DayTrading: Piątek 05.07.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 05.07.2024

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Milioner7 pisze:
05 lip 2024, 11:38
Jak tu się kogoś blokuje by nie widzieć co on pisze? Mam wrażenie że co niektórzy to wchodzą tutaj by mieć się z kim pokłócić, przez takie cos moje skupienie na wykresach po prostu prysło :idea:
Jesteś jak widze tu od niedawna i chyba nie za bardzo wiesz o co chodzi. A więc na razie w polemikę się nie wdawaj. Co najwyżej "coś ci sie wydaje" na tę chwilę ;)

Milioner7

Nieprzeczytany post autor: Milioner7 »

Czy co niektórzy na tym forum to są nawiedzeni ? w wczoraj doczepił się do mnie "Serol" racji nie miał ale słowa sprostowania nie raczył napisać , dziś ty że na Demo gram , ja tu wchodzę zobaczyć analizy i ewentualnie wkleić swoje. to oświeć mnie o co chodzi?

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

baxik pisze:
05 lip 2024, 08:11
A moze cos o edku bo jak piszesz nikt go tu nie gra procz Ciebie jakies prognozy wrózby czy jak zwykle zostawisz go mnie :arrow: :P
Na forum bankiera miałeś dzień dziadkowej szczerości. I zdradziłeś tajemnice swojego tradingu :D :
Dziad.jpg
To powinien forum boot codziennie wklejać jako ostrzeżenie. A co do EUR/USD to dajesz ciała raz za razem tak jak w tym tygodniu. W tym wieku stałeś się tak niechlujny że widać te twoje pierdy na wklejkach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Milioner7 pisze:
05 lip 2024, 11:47
Czy co niektórzy na tym forum to są nawiedzeni ?
Nawiedzeni? Ktoś wypisuje bzdury i ja w nie nie wierze i jestem nawiedzony? Przyłapany na kłamstwie wielokrotnie? A ten co te bzdury wypisuje to jest "spoko"? Pomyśl jeszcze raz :)

Milioner7

Ale czego to niby dowodzi? wystarczy 1000pln na tydzień zarobić i masz więcej niż najniższa krajowa na dojazd nie wydasz durnych składek nie musisz płacić, a strategia raz L raz S jeśli na tym zarabia to ok nawet jak by wróżył z fusów i na tym zarabiał to nadal jest to ok :D

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Milioner7 pisze:
05 lip 2024, 11:58
jeśli na tym zarabia to ok nawet jak by wróżył z fusów i na tym zarabiał to nadal jest to ok :D
Słowo klucz. "zarabia". Powiedz jak można zarabiać przez całe życie na demo?

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Milioner7 pisze:
05 lip 2024, 11:58
Ale czego to niby dowodzi? wystarczy 1000pln na tydzień zarobić i masz więcej niż najniższa krajowa na dojazd nie wydasz durnych składek nie musisz płacić, a strategia raz L raz S jeśli na tym zarabia to ok nawet jak by wróżył z fusów i na tym zarabiał to nadal jest to ok :D
Wysyłam Ci zaraz priv. tytuł "Stary Karaluch"

Milioner7

No tak ale nazwa działu to DT a nie "Transparentny handel z załączonym Statements"

Milioner7

Serol miałem ci na PW to napisać ale napisze tu bo chce uciąć te dyskusje
No ok nawet jeśli to prawda to mu nie zabronisz pisać , ja już na rynku trochę jestem , jeden mówi to drugi tamto ale na koniec decyzje podejmujesz ty i odpowiedzialność za nią spada na ciebie , Jeśli ktoś kopiuje zagrywki innych to nie wie po co jest na rynku , a co za tym idzie dalej kopiował kogoś stracił i później jest na niego zły, taki jest tego mechanizm .

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Milioner7 pisze:
05 lip 2024, 12:14
No tak ale nazwa działu to DT a nie "Transparentny handel z załączonym Statements"
Ten sprzed ponad 5 lat z forum bankiera. Najlepiej opisuje to co robi Mistrzunio i jaką ma wartość:
Dziadyga.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany