FIBONACCI TEAM

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
jbm8
Gaduła
Gaduła

Re: FIBONACCI TEAM

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

Musicie to się spotkać w normalnym życiu... tu i teraz, ogadać sprawy, ewentualnie obić sobie ryje )) Proste. I zostaniecie najlepszymi przyjaciółmi/kolegami. Albo nie :568:

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Anomalia pisze:
23 lis 2024, 15:24

Ink., no właśnie, co Ty robiłeś przez osiem ostatnich lat? :lol:
I dlaczego się pojawiłeś, kiedy ja zniknęłam z forum? :lol: Dlaczego ja się zarejestrowałam wtedy, gdy Ty zniknąleś?
Tyle możliwości, tyle teorii... Tyle pytań bez odpowiedzi :lol:
A to faktycznie bardzo ciekawy zbieg okoliczności :)

No ale niestety niektóre pytania muszą pozostać bez odpowiedzi :p

Hary
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Hary »

Ink. pisze:
23 lis 2024, 10:43
Ale ty sam się tak nazwałeś nie ja, dziwne rozumowanie ale niech ci będzie, dajesz definicje głupca, po czym ja tylko zwracam uwagę że dotyczy to tez i was i to ja cie nazywam głupcem XD

Fascynująca logika, bądź nieudolna lecz zamierzona próba odwrócenia kota ogonem ;)
Fascynujące są osoby z narcystycznym zaburzeniem osobowości które wykazują wzorce dominacji, asertywności i manipulacji.
Zachowania te mogą być destrukcyjne i szkodliwe, szczególnie w społecznościach, w których ceniona jest współpraca i altruizm.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Już ci mówiłem że w społeczeństwie od dawien dawna asertywność wskazywana jest jako zaleta. I przestań dalej wypluwać teksty z GPT, fakt faktem nauczyłeś się wrzucać „krótkie” teksty cięższe do zdiagnozowania ale dalej widać że to ejaj

Hary
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Hary »

Tak się zastanawiam i dochodzę od wniosku że, panoszysz się jak „Teściowie nieszczęścia”
Gdy nie wyznaczymy im jasnych granic, teściowie, czując się opuszczeni, uciekają się do taktyk manipulacyjnych, aby poczekać na czas i odzyskać kontrolę.
Widzę że GPT to twój idealny kumpel ,baw sią z nim dalej, nadmierne analizowanie to twoja druga natura.
Uśmiecham się tylko na te twoje wpisy po konsultacji z AI dla mnie jest to środek uspokajający, który nie powoduje skutków ubocznych.
powodzenia ze swoim kumplem :564:

Awatar użytkownika
IntrovertedTiger
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: IntrovertedTiger »

Można mu wiele zarzucić ale na pewno nie to że wykorzystuje funkcje moderatora w dyskusji . ale tego parcha co obraża czyjąś matkę powinno się permanentnie z Banować
Magnitudo ab humilibus initiis

ODPOWIEDZ