tzw. Mitteleuropa a my jako polssza mamy być podporządkowani Niemieckim lideromi tyle. Jak Wygra Trzeskuś to pierwsze co podpisze to lewackie ustawy jak mowa nienawiści, którą aktualnie blokuje Dudda a co jest po prostu cenzurą. Do tego przepchną związki wszelakie i inne lawackie cuda... ale pewnie nie wiesz jakie to będzie miało znaczenie dla społeczeństwa. Nowacka Ci nie wystarczy ??
Ten warszawski cudak chce wepchnąć EURO do naszego kraju przez co zepchnie nasz w nicość i bezład.
Może wrzucę memy to może spojrzysz inaczej na twoją opcję i to co zamierzają
Jezusie co ty masz w głowie! Nie chcę tu publicznie obrażać twojej inteligencji, ale mam wyrobione zdanie na twój temat.

Włącz myślenie! Nie myśl kalkami przygotowanymi dla ciebie przez propagandystów PIS i Konfederosji.

Ja nie wiem skąd ty te mitteleuropy i polsze bierzesz, ale zmień dostawcę, bo cię robi w konia. Niemcy są naszym najważniejszym partnerem gospodarczym i musimy z nimi utrzymywać partnerskie stosunki. Niemcy aktywnie lobbowały za naszym członkostwem w UE. Rozumiem, że EU też ci się nie podoba.

Rafał podpisze ustawę o aborcji, związkach partnerskich i bardzo dobrze. Nowacka robi świetną robotę w min. edukacji. Obecnie nie ma planów wprowadzenia Euro, ale w przyszłści tego nie można wykluczyć, i bardzo dobrze.

To PiS sprowadzał do Polski migrantów z Afryki i Azji w setkach tysięcy. To PiS wymyślił i lobbował za Zielonym Ładem.

Twój post jest tak idiotyczny i odklejony od rzeczywistości, że muszę zadać to pytanie dla jasności: to było na poważnie, czy z ironią?

roger_fx
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: roger_fx »

zielonywtemacie pisze:
10 kwie 2025, 14:23
Twój post jest tak idiotyczny i odklejony od rzeczywistości, że muszę zadać to pytanie dla jasności: to było na poważnie, czy z ironią?
Fajnie, że umiesz czytać. Jeszcze nauczysz się czytać ze zrozumieniem i będziesz chłopak jak ta lala :D

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

https://pl.wikipedia.org/wiki/Grupa_Bilderberg
dodam tylko że corocznie zapraszane są nowe osoby, jeżeli nie ma z ciebie pożytku nie zaproszą cię następnego roku. I już nigdy, zapomniałem dodać.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

