DayTrading: Poniedziałek 15.07.2024
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.07.2024
A niech sobie publikuje, analizy dobra rzecz. Ale z tego co kojarzę to nie o analizy chodziło
No własnie na tym polega problem, że wszystkim opowiada, że to co wkleja to zarabia. I to w realu. A każdy wie, że to demo. W dodatku czy kogoś na poważnie obchodzi co ktoś rozgrywa na demo? Bo mnie i wielu innych wcale. To nie ma nic wspólnego z real tradingiem.
Zadaj sobie pytanie. Dlaczego od lat nigdy nie pokaże to co otworzył na koncie real i pokazuje od zawsze historie z jednego dnia.
Chodzi o to że w zawoalowany sposób cały czas mówią do niego pokaż Statement i PITa to uwierzymy i damy spokój 

Cblondyn pisze: ↑15 lip 2024, 11:56No własnie na tym polega problem, że wszystkim opowiada, że to co wkleja to zarabia. I to w realu. A każdy wie, że to demo. W dodatku czy kogoś na poważnie obchodzi co ktoś rozgrywa na demo? Bo mnie i wielu innych wcale. To nie ma nic wspólnego z real tradingiem.
Zadaj sobie pytanie. Dlaczego od lat nigdy nie pokaże to co otworzył na koncie real i pokazuje od zawsze historie z jednego dnia.
Analizy na demo są tak samo legitne jak te z reala. Problem i dziwna akcja jest faktycznie jak ktoś mówi że demo to real.
cokolwiek ja bym tu nie pokazał to i tak by ci niby wszyscy w to nie uwierzyli bo wszystko na upartego mozna skleić
wiec czy wam nie szkoda czasu na takie bzdurne ble ble ble
zakladajcie ze to demo i tyle ,ja pisze gram real
zaden tu statmeentow ani reala nie podaje procz tych co graja z 1czy 5k depo wiec czemu niby ja mam pokazywac
kakao
ska bp
lka 0,3k
gram na dt lki
wiec czy wam nie szkoda czasu na takie bzdurne ble ble ble
zakladajcie ze to demo i tyle ,ja pisze gram real
zaden tu statmeentow ani reala nie podaje procz tych co graja z 1czy 5k depo wiec czemu niby ja mam pokazywac

kakao
ska bp
lka 0,3k
gram na dt lki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 12:07 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Poczytaj ci pisał Belon. Nikt nie chce żadnego PITu. Niech chociaz raz pokaże, że to co otwiera jest na koncie real. ALbo historie z dłuższego okresu czasu a nie to co mu sie podoba. To takie trudne? Pokazać zyski z jednego dnia to mozna dziecko nauczyć.
I kto normalny zakleja napis DEMO wyciętym napisem REAL z innego konto. Trzeba być zdrowo stukniętym by coś takiego robić.
Pisałem to już kilka razy: analizy czy wejścia, na demo czy na realu (na realu chyba lepiej bo piszący postawił na nią swoją kasę więc chyba zrobił tą analizę najlepiej jak umiał) to nie ma znaczenia. Ale wklejanie jakiś demo zysków to zapytam wprost: po kihui?Milioner7 pisze: ↑15 lip 2024, 11:50Nawet jeśli to co wkleja jest z Demo to jaki to problem? z Demo niestety nie da się kasy wypłacić, ale analizy wkleja i część osób jest jego analizami zainteresowana , już wole to od nie publikowania niczego i gównoburzy co dzień o to samo. Ja tam nikomu w gary nie zaglądam .
A jak taki zarabiający (a widać, że ściemnia) to sobie sprawdzam.
blondi
nibys taki ekspert a nie zauwazyłes ile razy ja przypadkiem tu juz pokazywalem konto real ha ha ha
jeszcze raz powtorze prosze skupic sie na pozycjonowaniu panowie spece a nie na tabelce
nibys taki ekspert a nie zauwazyłes ile razy ja przypadkiem tu juz pokazywalem konto real ha ha ha
jeszcze raz powtorze prosze skupic sie na pozycjonowaniu panowie spece a nie na tabelce

Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 12:12 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać

BTW: co to za durna postawa:
bax ściemnia: forum - ale zajebiście;
ja sprawdzam: forum - ale gupi belon, znowu się czepia.
Już prościej chyba nie można.
bax ściemnia: forum - ale zajebiście;
ja sprawdzam: forum - ale gupi belon, znowu się czepia.
Już prościej chyba nie można.