Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Piątek 05.07.2024
Re: DayTrading: Piątek 05.07.2024
poz zamkniete dzisiaj
https://ibb.co/1dyhTC7
https://ibb.co/1dyhTC7
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Dzień Płaskoziemcy skończony.
Zapytaj się ludzi czy chcą oglądać czyjeś wycinkowe wyniki ? Czy to co wkleiłeś cokolwiek wnosi do ich tradingu ? Czy to pomaga zrozumieć rynek i wpływa na ich przyszłe decyzje ? To może oszczędzić ci roboty.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
a moze to ty zapytaj sie ludzi co sądzą o Tobie
po co ty tu jestes na tym forum
bo ja nie muszę pisac gdyz sporo ludzi pisze do mnie na priv i tu o cos pyta i niestety nie wypada mi napisac co sadzą o tobie

bo to troszke dziwne ale jakos nie zauwazyłem zeby ktokolwiek z tego forum o cokolwiek się CIEBIE tu pytał
procz tego co jarasz

i nie rob z siebie abderyty wiekszego niz jestes lub mozesz jeszcze być bo doskonale wiesz gdzie ja mam twoje zalecenia lub polecenia i twe oceny
jakos nie zauwazyłem by ktos Ci tu napisał choc raz graty za kierunek

bo ja jesli sie wdaje z toba w pogaduszki to tylko po to by sie z ciebie posmiac

ani o tym pisać

Wiem o tobie że jesteś Emerytem wieku przed 70 rokiem życia. Każdy z nas ma czy też miał dziadulka co pierniczy głupoty. I to widać w sposobie jak opisujesz rynek bez zawodowego słownictwa wymyślasz nie istniejące pojęcia. W starczym umyśle wpakowałeś się w mitomaństwo. Zupełnie niepotrzebnie co pozbawiło cię to prawa do szacunku na forum. Dobrze wiemy że wypier...li cię z innych forów jak przekroczyłeś masę krytyczną. Jak słyszałem z dwóch cie wywalili.baxik pisze: ↑05 lip 2024, 01:36a moze to ty zapytaj sie ludzi co sądzą o Tobie
po co ty tu jestes na tym forum
bo ja nie muszę pisac gdyz sporo ludzi pisze do mnie na priv i tu o cos pyta i niestety nie wypada mi napisac co sadzą o tobie
bo to troszke dziwne ale jakos nie zauwazyłem zeby ktokolwiek z tego forum o cokolwiek się CIEBIE tu pytał
procz tego co jarasz![]()
i nie rob z siebie abderyty wiekszego niz jestes lub mozesz jeszcze być bo doskonale wiesz gdzie ja mam twoje zalecenia lub polecenia i twe oceny
jakos nie zauwazyłem by ktos Ci tu napisał choc raz graty za kieruneki za ocenę rynku
Grzejesz sobie teraz zadek u nas. Szyderują z ciebie wszyscy. Jesteś dyspozycyjnym pajacem forum każdy kto cię pyta:"Baxik co myślisz...."
Dla twojej informacji na privach krąży o tobie pakiet informacji aby każdy znał twoją historię. Doświadczasz poprawności politycznej ci co z tobą piszą dokładnie wiedzą kim jesteś i co robiłeś na innych forach.
Nie traktuj nas jak idiotów większość z nas którzy zostali na tym forum ma poziom eksperta na FX. To forum miało tworzyć jakość a nie to co ty robisz. Ten dział w którym tak namiętnie pisujesz zamiast otworzyć journal i sprawdzić ile osób będzie tak naprawdę chciało go czytać strwożył Daro Manchester, który znając jego dał by ci bana dawno temu.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Serol
ok noc rozumiem ale kilka m-cy temu bardziej sie wysiliłes- Podaj coś jeszcze co masz w zanadrzu
to z jakich to forow mnie niby wywalili /tylko z dwoch
poniewaz logo nie zmieniłes a trujesz tu o dziadkach to twoje SEROL 666 czyli czerwiec 66 małolacikiem juz nie jestes
choc na avatarze wygladasz jak piekny Bolo fryz wąsik bródka super i to fakt 150 w kapeluszu jak KACZOR he hwe
jestes hetero no nie koniecznie i przy okazji wreszcie tu masz rozmowcę bo tego ci jak zwykle brak
to nowosc za to masz 5tkę z plusem
//większość z nas którzy zostali na tym forum ma poziom eksperta na FX.// tzn kto ekspert- ty Beton i kto jeszcze
to trzeba by w ramki oprawic ,a ile banow dostałeś ty od DARO
bo na Blondiego zgoda tyle forow kiedys oblatywał ze na fx się zna i tu masz rację
//Ty ekspert od fx no tu mnie qrwa rozwaliłes mam się śmiać czy płakać
z rok temu czy 2 pytalem cię z fx na zadne z pytan nie napisałes nic , no chyba ze ode mnie sie juz sporo nauczyłeś
W takich pogaduszkach muszę przyznac ze Blondi był lepszy
miał przygotowane z 10screnow na zawołanie co powiedzialem i kiedy niestety starego jego niku nie pamiętam
Ty to szczerze jesteś tylko marna kopia miszcza trolli wiec masz jeszcze czas na nauke
I moze otworz Ty journal i sprawdz czy ktoś do ciebie wogole zajrzy/ Jakis pedałek na pewno/
a na razie rozwin temat mocniej bo nawet nie ma co komentować
A moze cos o edku bo jak piszesz nikt go tu nie gra procz Ciebie jakies prognozy wrózby czy jak zwykle zostawisz go mnie

