DayTrading: Piątek 12.07.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
navik
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 12.07.2024

Nieprzeczytany post autor: navik »

zostawiłem :p
jak sie bawić to sie bawić 8)

dobrego weekendu :564:
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
Eze Trader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Eze Trader »

navik pisze:
12 lip 2024, 19:23
Dobra , ściema z tym S raczej.
W piątki mało kiedy sie zdarza żeby robili zwałe.
Na 20700 tez nie będę brał S .
Jakim sposobem zarobiłeś jak od 3h mówisz że już nie będzie S ale jak zjechało to się okazuje że ty siedzisz w S, dobre tutaj gagatki jesteście razem z baxtenem. Na takiej zasadzie to ja zawsze będę miał rację bo nie ważne co powiem to rynek zawsze będzie zarówno niżej jak i wyżej bo rzadko się zdarza aby nie zrobiło cofki itp.

Np patrz na to w pon nq L
W pon nq S

I na 100% się założę że i na jedną i na drugą predykcja będę mógł powiedzieć że miałem rację i że zarobiłem. Przecież to jest bez sensu. Te wiadomości są, nie zniknęły o tym że mówiłeś że S odpuszczas. O co tutaj chodzi to ja nie wiem. Jak złapią za rękę mów że nie twoja ręka 😂😅

navik
Maniak
Maniak

Eze Trader pisze:
12 lip 2024, 22:23
navik pisze:
Jakim sposobem zarobiłeś jak od 3h mówisz że już nie będzie S ale jak zjechało to się okazuje że ty siedzisz w S, dobre tutaj gagatki jesteście razem z baxtenem. Na takiej zasadzie to ja zawsze będę miał rację bo nie ważne co powiem to rynek zawsze będzie zarówno niżej jak i wyżej bo rzadko się zdarza aby nie zrobiło cofki itp.

Np patrz na to w pon nq L
W pon nq S

I na 100% się założę że i na jedną i na drugą predykcja będę mógł powiedzieć że miałem rację i że zarobiłem. Przecież to jest bez sensu. Te wiadomości są, nie zniknęły o tym że mówiłeś że S odpuszczas. O co tutaj chodzi to ja nie wiem. Jak złapią za rękę mów że nie twoja ręka 😂😅
Powolutku . Juz wyjaśniam .

Tak sie składa ze indeksy tez gram od dawna i to sa moje „ ulubione instrumenty” szczególnie sp bo nq jest trochę wariat.
Wariat, ale w porównaniu do kakao, które gram zaledwie od kilku tygodni, Nasdaq to grzeczny bobas. W ostatnim czasie nie grałem indeksów W OGOLE, ze względu na to ze po rolowaniu ugrzęzly w konsoli , dlatego zainteresowanie swoje skierowałem na kakao.
Z konsoli wyszły górą... nie ważne .
Wczoraj na indeksach wyrysowali potężna spadkowa D1 . Oczywiście H4 tez.
Dla mnie takie potężne świece to sygnał do spadków. ( wiem, Ty twierdzisz ze rynek nie daje sygnałów ). Teraz kwestia jak te świece / sygnały rozegrać.
Ale książki piszesz to powinieneś wiedzieć jak mozna takie świece rozegrać i gdzie szukać wejścia. Co to jest pivot i takie tam pierdolety ....

Do sedna .
Na sp właczyli wyciąganie , na nq tez, ale słabo . Zakładałem ze nq zrobi dokładnie to samo co sp i pójdzie negować wczorajszy spadek. Dlatego odpuściłem to S o którym mówiłem. Ale wyraźnie zabrakło mu sił na to żeby wrócić do góry. I o dziwo na poziomie 20700 który zakładałem ze moze byc potencjalnym miejscem do S ta moc ssania wyłączyli .
No wiec powiedz mi... jak siedzisz przy kompie i gapisz sie na m1- m5 to tego nie widzisz ze mocy brakuje ?
Ja to widzę i podjąłem decyzje o wejsciu w S , choć i tak spóźnioną !! Bo miałem blokadę w głowie ze moze zrobić to co sp .
Wejście w S nie jest idealne bo na 20658 czyli w ciul nizej niż zakładałem pierwotnie , wtedy gdy zaproponowałem ten trejd.
Gdybym nie siedział na forum i nie czytał tych wszystkich bzdur ,( a żaden spec od DT i fx nie potrafi zaproponować trejdu nawet na h1-H4 - co jest śmiechu warte ! ) to pewnie wejście byłoby znacznie lepsze.
Zaznaczam od razu żeby była jasność w temacie, ze jestem AMATOREM i forex nie jest moim źródłem utrzymania, gram małym depozytem i małymi pozycjami !
Ja nie gram długoterminowo ! Gram DT ! Ewentualnie kilka dni ( najczęściej na koniec tygodnia zamykam ) dzis nie zamknalem.
Ile czasu schodzi żeby kliknąć i wziąć pozycjie ? Sekunda ? Dwie ? Jak widzisz, co sie dzieje na wykresie ? Mi schodzi ułamek sekundy żeby klepnąć w klawisz .

I oczywiście załączam skrina, ze ta pozycja jest i nie opowiadam pierdół jak bax !
Jak wrócą i wytną sl to trudno , żył sobie ciąć nie będę , nie pierwszy sl w życiu i nie ostatni.
Ok tyle. Bo zaraz sie rozpęta kolejna gownoburza której nie chce.