roger_fx pisze:
Bążur !
Spróbuj nie bój sie.... Jest gorzej niż myślałem wierzysz ślepo skorumpowanym politykom. Po drugie otrząśnij się z tych fantazmatów serwowanych przez propagandówki rządowe
roger_fx pisze:
Kalki ??? To dane z Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej. Ten rząd w 2024 wpuścił 323.000 emigrantów co widać jak mieszkasz w dużym mieście. To ciut mniej niż PISiorki ale za to w JEDEN ROK
Budują ośrodki dla nielegatów, których nikt w EUropie nie chce - Niemcy wwożą nam jak do siebie a sami przywrócili kontrolę tylko Polaczki biorą jak leci inne kraje postawiły się Niemcom. Tu masz Niemiecką stronkę ze statystykami użycia noża popatrz sobie jak to będzie w PL wyglądać:
https://messerinzidenz.de/
roger_fx pisze:
Możesz zaklinać ile chcesz ci kolesie z POPISu wiszą u Niemieckiej klamki i proszą o ochłapy wykonując polecenia Brukseli czy tam Berlina:
- Podpisują i zgadzają się na dosłownie wszystko
- Donek zamówił bezsensownie pociągi wysokich prędkości pod projekt CPK, który jest kanibalizowany a prace nad nim mają takie samo tempo jak za PiS
- Donek uwalił do tej pory 7 -8 projektów infrastrukturalnych, które w większości szkodziły Niemcom
- Nie jestem fanem TV Republika i wPolsce24 ale niczym w dyktaturze zabrali im koncesję aby wykończyć partię opozycyjną
- Te ciołki z KO napierniczają się między sobą podkładając sobie świnie i cieszą się z osłabiania pozycji koalicjanta - ten kaszubski kochaś cieszył się z tego na x.com
- Robienie sobie szopki na powodzianach to żywcem wzięte z putinowskiej dyktatury. A fakt że kilkanaście godzin wcześniej nie wiedział o nadchodzącej fali powodziowej to powód do dymisji.
- o MSZ to nawet szkoda mówić jak idiotyczną politykę prowadzi.... podobną do PIS
roger_fx pisze:
Radziłbym się zapoznać z geopolityką Niemiec tam się nic nie zmieniło od ponad 100 lat wciąż im się śni dominacja nad Europą co mogłeś słyszeć pod hasłami Federalizacji Europy. A te mądre politykiery z KO chcą być prymusami i wspierać działania NIemiec do dominacji w zamian za kilka fuszek dla tych sprzedawczyków.
Niedawno w UE głosowano nad Rezolucja o 800 mld EUR na obronność do dyspozycji KE.... chory plan słabych ludzi.
No i oczywiście wszystkie psy i suczki z KO wyją jednym głosem: "Euro TRZEBA wprowadzić do Polski !!!!".
roger_fx pisze:
Rafał podpisze ustawę o aborcji, związkach partnerskich i bardzo dobrze. Nowacka robi świetną robotę w min. edukacji.
Kaczyński miał swojego długopisa to i Donek chce mieć swojego. Rafałek podpisze WSZYSTKO bo jest w duszy lewakiem ale oczywiści przed wyborami odgrywa tego kogo mu karzą. Brak kręgosłupa moralnego czyni go idealnym Lewackim Prezydentem.
KO jednym czy drugim głosowaniem osłabił i tak kiepską oświatę. Nowacka to 100% ekstrema lewacka - ona chyba wierzy w te neomarksistowskie pierdy i chce je wprowadzać. Piszę Ci to jako polski nazista :lol:
roger_fx pisze:
Obecnie nie ma planów wprowadzenia Euro, ale w przyszłści tego nie można wykluczyć, i bardzo dobrze.
Siedzisz na forum o tematycznym ale nic nie wiesz o tak istotnej walucie świata. Wprowadzenie do PL to wielki błąd i ogromne koszty. Sprawdź tylko poziomy zadłużenia krajów UE posiadających EURo - i to nie przypadek że takie są. Na EUR korzystają tylko Niemcy i przypadkiem Holandia
roger_fx pisze:
To półprawda niech Ci sam Rafi powie jak to było 8)
https://www.facebook.com/reel/9036855413028554
Teraz oczywiście się wykręca...... wiesz że nawet pomysły wyborcze podpiernicza Konfie ??? I nie umie czytać etykietek z wafli i ogórków. Co z niego za tuman. To będzie kolejne zmarnowane 5 lat i lewackie ustawy. Strefa Czystego Transportu, ETS2 oraz C40 do wprowadzenia czy komuś się to podoba czy nie. Za kilka lat wszyscy będziemy rozczarowani jego pracą. Masz to jak w banku

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

ciach
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

SEROL666 pisze:
11 kwie 2025, 00:26
roger_fx pisze:
Bążur !
W zawodach forex które sam ogłosiłeś bądź taki "mondry" :d
Do nazisty dodam homofob, rasista, antysemita i hgw kto jeszcze. Stara śpiewka od lat. Zawsze ktoś jest czemuś winien. Jak nie Niemcy, to żydy, lewaki, komuchy, ubeki, Tusk, cyklisci, grzybiarze ..... itd. itd.
Generalnie to kolesie za cały swój nędzny żywot muszą kogoś obwiniać by usprawiedliwić samego siebie :d

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Cblondyn pisze:
11 kwie 2025, 09:28
SEROL666 pisze:
11 kwie 2025, 00:26
roger_fx pisze:
Bążur !
W zawodach forex które sam ogłosiłeś bądź taki "mondry" :d
Do nazisty dodam homofob, rasista, antysemita i hgw kto jeszcze. Stara śpiewka od lat. Zawsze ktoś jest czemuś winien. Jak nie Niemcy, to żydy, lewaki, komuchy, ubeki, Tusk, cyklisci, grzybiarze ..... itd. itd.
Generalnie to kolesie za cały swój nędzny żywot muszą kogoś obwiniać by usprawiedliwić samego siebie :d
Jak już mówimy o absurdach to kolega Serol nie może zawrzeć ani jednej transakcji bo ma rury wsadzone w organizm ale eseje ze screenami + pełny opis sytacji na 3 strony a4 w godzinach nocnych dzień w dzień wykonuje bez najmniejszego problemu, rury już nie zawadzają :D

ODPOWIEDZ