ok noc rozumiem ale kilka m-cy temu bardziej sie wysiliłes- Podaj coś jeszcze co masz w zanadrzu

to z jakich to forow mnie niby wywalili /tylko z dwoch

poniewaz logo nie zmieniłes a trujesz tu o dziadkach to twoje SEROL 666 czyli czerwiec 66 małolacikiem juz nie jestes
choc na avatarze wygladasz jak piekny Bolo fryz wąsik bródka super i to fakt 150 w kapeluszu jak KACZOR he hwe

jestes hetero no nie koniecznie i przy okazji wreszcie tu masz rozmowcę bo tego ci jak zwykle brak
to nowosc za to masz 5tkę z plusem

//większość z nas którzy zostali na tym forum ma poziom eksperta na FX.// tzn kto ekspert- ty Beton i kto jeszcze
to trzeba by w ramki oprawic ,a ile banow dostałeś ty od DARO
bo na Blondiego zgoda tyle forow kiedys oblatywał ze na fx się zna i tu masz rację
//Ty ekspert od fx no tu mnie qrwa rozwaliłes mam się śmiać czy płakać

z rok temu czy 2 pytalem cię z fx na zadne z pytan nie napisałes nic , no chyba ze ode mnie sie juz sporo nauczyłeś
W takich pogaduszkach muszę przyznac ze Blondi był lepszy
miał przygotowane z 10screnow na zawołanie co powiedzialem i kiedy niestety starego jego niku nie pamiętam
Ty to szczerze jesteś tylko marna kopia miszcza trolli wiec masz jeszcze czas na nauke
I moze otworz Ty journal i sprawdz czy ktoś do ciebie wogole zajrzy/ Jakis pedałek na pewno/
a na razie rozwin temat mocniej bo nawet nie ma co komentować
A moze cos o edku bo jak piszesz nikt go tu nie gra procz Ciebie jakies prognozy wrózby czy jak zwykle zostawisz go mnie

ani o tym pisać

ropka wti
500-b gra
edek
jakos tak
z tym ze dt bo usrance z siłami po przerwie wracaja
z h1 wskakuje mi kln popytowy z zasiegiem 1,093 nawet
/na razie tego nie zakładam ale jak wykres dolar by wtedy z 5 gr nizej nawet był
połowke dolcy realnie mam juz
te 1,083-840 to by wtedy była dopiero 3ka
i tak to widzę
500-b gra
edek
jakos tak
z tym ze dt bo usrance z siłami po przerwie wracaja

z h1 wskakuje mi kln popytowy z zasiegiem 1,093 nawet

połowke dolcy realnie mam juz
te 1,083-840 to by wtedy była dopiero 3ka

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ani o tym pisać

a gaz to jak zwykle jajca w berecie
filizanka na filizance
irytuje mnie ale trzymam lki
piatek ja za bardzo w dt nie wchodzę no chyba ze muszę
co do edka
słabe dane prod przem u frycka i francuzikow
istotne infa
usa zmiana zatrudnienia czyli normalka
a dax do góry druga normalka / złe dane to upp
usrance lekko uppp
NAVIK tyrasz kakao dzisiaj
mus tyrka na ropie bo moze wreszcie te 85,xx puknie rynek

dobrze ze juz wiekszosc zciałem
filizanka na filizance

irytuje mnie ale trzymam lki

piatek ja za bardzo w dt nie wchodzę no chyba ze muszę

co do edka
słabe dane prod przem u frycka i francuzikow
istotne infa
usa zmiana zatrudnienia czyli normalka

NAVIK tyrasz kakao dzisiaj

mus tyrka na ropie bo moze wreszcie te 85,xx puknie rynek

dobrze ze juz wiekszosc zciałem

Ostatnio zmieniony 05 lip 2024, 09:39 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
ani o tym pisać

ja też już po zakupach waluty
dolce
moga jeszcze docisnac bo nbp dobrze gadał
ale realnie to ja sobie poczekam
moze ekspert SEROL cos poradzi ha ha ha

z bialego klina to spora pompka w dół na dziś dlatego moze byc z tym dolcem w lipcu roznie

chyba ze wyjdą gorą jak zakładam
Ostatnio zmieniony 05 lip 2024, 09:48 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać