Milioner7 pisze: 05 lip 2024, 12:14
No tak ale nazwa działu to DT a nie "Transparentny handel z załączonym Statements"
Przestan z nimi debatowac oni to eksperci fx niby
zjedza cię tu żywcem
jest taka pozycja na forum ignor
i nie będą do CIEBIE pisac
Serol podpuszczony i przygotowany do wrzutek tekstow o baxie
Ostatnio zmieniony 05 lip 2024, 12:36 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Milioner7 pisze: 05 lip 2024, 12:27
Serol miałem ci na PW to napisać ale napisze tu bo chce uciąć te dyskusje
No ok nawet jeśli to prawda to mu nie zabronisz pisać , ja już na rynku trochę jestem , jeden mówi to drugi tamto ale na koniec decyzje podejmujesz ty i odpowiedzialność za nią spada na ciebie , Jeśli ktoś kopiuje zagrywki innych to nie wie po co jest na rynku , a co za tym idzie dalej kopiował kogoś stracił i później jest na niego zły, taki jest tego mechanizm .
No widzę że nie rozumiesz jeszcze i musisz tu trochę pobyć aby doświadczyć pewnych spraw. Wtedy może zmieni ci się perspektywa. Ale już wiesz że Mistrzunio więcej wie o cerowaniu skarpet niż o FX.
Milioner7 pisze: 05 lip 2024, 12:27
Serol miałem ci na PW to napisać ale napisze tu bo chce uciąć te dyskusje
No ok nawet jeśli to prawda to mu nie zabronisz pisać , ja już na rynku trochę jestem , jeden mówi to drugi tamto ale na koniec decyzje podejmujesz ty i odpowiedzialność za nią spada na ciebie , Jeśli ktoś kopiuje zagrywki innych to nie wie po co jest na rynku , a co za tym idzie dalej kopiował kogoś stracił i później jest na niego zły, taki jest tego mechanizm .
No widzę że nie rozumiesz jeszcze i musisz tu trochę pobyć aby doświadczyć pewnych spraw. Wtedy może zmieni ci się perspektywa. Ale już wiesz że Mistrzunio więcej wie o cerowaniu skarpet niż o FX.
piękny dzis silny zwarty i gotowy by zawalac forum ha ha haaaaa
dawno tego niee bylo
no dawaj jeszczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
niech nowi zobaczą co trolencja potrafiiii
milioner
wybij sobie z głowy ze utniesz dyskusje
oni dopiero zaczeli
Ostatnio zmieniony 05 lip 2024, 12:43 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Na GAS może sie kroić fajna L lewe ramie RGR wybite więc w tym miejscu powinna być spora płynność ze SLi teraz tylko trzeba obserwować czy bedzie broniony dołek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ale to nie o to chodzi. Nikt tutaj nie każe komukolwiek cokolwiek pokazywać. Chodzi o to, że koleś przyłapany na kłamstwie wielokrotnie wyzywa wszystkich od troli, że mu już nie wierzą. W te bzdury i bajki. Które bardzo łatwo zweryfikować. Jak trzeba mieć zryty beret by nadal wierzyć w to, że ktoś w to nadal wierzy.
Jeśli ktoś okłamał nas wielokrotnie jak można mieć do nas pretensje, że wiarygodność tego kogoś =0. Jakiś absurd. Do psychiatry czas się udać
No to po wyjaśnialiśmy to i owo to może jakieś analizy? może jakieś miejsca na wykresach którym warto się przyjrzeć? bo rynek jakiś taki dziś ze trendy niewyraźnie nie można się wstrzelić bo co chwila na SL wywala
Milioner7 pisze: 05 lip 2024, 12:49
No to po wyjaśnialiśmy to i owo to może jakieś analizy? może jakieś miejsca na wykresach którym warto się przyjrzeć? bo rynek jakiś taki dziś ze trendy niewyraźnie nie można się wstrzelić bo co chwila na SL wywala
Jak pokazujesz swoje wykresy to na napis "demo" naklej wycięty z innego konta napis "real". Nada to wiele powagi
Co o tym myślisz?
Ostatnio zmieniony 05 lip 2024, 12:55 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Milioner7 pisze: 05 lip 2024, 12:49
kolejny marzyciel
jak ja tu jakiegos wykresu nie wrzucę to wybij sobie z głowy bys cos zobaczył
a dzis piatek ja nie mam czasu na projekcje zbytnio
Ja nie jestem tu po to by komuś cos udowadniać jak już wcześniej napisałem , ile razy jeszcze będę musiał powtarzać kolejnym osoba że XTB nie oferuje MT4 i moje wskaźniki były by na jego platformie bezużyteczne a sa mi potrzebne. Już po kilku twoich wypowiedziach wiem ze potrafisz kpić pouczać i wyśmiewać , to może teraz pokaz że umiesz zrobić jakąś analizę? CZEKAM Cblondyn