Dżizas, że ci się chce te bzdury pisać (demowcy zawsze piszą powieści) zamiast załatwić temat jednym skrinem z widokiem całego konta: ty, wspomniany dadas i jeszcze paru innych.baxik pisze: ↑13 lip 2024, 06:40
Jak bardzo chcecie to ja mogę tu na demo zaszalec i pokazac ile mozna w miesiac czy trzy na demo zarobic
ale po co i dla kogo no chyba dla tych kilku osob by mieli o czym pisać ale mi się juz tez nie chce
Kiedys to przeciez pokazalem /ze dwa lata temuwzrost depo o kilka tysiecy w chyba trzy mce pozycjonując tylko eur/dolara
a i to otwarte by pokazać ze nie zawsze jest tak słodko z tymi z/s na fx z tym ze to są pozycje jeszcze nie zamknięte
https://ibb.co/Kz8b0pb
---------
Nic na tym koncie demo nie pokazałeś: kilka wejść i potem co jakiś czas widok salda z dopłacaną kwotą.
I tak, zakładaj konto demo, zasil jakąś normalną kwotą, np. 10k i dawaj, zaszalej.
Pod warunkiem, że konto będzie do podglądu. Przecież demo, w czym będzie problem?
Tak, tak, wiem: możesz ale ci się nie chce.
---------
Albo krócej: daj skrina całej platformy z tego: download/file.php?id=192676&mode=view
Z dolnym paskiem i górnym: wiesz o czym piszę i co tam jest.
Nie uda się, co? Jak z depozytem ( post1056344.html#p1056344) ale za to będzie kolejna powieść o nieszczęśliwym, formułowym żywocie srax'a.
Do miłego.