Bax Nic im nie pokazuj niech im gula skaczeCblondyn pisze: ↑15 lip 2024, 13:11To pokaż teraz historie od 06/15/2024baxik pisze: ↑15 lip 2024, 13:06poz zamkn dzis na dt
https://ibb.co/WPZWKDR
juz wszystko pod kontroląą![]()
DayTrading: Poniedziałek 15.07.2024
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.07.2024
Jeśli ktoś jest na tyle miękki aby odejsc bo ktos sie czepia to i tak miał za małe jaja na rynek
To cos ci napisze. Odnośnie tradingu. I naszego miszcza. Morał może sam wyciągniesz.
Niejaki Szwajcar swego czasu organizował konkursy dla traderów. Zapisz sie na taki jeden i powiedz, że będziesz pokazywał fotki z historii. Albo fotki BAXa. A na koniec tez pokażesz stan konta bez podania nr konta

Ciekawe co powiedzą

no co ty blondiego lubię bo on przynajmniej pisze ze na dt nie gra
a co do historii to z 5 dni wiecej nie widze potrzeby bo wczesniej mialem za duze z/s i wstydzę sie pokazywac buchachaaaaaaaaaaa
i tak do 3 dni na zamowienie zawsze pokzac mogę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 13:26 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Ink ile lat pod lodem leżałeś ?Ink. pisze: ↑15 lip 2024, 13:10Przed kim to tak ostrzegaliście ?SEROL666 pisze: ↑15 lip 2024, 12:59CBlondyn ja i kilku innych możemy śmiało powiedzieć że uratowaliśmy setki tysięcy złotych innym ludziom, którzy szukali w necie informacji o szkoleniach. Ludzie tu przychodzą cały czas i czytają to co my napisaliśmy. Ba jeden z nich (pseudokołcz) nawet papugę na nas nasłał.

No to alfabetycznie:
Daleki
Gawęda
Gancarz
Gut
Grondziuk
Jagodzińska
Konieczny
Mielnik
Rygielski
Smug
A nazwy, które mogły się obić o uszy to Instytut Kryptografii, wiedzawartamilion, Elite Expert Club. Kilku pomniejszych różnych dawców sygnałów, ekspresowych twórców traderów, sprzedawców systemów oraz dawców kapitału.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Wiecej jak z 5 dni nie ma potrzeby bo pewnie tam jest strata, na poprzednim screenie depo 40k na tym 20k
Metoda z wybieraniem tylko zyskownych okresów stara jak świat 

tu akurat nie masz racji bo poprzednie pokazywalem codzienniei zawsze jak bedziesz chcial to z kilku dni mogę pokazac
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Na szkoleniowca by się nadawał jak trza

Jedno pokaże inne zakryje. Może jakis przygłup sie nie połapie