Wiem ze nie pora na takie bzdety o kakao, bo nikt tego pewnie nie gra oprócz mnie ( w Realu ) i baxa ( wiadomo )
Ale wkleję , a co mi tam . Widzę na nim jakaś tam „logikę” i chciałem sie podzielić spostrzeżeniami. Moze nie bedzie aż takiego hejtu.
Wg mnie zmierzamy do żółtej strefy miedzy poziomem 8823- 9048 . Tam prp bedzie decyzja co dalej , jeżeli wybijemy żółtą strefę w górę no to luka u góry bedzie do domknięcia
Jeżeli nie dadza rady pokonac żółtej strefy i poziomu 9048 to możliwe zejście w dol i wtedy bedzie prp rysowane prawe ramie RGRa . Ihmo.
Do niczego broń Boże nie namawiam i niczego nie proponuje . Ja kakao gram DT i sl daje natychmiast na be jak jest tylko szansa.
Dziwi mnie tylko ze ktoś mówi ze nie ma logiki na jakims tam instrumencie. Na każdym jest ! ( chyba)
Tylko trzeba ją umieć odnaleźć . Fakt ze taki rajd jak był od 3k do 11k to nie jest coś normalnego, ale przecież takie rzeczy sie dzieją na fx i dopiero później dorabiana jest teoria dlaczego tak sie zadziało.
Kreski są amatorskie pokazujące jedynie moja logikę myślenia nt kakao.
Ok. Tyle . Juz nie odzywam sie więcej .
Dobranoc.
DayTrading: Piątek 12.07.2024
Re: DayTrading: Piątek 12.07.2024
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
jak podejda rzeczywiscie w te twoja zółta strefe to przypiernicze ski z grubej rurynavik pisze: ↑14 lip 2024, 22:45Wiem ze nie pora na takie bzdety o kakao, bo nikt tego pewnie nie gra oprócz mnie ( w Realu ) i baxa ( wiadomo )
Ale wkleję , a co mi tam . Widzę na nim jakaś tam „logikę” i chciałem sie podzielić spostrzeżeniami. Moze nie bedzie aż takiego hejtu.
Wg mnie zmierzamy do żółtej strefy miedzy poziomem 8823- 9048 . Tam prp bedzie decyzja co dalej , jeżeli wybijemy żółtą strefę w górę no to luka u góry bedzie do domknięcia
Jeżeli nie dadza rady pokonac żółtej strefy i poziomu 9048 to możliwe zejście w dol i wtedy bedzie prp rysowane prawe ramie RGRa . Ihmo.
Do niczego broń Boże nie namawiam i niczego nie proponuje . Ja kakao gram DT i sl daje natychmiast na be jak jest tylko szansa.
Dziwi mnie tylko ze ktoś mówi ze nie ma logiki na jakims tam instrumencie. W każdym jest ! ( chyba)
Tylko trzeba ją umieć odnaleźć . Fakt ze taki rajd jak był od 3k do 11k to nie jest coś normalnego, ale przecież takie rzeczy sie dzieją na fx i dopiero później dorabiana jest teoria dlaczego tak sie zadziało.
Kreski są amatorskie pokazujące jedynie moja logikę myślenia nt kakao.
Ok. Tyle . Juz nie odzywam sie więcej .
Dobranoc.

bardzo mnie ciekawi otwarcie dzis najpierw na edku
nie ma luki na edku to i na indeksach tez raczej bez wariacji wg mnie
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Dla mnie prognostykiem tego jakie bedzie otwarcie na indeksach jest GJ . A na GJ spokój i luki brak, wiec na indeksach raczej będzie tak samo jak na GJ .
Zamknę to moje S na nasdaqu na otwarciu i pora spac.
Dobranoc .
Zamknę to moje S na nasdaqu na otwarciu i pora spac.
Dobranoc .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
nygus to wg mnie spadnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę