Cześć
Czy aktualnie nie ma już problemów z wypłatami? Jakiś czas temu każdy kolejny sposób wypłaty przestawał działać, czy jest już OK? Pytam bo pomimo wspomnianych problemów jest to najlepiej działający broker jakiego znam i rozważam powrót. Oczywiście mowa o ICT.
IC Markets
Re: IC Markets
Cześć,Andrzej77 pisze: ↑24 paź 2024, 21:08Cześć
Czy aktualnie nie ma już problemów z wypłatami? Jakiś czas temu każdy kolejny sposób wypłaty przestawał działać, czy jest już OK? Pytam bo pomimo wspomnianych problemów jest to najlepiej działający broker jakiego znam i rozważam powrót. Oczywiście mowa o ICT.
Te problemy to była kwestia "bankowa", a nie samego brokera. Wypłacałem z 3 tygodnie temu przelewem do Kantora Alior Banku. Środki dotarły w 3 dni robocze na konto.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Czyli można rozważyć powrót? Czy nadal jest to broker "podwyższonego" ryzyka? Mieli tam jakiś bałagan.
Dla mnie nie byli wcześniej brokerem podwyższonego ryzyka. Fakt, trochę zamieszania było ale wszystko finalnie do ogarnięcia - to była tylko kwestia "wypracowania" rozwiązania z wypłatami. Też nie twierdzę, że przelewy do każdego banku i w każdej walucie przychodzą bez problemu, bo tego nie wiem - ja wypłacam na Kantor Aliora i wszystko działa jak trzeba.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Ok. Dziękuje
Spróbuję ponownie.
Byłem bardzo zadowolony, tylko te wypłaty.
Przelewy na Revolut działały bardzo sprawnie, dopóki w ogóle działały.
Spróbuję ponownie.
Byłem bardzo zadowolony, tylko te wypłaty.
Przelewy na Revolut działały bardzo sprawnie, dopóki w ogóle działały.
- IntrovertedTiger
- Stały bywalec
PayPal działa bez problemu. dobry broker do scalpu levar 1:500 niskie spredy