DayTrading: Piątek 12.07.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
belon
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 12.07.2024

Nieprzeczytany post autor: belon »

baxik pisze:
13 lip 2024, 06:40

Jak bardzo chcecie to ja mogę tu na demo zaszalec i pokazac ile mozna w miesiac czy trzy na demo zarobic
ale po co i dla kogo no chyba dla tych kilku osob by mieli o czym pisać ale mi się juz tez nie chce
Kiedys to przeciez pokazalem /ze dwa lata temu :568: wzrost depo o kilka tysiecy w chyba trzy mce pozycjonując tylko eur/dolara
a i to otwarte by pokazać ze nie zawsze jest tak słodko z tymi z/s na fx z tym ze to są pozycje jeszcze nie zamknięte :568:
https://ibb.co/Kz8b0pb
Dżizas, że ci się chce te bzdury pisać (demowcy zawsze piszą powieści) zamiast załatwić temat jednym skrinem z widokiem całego konta: ty, wspomniany dadas i jeszcze paru innych.
---------
Nic na tym koncie demo nie pokazałeś: kilka wejść i potem co jakiś czas widok salda z dopłacaną kwotą.
I tak, zakładaj konto demo, zasil jakąś normalną kwotą, np. 10k i dawaj, zaszalej.
Pod warunkiem, że konto będzie do podglądu. Przecież demo, w czym będzie problem?
Tak, tak, wiem: możesz ale ci się nie chce.
---------

Albo krócej: daj skrina całej platformy z tego: download/file.php?id=192676&mode=view
Z dolnym paskiem i górnym: wiesz o czym piszę i co tam jest.
Nie uda się, co? Jak z depozytem ( post1056344.html#p1056344) ale za to będzie kolejna powieść o nieszczęśliwym, formułowym żywocie srax'a.

Do miłego.

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

baxik pisze:
13 lip 2024, 06:40
Patrzac na to ze wykres pierwszy :568: np wczoraj rano obejrzało ok 130 osob jak widac to ta wiekszosc
Serio? Pewno ze 100x sam klikałeś skrina dla wyniku.
=====
No patrz, w akakało kliknęło cię tylko 12 osób:
2024 07 13 so 1000 demo.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Eze Trader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Eze Trader »

baxton chyba nie ma dziś najlepszego dnia XD

Milioner7

Nieprzeczytany post autor: Milioner7 »

Jako że nie ma DT sobota to bede pisał w piatkowym
BTC L fajnie chodzi w soboty

Milioner7

Ale lage wyjebali :D

Mnie to dziwią te dochodzenia że demo że tamto, każdy maj swój portfel i chodzi o to by go napełniać a nie sie rozpraszać jakimiś dochodzeniami

Milioner7

Nikogo tu nie ma, może to i lepiej , nie będą mi zakłócać przepływu myśli, może sobie coś spiramiduje tylko to jest śliski temat bo jak się nie pilnuje to piramida może zmienić się w GRID
Przeskoczyli opór na M15 więc zapewne tam wrócą bo na tym poziomie wiszą nie zrealizowane zlecenia czyli jest tam płynność potrzebna do kolejnego impulsu jak dokładać to tam ale się jeszcze zobaczy

Awatar użytkownika
Eze Trader
Gaduła
Gaduła

Milioner7 pisze:
13 lip 2024, 11:24
Ale lage wyjebali :D

Mnie to dziwią te dochodzenia że demo że tamto, każdy maj swój portfel i chodzi o to by go napełniać a nie sie rozpraszać jakimiś dochodzeniami
Nie chodzi o to czy to jest demo. Każdy może sobie odpalić demo i pokazywać jak gra. Nikt nie będzie się czepiał i każdy będzie miał to w d. Problem w tym środowisku i nie tylko na tym forum jest taki że ludzie zaczynają kłamać aby budować swoją wartość, screeny są przerabiane, mają kilka kont demo które twierdzą że są Real itp wszystko aby wyglądać na pro a w rzeczywistości pewnie są w stracie albo na minimalnym zysku. Od cała filozofia. Wszystko rozchodzi się o bezczelne kłamanie a nie o to czy jeest do demo czy real czy zarobił czy stracił

Milioner7

A to o to chodzi, o oszukiwanie innych i samego siebieXD dziwne przecież na rynku raz po raz łapie się SL ważne żeby zamykać ciąć straty , i miec strategie trendfollower ja już Demo nie umieszczam oba konta REAL nic nie przerabiam tylko nr konta zakrywam , jak widzisz live z BTC jade bedzie SL to napisze że był .

Myślałem że na M1 jest juz drogo i nie dokupiłem ale pewnie jakis gruby stwierdził że na H1 jest tanio i wywalili jeszcze wyżej , i takiej zmienności potrzebuje moja strategia :wink:

Awatar użytkownika
Eze Trader
Gaduła
Gaduła

SL jest dla małych dziewczynek

Andreasgp
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Andreasgp »

IRL IMHO :idea:
BTCUSD(Ł)Daily.png
(patrz stopka)
powodzenia :564:
At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.

Zablokowany