ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Re: ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Bo każdy chce być tym który ma racje, o ile na ulicy czy w życiu szybko odróżnimy kogoś kto majaczy o tyle na forum każdy może udawać ze jest kimś innym niż w rzeczywistości, a nawet jak złapiesz za rękę ze coś jest nie tak,( patrz przekład baxa z DT albo serola tutaj ) to i tak może dalej na upartego pisać swoje. Dołączy tutaj 10 latek i też będzie mógł sie wymądrzać na równi z równym z 40-50 latkiem o finansach i prowadzić wielotygodniowe dyskusje. Tego nie ogarniasz a to powoduje większość gównoburzy, w realnym świecie gdybyś widział inwestora z sukcesami kłócącego się z 15 latkiem lub pracownikiem etatowym który nie zmienił pracy od 20 lat i ma depo 1000 zl od 10 lat o to jak poprawnie inwestować to tylko byś parsknął śmiechem.

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

Dobra, już to pisałem kiedyś ale napiszę jeszcze raz. To forum to kopalnia doświadczeń, można naprawdę skorzystać. Trzeba tylko wszystko cedzić swoim sitem, umieć odróżnić ziarna od plew :)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Teorię mamy za sobą. Czas na praktykę zatem zapraszam do sprawdzenia swoich teorii w praktyce na kontach realnych bądź demo. Niech rynek rozsądzi kto ma rację. Bez żadnych ograniczeń co do czasu, wielkości depo i instrumentów. Ja oczywiście będę się trzymał walut. Wracam jakoś w początkach października.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

SEROL666 pisze:
13 wrz 2024, 02:18
Teorię mamy za sobą. Czas na praktykę zatem zapraszam do sprawdzenia swoich teorii w praktyce na kontach realnych bądź demo. Niech rynek rozsądzi kto ma rację. Bez żadnych ograniczeń co do czasu, wielkości depo i instrumentów. Ja oczywiście będę się trzymał walut. Wracam jakoś w początkach października.
Dawaj myfxbook i pokaz nam jak sie to robi ;)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Ink. pisze:
13 wrz 2024, 09:52
SEROL666 pisze:
Teorię mamy za sobą. ...................... Wracam jakoś w początkach października.
Dawaj myfxbook i pokaz nam jak sie to robi ;)
Jasne Ink twoje ostatnie wejścia - czytaj screeny - na tym forum są datowane na.... 12 lat temu. Rozumiem nie masz siły i ochoty.... ja zapraszam wszystkich zwłaszcza Anomalię, która wielokrotnie próbowała wyzwać DEMO operatora z działu DT na przyjacielski pojedynek.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Słabo sprawdzasz się jako skryba bo ostatnio tez coś pisałem ale gratuluje upartości w prześledzeniu moich postów 12 lat wstecz XD
SEROL666 pisze:
Teorię mamy za sobą. Czas na praktykę zatem zapraszam do sprawdzenia swoich teorii w praktyce na kontach realnych bądź demo. Niech rynek rozsądzi kto ma rację.
Ale znów ta prymitywna technika odwracania kota ogonem. proponujesz coś a jak ktoś czyli ja mówi ok dawaj, pokaż co potrafisz to udajesz ze nic takiego nie było. Ale jak już sie zdecydujesz to nie jak jakiś świerzak i leszcz na koncie demo tylko real i tez nie jakieś drobne czyli depo 500-1000 zł tylko minimum 10k, wtedy wiem ze rozmawiam z kimś konkretnym. Na razie widzę amatora z xx latami doświadczenia na forum chociaż bardziej jako archiwizator i dzierżyciel złotej łopaty niż trader ;)

Pewnie zamiast działać i pokazać ze sie znasz na rzeczy będziesz znów prowadził długą dyskusje o mnie i moich postach ;)

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

No cóż, znów moje wybrane posty są usunięte. W związku z powyższym, niech usuwający będzie konsekwentny i usunie wszystkie moje posty a nie tylko wybrane. Kurwa, żenada to mało :D I do amina, modera https://www.youtube.com/watch?v=iYs5KC6meq0, tak to ostatni mój post w tym wątku 8)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Admin usunął bo ktoś zgłosił, cofnąć nie cofniemy. Na razie tego wątku nie ruszyłem ale finalnie i tak go kiedyś wyczyszczę z całego tego bełkotu. Chyba XD

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Bez sensu szeregowanie kogokolwiek znacznikami. Kwota dowolna, rachunek dowolny co kto lubi. Każdy może udowadniać/pokazać co chce. Ja to co pisałem przez pół wątku. Mogę zacząć gdzieś w połowie października. Tak więc zapraszam i życzę więcej odwagi co niektórym.

ODPOWIEDZ