Dobrego weekendu .
Ps. Kresek nie bierz po uwagę , nawet nie pamietam skąd sie tam wzięły . Skrin jest z tabletu, bo szybciej , kompa juz wyłączyłem.
Konto REALNE!

Ps2 . Aaaa.... jeszcze jedno . Faktyczne popełniłem błąd bo napisałem ze zarobiłem , nie zarobiłem bo nie zamknalem pozycji . Tak . Tutaj mój błąd.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2024, 23:17 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
Eze Trader
Gaduła
Gaduła

Sorki ale nie będę tego czytał, za dużo

navik
Maniak
Maniak

Nie musisz przecież ,,,,tylko z grzeczności wyjaśniłem Twoje „ zatroskanie” .

Dobrego weekendu .

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

Zas co do BAXA to musze przyznac on ma sie dobrze i to nie on ma problem :P
Oto pozycje na weekend i te same beda w poniedzialek a czy je zamknie czy nie to zalezy od tego jak się rynek otworzy :568:
i nawet bystry abderyta to zauwazy ze nie da sie tak pokazywac jak tu lecą sugestie ze to z kilku demo
bax Zarabia i zarabiał i bedzie a ze to w jaki sposob to pokazuje nie podoba się kilku osobom
ktorzy by chcieli cos a sami nie pokazujac tu nic to mniejszosc i na dodatek ciagle ci sami szpece 8) od mącenia i pokazywania głupot o baxie
Patrzac na to ze wykres pierwszy :568: np wczoraj rano obejrzało ok 130 osob jak widac to ta wiekszosc
Sa tacy ktorzy uwazaja ze to demo ok niech bedzie demo
Sa uwazajacy ze to real ok to real bo to real
Wcale nie musi sie ktos kto jest dobry na dt i fx dowartościowywać bo przeważnie jesli wchodzi w pozycje to z/s jest zyskowna
Jak bardzo chcecie to ja mogę tu na demo zaszalec i pokazac ile mozna w miesiac czy trzy na demo zarobic
ale po co i dla kogo no chyba dla tych kilku osob by mieli o czym pisać ale mi się juz tez nie chce
Kiedys to przeciez pokazalem /ze dwa lata temu :568: wzrost depo o kilka tysiecy procent :568: w chyba trzy mce pozycjonując tylko eur/dolara :shock: :shock: :shock:
Dzis malo kto to pamieta ale szpece tak oni pamietają i dlatego to było na demo tak ich boli i gryzie do dziś
ze robią tu gówno-burzę co jakis czas i nigdy im sie to nie znudzi ale to ich problem nie BAXA :P
Zasada na forum jest taka sama pokaz co potrafisz i dopiero wedy cos od innych wymagaj a nie odwrotnie wymagaj nie pokazując tu nic
Jak kilka lat temu pierwszy raz tu wszedlem to juz wiało tu nuda procz kilka sensownych wypowiedzi Tomaszka Navika Bemowa Szulera Merlina i naszych kobiet stad
a reszta to zachwalałe Żabę lub szczekala na żabę i przy okazji na dadasa tez dziamotali i super grajek na demo ktory ciagle depo tracił
obecnie żamiast na żabę ci sami dziamotaja na baxa bo dadasa tez na dt niet
xxxx
a i to otwarte by pokazać ze nie zawsze jest tak słodko z tymi z/s na fx z tym ze to są pozycje jeszcze nie zamknięte :568:
https://ibb.co/Kz8b0pb
A i tak przy okazji o kazdym wejsciu w pozycje ja piszę i pokazuje to na minutce i rzadko mam spoznienia czasowe no chyba ze nie siedzę przy kompie i oczekujace to za mnie załatwiają :arrow:
I żeby nie przymulać od dwoch osob ze starego składu wiele sie nauczyłem i uwazam ze byli swietni i szkoda ze znikli
od MERLINA i TOMASZKA ich tu wyraznie brak i na pewno nie odeszli z mojej winy :568:
eot
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Eze Trader pisze:
12 lip 2024, 22:23
navik pisze:
Jakim sposobem zarobiłeś jak od 3h mówisz że już nie będzie S ale jak zjechało to się okazuje że ty siedzisz w S, 😅
Przecież widać na wykresie pozycje otwartą i postawiony zasięg TP. I tak jak pisał czekał na poziom 20700 i w te okolice cena dotarła. Co jest niejasne?

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

navik pisze:
12 lip 2024, 23:04

Ok tyle. Bo zaraz sie rozpęta kolejna gownoburza której nie chce.

Dobrego weekendu .
Ps. Kresek nie bierz po uwagę , nawet nie pamietam skąd sie tam wzięły . Skrin jest z tabletu, bo szybciej , kompa juz wyłączyłem.
Konto REALNE!

Ps2 . Aaaa.... jeszcze jedno . Faktyczne popełniłem błąd bo napisałem ze zarobiłem , nie zarobiłem bo nie zamknalem pozycji . Tak . Tutaj mój błąd.
Rób swoje bo jak wdasz się w dyskusje zaczniesz rzucać monetą/kostką ;)

Awatar użytkownika
Eze Trader
Gaduła
Gaduła

Ej a czemu baxton mówi o sobie w trzeciej osobie ?

navik
Maniak
Maniak

Cblondyn pisze:
13 lip 2024, 08:59

Rób swoje bo jak wdasz się w dyskusje zaczniesz rzucać monetą/kostką ;)
Sedno :564:

Zablokowany