ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK
Re: ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK
Bo każdy chce być tym który ma racje, o ile na ulicy czy w życiu szybko odróżnimy kogoś kto majaczy o tyle na forum każdy może udawać ze jest kimś innym niż w rzeczywistości, a nawet jak złapiesz za rękę ze coś jest nie tak,( patrz przekład baxa z DT albo serola tutaj ) to i tak może dalej na upartego pisać swoje. Dołączy tutaj 10 latek i też będzie mógł sie wymądrzać na równi z równym z 40-50 latkiem o finansach i prowadzić wielotygodniowe dyskusje. Tego nie ogarniasz a to powoduje większość gównoburzy, w realnym świecie gdybyś widział inwestora z sukcesami kłócącego się z 15 latkiem lub pracownikiem etatowym który nie zmienił pracy od 20 lat i ma depo 1000 zl od 10 lat o to jak poprawnie inwestować to tylko byś parsknął śmiechem.
Dobra, już to pisałem kiedyś ale napiszę jeszcze raz. To forum to kopalnia doświadczeń, można naprawdę skorzystać. Trzeba tylko wszystko cedzić swoim sitem, umieć odróżnić ziarna od plew 

Teorię mamy za sobą. Czas na praktykę zatem zapraszam do sprawdzenia swoich teorii w praktyce na kontach realnych bądź demo. Niech rynek rozsądzi kto ma rację. Bez żadnych ograniczeń co do czasu, wielkości depo i instrumentów. Ja oczywiście będę się trzymał walut. Wracam jakoś w początkach października.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Dawaj myfxbook i pokaz nam jak sie to robiSEROL666 pisze: ↑13 wrz 2024, 02:18Teorię mamy za sobą. Czas na praktykę zatem zapraszam do sprawdzenia swoich teorii w praktyce na kontach realnych bądź demo. Niech rynek rozsądzi kto ma rację. Bez żadnych ograniczeń co do czasu, wielkości depo i instrumentów. Ja oczywiście będę się trzymał walut. Wracam jakoś w początkach października.

Jasne Ink twoje ostatnie wejścia - czytaj screeny - na tym forum są datowane na.... 12 lat temu. Rozumiem nie masz siły i ochoty.... ja zapraszam wszystkich zwłaszcza Anomalię, która wielokrotnie próbowała wyzwać DEMO operatora z działu DT na przyjacielski pojedynek.
Słabo sprawdzasz się jako skryba bo ostatnio tez coś pisałem ale gratuluje upartości w prześledzeniu moich postów 12 lat wstecz XD
Pewnie zamiast działać i pokazać ze sie znasz na rzeczy będziesz znów prowadził długą dyskusje o mnie i moich postach
Ale znów ta prymitywna technika odwracania kota ogonem. proponujesz coś a jak ktoś czyli ja mówi ok dawaj, pokaż co potrafisz to udajesz ze nic takiego nie było. Ale jak już sie zdecydujesz to nie jak jakiś świerzak i leszcz na koncie demo tylko real i tez nie jakieś drobne czyli depo 500-1000 zł tylko minimum 10k, wtedy wiem ze rozmawiam z kimś konkretnym. Na razie widzę amatora z xx latami doświadczenia na forum chociaż bardziej jako archiwizator i dzierżyciel złotej łopaty niż trader

Pewnie zamiast działać i pokazać ze sie znasz na rzeczy będziesz znów prowadził długą dyskusje o mnie i moich postach

No cóż, znów moje wybrane posty są usunięte. W związku z powyższym, niech usuwający będzie konsekwentny i usunie wszystkie moje posty a nie tylko wybrane. Kurwa, żenada to mało
I do amina, modera https://www.youtube.com/watch?v=iYs5KC6meq0, tak to ostatni mój post w tym wątku 

Admin usunął bo ktoś zgłosił, cofnąć nie cofniemy. Na razie tego wątku nie ruszyłem ale finalnie i tak go kiedyś wyczyszczę z całego tego bełkotu. Chyba XD
Bez sensu szeregowanie kogokolwiek znacznikami. Kwota dowolna, rachunek dowolny co kto lubi. Każdy może udowadniać/pokazać co chce. Ja to co pisałem przez pół wątku. Mogę zacząć gdzieś w połowie października. Tak więc zapraszam i życzę więcej odwagi co niektórym.