jak sie bawić to sie bawić

dobrego weekendu

Jakim sposobem zarobiłeś jak od 3h mówisz że już nie będzie S ale jak zjechało to się okazuje że ty siedzisz w S, dobre tutaj gagatki jesteście razem z baxtenem. Na takiej zasadzie to ja zawsze będę miał rację bo nie ważne co powiem to rynek zawsze będzie zarówno niżej jak i wyżej bo rzadko się zdarza aby nie zrobiło cofki itp.
Powolutku . Juz wyjaśniam .Eze Trader pisze: ↑12 lip 2024, 22:23Jakim sposobem zarobiłeś jak od 3h mówisz że już nie będzie S ale jak zjechało to się okazuje że ty siedzisz w S, dobre tutaj gagatki jesteście razem z baxtenem. Na takiej zasadzie to ja zawsze będę miał rację bo nie ważne co powiem to rynek zawsze będzie zarówno niżej jak i wyżej bo rzadko się zdarza aby nie zrobiło cofki itp.
Np patrz na to w pon nq L
W pon nq S
I na 100% się założę że i na jedną i na drugą predykcja będę mógł powiedzieć że miałem rację i że zarobiłem. Przecież to jest bez sensu. Te wiadomości są, nie zniknęły o tym że mówiłeś że S odpuszczas. O co tutaj chodzi to ja nie wiem. Jak złapią za rękę mów że nie twoja ręka![]()
Przecież widać na wykresie pozycje otwartą i postawiony zasięg TP. I tak jak pisał czekał na poziom 20700 i w te okolice cena dotarła. Co jest niejasne?Eze Trader pisze: ↑12 lip 2024, 22:23Jakim sposobem zarobiłeś jak od 3h mówisz że już nie będzie S ale jak zjechało to się okazuje że ty siedzisz w S,![]()
Rób swoje bo jak wdasz się w dyskusje zaczniesz rzucać monetą/kostkąnavik pisze: ↑12 lip 2024, 23:04
Ok tyle. Bo zaraz sie rozpęta kolejna gownoburza której nie chce.
Dobrego weekendu .
Ps. Kresek nie bierz po uwagę , nawet nie pamietam skąd sie tam wzięły . Skrin jest z tabletu, bo szybciej , kompa juz wyłączyłem.
Konto REALNE!
Ps2 . Aaaa.... jeszcze jedno . Faktyczne popełniłem błąd bo napisałem ze zarobiłem , nie zarobiłem bo nie zamknalem pozycji . Tak . Tutaj mój błąd.
Sedno