IC Markets
-
- Gaduła
Re: IC Markets
ICM - masz nawet w tej tabelce wiersz 'zabezpieczenie' 

Dziękuje.Reklama dzwignią handlu. 

-
- Stały bywalec
Witam, Ma ktoś konto na Seszelach? Po zresetowaniu Androida nie mogę zalogować się na Mt4 i Mt5 mobilne, ponieważ nie ma tam seszelskich serwerów na liście rozwijalnej. VPN też nie pomaga. Na kompie wszystko ok.
Problem rozwiązany. VPN musi być włączony jeszcze przed instalacją platform.
Problem rozwiązany. VPN musi być włączony jeszcze przed instalacją platform.
- sardo nunspa
- Gaduła
- sardo nunspa
- Gaduła
czy moja platforma MT5 została zahakowana ? oczywiście hasła nie wpisałem a forsa jest na miejscu. Planuję wywalić MT 5 i zciągnąć ze strony ICMarkets noweMT5 i zainstalować. Skan antywirusowy był negatywny.
Jakieś sugestie????
Jakieś sugestie????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spróbuj:sardo nunspa pisze: ↑01 maja 2025, 19:35czy moja platforma MT5 została zahakowana ? oczywiście hasła nie wpisałem a forsa jest na miejscu. Planuję wywalić MT 5 i zciągnąć ze strony ICMarkets noweMT5 i zainstalować. Skan antywirusowy był negatywny.
Jakieś sugestie????
Ustawienia

- sardo nunspa
- Gaduła
Jest problem! nie mogę się zalogować do client area bo nie wysyła mi kodu weryfikującego na telefon. Gadałem z botem ale się zapętla, durna ta sztuczna inteligencja.
Napisz na e-mail: support@icmarkets.comsardo nunspa pisze: ↑06 maja 2025, 22:45Jest problem! nie mogę się zalogować do client area bo nie wysyła mi kodu weryfikującego na telefon. Gadałem z botem ale się zapętla, durna ta sztuczna inteligencja.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu