FIBONACCI TEAM
Re: FIBONACCI TEAM
Musicie to się spotkać w normalnym życiu... tu i teraz, ogadać sprawy, ewentualnie obić sobie ryje )) Proste. I zostaniecie najlepszymi przyjaciółmi/kolegami. Albo nie
A to faktycznie bardzo ciekawy zbieg okoliczności
No ale niestety niektóre pytania muszą pozostać bez odpowiedzi
Fascynujące są osoby z narcystycznym zaburzeniem osobowości które wykazują wzorce dominacji, asertywności i manipulacji.
Zachowania te mogą być destrukcyjne i szkodliwe, szczególnie w społecznościach, w których ceniona jest współpraca i altruizm.
Już ci mówiłem że w społeczeństwie od dawien dawna asertywność wskazywana jest jako zaleta. I przestań dalej wypluwać teksty z GPT, fakt faktem nauczyłeś się wrzucać „krótkie” teksty cięższe do zdiagnozowania ale dalej widać że to ejaj
Tak się zastanawiam i dochodzę od wniosku że, panoszysz się jak „Teściowie nieszczęścia”
Gdy nie wyznaczymy im jasnych granic, teściowie, czując się opuszczeni, uciekają się do taktyk manipulacyjnych, aby poczekać na czas i odzyskać kontrolę.
Widzę że GPT to twój idealny kumpel ,baw sią z nim dalej, nadmierne analizowanie to twoja druga natura.
Uśmiecham się tylko na te twoje wpisy po konsultacji z AI dla mnie jest to środek uspokajający, który nie powoduje skutków ubocznych.
powodzenia ze swoim kumplem
Gdy nie wyznaczymy im jasnych granic, teściowie, czując się opuszczeni, uciekają się do taktyk manipulacyjnych, aby poczekać na czas i odzyskać kontrolę.
Widzę że GPT to twój idealny kumpel ,baw sią z nim dalej, nadmierne analizowanie to twoja druga natura.
Uśmiecham się tylko na te twoje wpisy po konsultacji z AI dla mnie jest to środek uspokajający, który nie powoduje skutków ubocznych.
powodzenia ze swoim kumplem
- IntrovertedTiger
- Stały bywalec
Można mu wiele zarzucić ale na pewno nie to że wykorzystuje funkcje moderatora w dyskusji . ale tego parcha co obraża czyjąś matkę powinno się permanentnie z Banować
Magnitudo ab humilibus initiis